Investtech + syv andre anbefaler kjøp av Nel kursmål kr 10


Carnegie, Delphi Fondene, Arctic, Norne, Sp1 Marked, Aksjeanalyser.com og DNB anbefaler kjøp av Nel.
Kursmålene er satt til kr 5, kr 6, og så når vi kr 10.
Morgan Stanley har nå meget stor tro på at hydrogenselskaper, og the Green Economy kommer nå til å vokse raskest oppover. En Green Economy meget positiv rapport/H2anbefaling fra Morgan Stanley er laget til H2 investorer.
-------
Morgan Stanley spår H2 businessen til himmels. #hydrogen could represent US$2.5 trillion in global annual sales#
Widespread adoption could initiate a hydrogen revolution, helping nations and sectors to reach pledged decarbonisation targets. One industry association suggests that by 2050, hydrogen could represent US$2.5 trillion in global annual sales, up from $130 billion in 2017.
Veksten til Nel kan bli virkelig vill og vakker fremover. Ketchupeffekten er velkommen. Den har vi sett tidligere i vår diamant Nel.
Redigert 19.10.2018 kl 15:36 Du må logge inn for å svare

Det har vært oppturer og nedturer i Nel siden jeg gikk inn sommeren 15, men har aldri vært i tvil om caset. Hvis dette slår til noe det så absolutt kan gjøre. Vi kan bruke Spettet sine ord < uendelig stort > Nel har et sykt stort potensiale. Fra i morra kan det virkelig starte??

Bullinvestor Javisst. Spettet er en klok mann og han gikk inn på kr 0.70 ut på kr 3.55 for et par år siden. Årsaken var at han fikk en høyeserettsdom i mot seg og de fikk medhold til å lese hanse private eposter i en pågåënde skattesak. Da valgte han å selge slik at Nel ikke fikk negativ medie omtale. Han var endel av Nel og Spettet satt i syret til Nel. Han tok en gevinst på ca kr syttimillioner kroner. Spettet utført en meget lojal og proff handling. Det hadde vært kuult om han kom inn igjen. Husk at Spettet bygget opp Nel og var med på å kjøpe inn Rotolyzer i år 2015. Spettet får heder av meg.
.................................
NEL inn i Delphi Fondene i Dine Penger her om kvelden kveld på kurs 3,41. Et klokt valg. Kursen i går endte på 3.53 og ingen vet hvor høyr Nel går i dag og imorgen på Q2 venter alle på Jon sin guiding av Nel.

"Vi velger også å ta inn NEL i porteføljen. Det ser ut til at hydrogen har en plass i fremtidens energimiks, og vi begynner å se konturene av at tyngre transport kan begynne å bruke hydrogen i stedet for tradisjonell diesel. Selskapet har også nylig fått mange ordre i USA."

Aksjemarkedet: Fremtidens vinnere av hydrogen

Skrevet den 21/08/2018 kl. 09:11
En studie av Morgan Stanley beskriver potensialet for det globale hydrogenmarkedet, i industri og transport, med selskapene som vil ha nytte. I CAC 40 er Air Liquide og Engie på frontlinjen.

Bruken av hydrogen forventes å øke i de kommende tiårene. Det globale markedet som anslås i dag til 130 milliarder dollar, kunne dermed nå 2500 milliarder i 2050, ifølge prognosene fra Hydrogen Council opprettet tidlig i 2017 av industrigrupper ( Nel Hydrogen, Proton, Air Liquide , Linde, Alstom , BMW , Daimler , Engie , Shell, Total , Honda, Toyota, etc.).
Air Liquide knytter seg ti japanske grupper i hydrogenstasjoner
Børs: Barclays 'Favoritte Aksjer i Energi og Miljø

Totalt hjelper Engie å distribuere sin strategi, og omvendt
Ifølge eksperter fra Morgan Stanley forblir bruken av hydrogen som energi dyrt, men lavere kostnader, og behovet for å "decarbonize" bør forandre spillet. Industrirasspesialister og energidistributører bør ha nytte, sier investeringsbanken.
"Brennbar luft" brukes for tiden i mange industrielle prosesser og produseres fra metan (50% av hydrogenprisen kommer fra strømforbruket).
Karbonfri energi.
Men hydrogen kan også produseres uten CO2-utslipp, fra elektrisitet produsert med vind og sol. En bremse til en bom i forbruket: kostnaden, to til tre ganger høyere for hydrogen uten metan.
Vekstutsikter er imidlertid viktige i henhold til Morgan Stanley, takket være raskt fallende kostnader og regjeringenes vilje til å fremme ren, karbonfri energi.
Analytikere ved banken anslår at prisgapet for hydrogen med eller uten metan vil bli fylt 2030 (med en reduksjon i kostnadene for den andre med ca 70%).
Bruken av karbonfri hydrogen er en mulighet for næringen, i kjemi (produksjon av ammoniakk og gjødsel), energisektoren (raffinering), gruvesektoren (metallproduksjon), agribusiness , fordi det reduserer CO2-utslippene.

