Beste hjemmelagede pizza
Heller mest over til italiensk type med tynn og sprø bunn, amerikansk blir litt for mye deig synes jeg.
Innlegget er slettet
Smaken er som ett eller annet. Tynn pizza med ekte buffalo-mozarella, basilikum, pesto og serrano-skinke. Og hvitvin.
Tykke store pizzaer er best. Med hjørner store som hjørnesofaer med mer. Skylles ned med Pepsi max
Kan like godt spise et helt brød da;-))
Pitabrød som bunn funker ypperlig faktisk.
Dynk det med litt olivenolje så blir det sprøere, i tillegg til å være seigt.
Bruker vanligvis 0,5 dl olje i deigen. Bruker litt over 200g 00-mel, en halv pakke med tørrgjar, 5-8 gram og ca. 1,5 dl vann. Litt salt og litt sukker. Kjøres ca. 15 minutter med mikser og eltekroker.
Tynne såkalte italienske pizzaer forbinder jeg med flatbrød med rød saus på
Innlegget er slettet
Du bestemmer da selv hvor mye ost du vil ha på. Du må gjerne bruke kuk-ost også...
Ikke bli sur og ta en Maalselv nå da;-))))
Ikke bli sur og ta en Maalselv nå da;-))))
Redigert 13.04.2020 kl 23:20
Du må logge inn for å svare
fabian2
13.04.2020 kl 23:40
411
Det veldig få vet om , er at det selges mer IDEAL flatbrød i Napoli enn i hele Norge....pussige greier. Helt stille om det
Ideal flatbrød er godt. Bruker å legge flere lag med smør, leverpostei og flatbrød. Gjerne 3-4 cm tjukt. Eller flatbrødsøll med melk og jordbærsyltetøy.
Redigert 13.04.2020 kl 23:51
Du må logge inn for å svare
De der langpanne pizzaene vi laget på 90-tallet med ketchup, stekt kjøttdeig og massevis av norvegia på toppen gett.
Flatbrød baker man sjøl, visst man ikke har ti tommeltotter. Ideal flatbrød er ikke menneskeføde.
Innlegget er slettet
Det er gryterett du spiser;-)
Jeg liker pizza med kål og bønner på.
Kanskje man skulle prøve det...pizza med surkål, joika, snurring og brun saus? Kan jo gå med ost på toppen kanskje...