FN-konferanse i Marokko: Migrasjon er en menneskerett!

Slettet bruker
MUMLE 09.04.2020 kl 04:44 271

FN-forslag:
Fri flyt av alle mennesker.
De skal ha fulle rettigheter der de slår seg ned.

Naturligvis stemte Norge for dette som vil bidra ytterligere til å svekke norske velferdsordninger, men også undergrave U-lands muligheter til utvikling fordi det vil føre til hjerneflukt. Fristelsen til å søke individuell velferd i vesten vil for mange bli langt sterkere enn plikten til å løfte eget land.

Jeg legger den ut på derimot.no for å minne om hva våre politikere stemmer for uten diskusjon i befolkningen og uten å informere de som har valgt dem.
https://www.derimot.no/fn-forslag-fri-flyt-av-alle-mennesker-de-skal-ha-fulle-rettigheter-der-de-slar-seg-ned/
Slettet bruker
09.04.2020 kl 09:26 241

Mennesket er med sin kløkt det råeste blant rovdyrene.

De store kattedyrene som står øverst i naturens næringskjede og som også står over mennesket i møter med oss - de har delt kontinentene imellom seg for å unngå at makten råker i hop mot andre mektige - og det er en klok inndeling som mennesket burde lært noe av!

Afrika har løver, Asia har tigre, Europa har gauper, Amerika har puma. På samme måte var menneskene delt mellom kontinenter, men nå har vi klussa det til inntil det punkt at selv globalist Dr. Fauci måtte innrømme for et par dager siden at det er medisinske forskjeller mellom svarte, hvite, gule og brune - kall det gjerne raser... Noen vil heller ha oss i samme kurv, selv om svarte ikke har det så bra i nord og hvite er ganske ubeskyttet for å leve i sør, og vi responderer med ulik sårbarhet på smittsomme sykdommer.

Vi mennesker må snart sette oss opp imot den globale makten som vil råde over alle mennesker og som ikke bryr seg om hensynet til de forskjeller naturen har gitt oss. Det finnes en grunn til at globalistenes fikse ideer aldri blir fremlagt for oss mennesker å være med å avgjøre om alt vi har utviklet gjennom menneskehetens historie nå skal settes til side - til stor ulykke for oss alle. Hvis menneskene får migrere fritt vil hele jorden til slutt bli like overbefolket som India.

Redigert 09.04.2020 kl 09:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.04.2020 kl 12:53 211

Folk som ønsker radikale endringer, har historien med seg, at å overfalle et land som fks. 9 april 1940 fører til sterk motstand.

Endringer bør derfor lures inn og tilordnes over tid. Alt starter derfor i det små, litt etter litt tilvenner man seg endringer før endringene er gjennomført. Så setter helvete i gang for alvor med nye folk og oppfatninger om hva som er standarden for et samfunn, sammenlignet med før endringene. Dagens ryggløse politikere har visst ikke noe imot at samfunnet globaliseres og invaderes av folk fra anarkiene, arabistan, islamistan, fattigstan osv. Anarkismen gjennomleves med sosial uro, kriminaliteten tiltar, men overlates til rettsapparatet å ordne opp i. Borgerne mister sin trygghet, krenkes og skades, men oppfattes å tilhøre den gamle verden, slik ting var før i tida. Diskusjonsforumene koker, politikerne snakker pk, men har ingen egne prinsipper å formidle, liberalismen florerer, alt er lært på politiske broilerskoler, selv sprader de rundt i moteklær hentet fra magasiner de synes er kule. Kritikerne inntolkes som konservative, rasister, høyreradikale osv.

Politikere som får gravene sine pisset på. Ikke uten grunn.

Redigert 09.04.2020 kl 15:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.04.2020 kl 14:03 192

Og så skal de ha full tilgang på våre respiratorer...

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/vM625/trippeldrapstiltalt-i-aardal-er-doed-legene-koblet-ham-fra-respiratoren

"I går hadde legene et møte, og da ble det besluttet at han skulle kobles fra respiratoren. Det skjedde klokken 13.35. Han levde for egen pust frem til 14.40, sier statsadvokat Magne Nyborg til VG."