Flere bruksområder forventes i transporten
En annen bruk er i mobilitet, for små personbiler, busser, lastebiler, tog, båter . Til slutt kan hydrogenforbruket brukes til verktøy, for å forbedre stabiliteten til energistrømmen, varme eller kjøle.

En av hovedutfordringene kommer fra regjeringens innsats og infrastrukturutvikling, med mange prosjekter som forventes i Europa (5 milliarder euro i 2018), Japan, Kina , USA , Australia.
De største hindringene for hydrogenutviklingen kommer fra mangel på lagrings- og transportinfrastruktur, dens brennbare risiko, lav energiintensitet og høyt forbruk av drikkevann.
Redigert 22.08.2018 kl 08:08 Du må logge inn for å svare

Vi gamle travere kjenner nå en økende trygghet på at dette går rette veien. Store kontrakter er skrevet, markedet går bare en vei og bruksområdene blir stadig flere. Ledelsen i NEL er dyktige folk, og jobber målrettet og strukturert. Dessuten er teknologien den beste i klassen og produktene har godt omdømme. Gleder meg til å sitte en god stund til. Denne har ikke startet oppgangen enda.

Tradinator. Jeg er av den samme oppfatning. Nel kan bli en svært spennende aksje fremover og jeg fremhever aksjeanalyser sin anbefalte kjøp av Nel.

Dette kan bli en vinneraksje på OSE sier Aksjeanalyser.

Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL)
NEL ASA er det første dedikerte hydrogenselskapet listet på Oslo Børs. Selskapet har sine røtter fra hydrogenaktivitetene til Norsk Hydro, som dateres tilbake til 1927. Nels hovedprodukter er hydrogenproduksjonsanlegg for industri og energiformål, hydrogenstasjoner for transportsektoren, samt lagringsløsninger for fornybar energi. Selskapet har også en rekke patenter relatert til tester for tidlig sykdomsdiagnostisering.

For mer informasjon om Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL, se her: http://www.nelhydrogen.com)

Teknisk Analyse av Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL)
Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL) viser en positiv utvikling på både kort og lang sikt innenfor en langsiktig stigende trend.
Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL) er også i ferd med å utløse et kraftig teknisk kjøpssignal ved brudd opp i fra en triangel konsolideringsformasjon (jf. dagdiagram nedenfor).
Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer videre oppgang for Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL) i tiden fremover.
Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er også i kjøpssignal for Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL).

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL) så vurderer Aksjeanalyser.com Nel aksjen som en spennende kjøpskandidat.
Redigert 22.08.2018 kl 08:20 Du må logge inn for å svare

Aksjeanalyser.com
Aksjen kan doble seg i rekordfart
http://nelhydrogen.com/
Vi hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på hydrogen-selskapet NEL ASA (ticker: NEL), og det positive tekniske bildet for aksjen indikerer at aksjen har potensiale til å kunne doble seg i rekordfart.
-------
Spb1 Marked: Kursmål kr 5,- Analyse
NEL.OSE Kjøp 5 03.07.18 NEL (Buy tp NOK5.0):Nikola contract gives growth confidence
--------
- Aksjer innen alternativ energi (vind, sol og hydrogen) stiger kraftig når rekordstore kontrakter annonseres. Når vi får flere detaljer om Nikola og California-kontrakten, vil vi endre kursmålet, men med opplysningene vi sitter med vil dette enn så lenge bli et race for å utfordre den tidligere rekordnoteringen, skriver Molnes.
- Kursmålet jekkes til 5,00 kroner, som for øvrig tilsvarer all-time high.
Redigert 22.08.2018 kl 12:11 Du må logge inn for å svare

Norne Securities@nornesec
2 hours ago
Norne Securities Retweeted Nel Hydrogen
NEL 2Q presentation today is recommended viewing for every investor that wants to learn how to make it in the US. Be number 1 in a fast growing niche and sign contracts worth Billions of Dollars. Build it and they will come to buy your products.
Novice
23.08.2018 kl 09:30 7764

HAHA, som jeg sa NEL får negativ resultat og skal nedover, ingen trodde på det, bare dere amatører som tror all hausing og snakk kan tale mot realitet. For noen våte drømmer dere sitter på. har dere fått i deg dere den kalde morgen dusjen enda? Noen må virkelig fortelle disse stakkars grisene om virkeligheten.
tiguan
23.08.2018 kl 09:34 7700

Blir ikke sjokkert om vi ender på 3,60-3,65 i dag følg med:)))
Imprex
23.08.2018 kl 09:38 7642

På tide å komme seg i arbeide igjen. Q2 vel gjennomført uten spesielle overraskelser. Bare å vente på pling i innboksen og neste avtale i boks. I mens får sirkuset i NEL trådene herje videre. Imponerende utholdenhet på de mange som tydeligvis vedder imot at Nel ASA kommer til å lykkes.Vil påstå at den "profetien" allerede er gjort til skamme. Lykke til alle mann!

Haha. Nel er kun ned -1.6% og aksjen klatrer fint oppover. Ender sikker i grønt, da mange nye utenlandske investorer oppdager Nel. Så har vi Clearsteam Banking som meget sannsynlig bikker 5% flagging anytime. Da blir det liv i Nel.
Dagens omsetning på syttenmillionerkroner på 37 minutter lover meget godt for dagen. Jeg økte lasten på min store Nel båt med storinnkjøp av nye aksjer idag.
Jeg måtte gunne på da noen fikk stop loss på bunnfiske var på kr 3.33. Noen taper andre vinner. Da handlet jeg inn mere. Nå er kursen 3.44
meerik1
23.08.2018 kl 10:08 7466

Ja, det er utrolig hvor dyktig du er på backtrading. Ordtaket "en klype salt" passer godt på dine innlegg.

NEL kjøpes inn i Delphi Fondene i Dine Penger. Kurs 3,41 #Et klokt valg, sier Mr James Bond. Dagens kurs er 3.52 #
Nel er opp + 20.7% på 3 mnd. Nå starter reisen oppover. Nikola og Nel blir gull.
--------------
Anbefaler Nel, men er kritisk til lakseaksjer og NAS
E24
AKSJEANBEFALINGER : Nornes Karl-Johan Molnes kommer med fem kjøpskandidater og fem salgsanbefalinger.
Sjefanalytikeren trekker, som flere ganger tidligere frem hydrogenselskapet Nel blant kjøpsanbefalingene, og peker på at hydrogen vokser raskt, og at Nel er global markedsleder når det kommer til utstyr for produksjon og distribusjon hydrogen.
Redigert 27.08.2018 kl 20:19 Du må logge inn for å svare

James Bond
Kan du tenke over følgende:
-Du har en del kunnskap, men du slite med å bli tatt alvorlig pga at du dreper foraet med x antall tråde. Jeg klarer ikke å gå inn på disse å lese vi drukner i disse trådene dine.
- kunne du begrense disse til saklige tråder og ferrest mulig
- jeg tror du ville bli tatt serøst da, og ikke som nå, som en som forsøpler foraet med flest mulig tråder og er til irritasjon for de fleste.
- Hvis du velger å fortsette i samme gate så må du gjerne det om du ønsker, jeg blokkerer iallefall dine innlegg da det blir for mye av disse.

Tenk over dette og lykke til
John8
27.08.2018 kl 22:15 6677

Enig med Rogneveien!
startw1n
27.08.2018 kl 22:25 6583

Enig med Rogneveien, Mr Bond. Du hevder hele tiden at du trekker fram gamle artikler og informasjon for de som ikke kjenner caset godt fra før, men formen du har på det nå om dagen, hvor alt er en total overflod av informasjon og "faksimiler" fra ymse artikler fra 2014 til i dag.. Dette gjør ikke situasjonen noe enklere for hverken nye eller de av oss som har sittet i aksjen en stund. Please, for alles del – ro ned bittelitt. Du skal ha takk for at du utrettelig jobber for å finne NY informasjon, og det er unektelig fint med entusiasme for selskapet, jeg deler den – men dette blir mye.

Ønsker deg forøvrig lykke til med investeringene dine – og måtte NEL virkelig bli gull.

Hilsen en som er litt sliten av å miste oversikten her på forumet

Mange er tungt investert i oljeaksjer og kan fremdeles leve i ei tid tidlig på 80- tallet. Hvor lurt er det som investor å ikke være fremoverlente og se de enorme mulighetene som dukker opp. Jeg skal ikke gå inn på hvilke oljeaksjer jeg ikke ville ha berørt med ildtang engang. Men det må jo være mulig å se litt fremover, selskaper som er nedsyltet i gjeld og samtidig har vi lenge hadd en oljepris på over 70$. Equinor og noen få er ett unntak her.
De markedskreftene som kommer til å slå inn over alle fornybare selskaper Nel med flere.. disse markedskreftene kommer tilsvarende å forsvinne i oljesektoren noe man ikke trenger å være rakettforsker for å skjønne. Listen er lang og tenk hvilke enorme krefter som jobber samme vei i fornybart. For å si det slik 2017, kan ikke sammenlignes med 2018. Hva tror dere om 19, 20... idag har vi en mediabransje som er så til de grader digital, vi har en sterk verdensøkonomi. Jeg tror mange kommer til å bli skrekkslage når de ser den raske fremtidsutviklingen.
Kikken
27.08.2018 kl 23:19 6319

Kan ikke slippe Mr. Bond så lett. Kan ikke bli mer enig i ditt innlegg Rogneveien. Du Mr. Bond, du har i klartekst mange ganger fått signaler om at du går for langt i din iver etter å belære andre forumdeltagere med gammel informasjon og dine spådommer om fete kontrakter etc. Nye tråder åpnes i hytt og pine. Du ønsker å fremstå som en vellykket investor og fortelle hvor flink du har vært med diverse traider i Nel. Du er åpenbart et våken person. Da bør du absolutt nå snart skjønne at mange her inne er av den oppfatningen at du har gått langt over streken og oppfattes som forsøpler av forumet. Vennligst respekter at vi er mange som ber deg roe ned. På forhånd takk og forøvrig lykke til med dine investeringer.

Til alle som ikke ønsker å lese om H2 markedet og Nel fra Mr. James Bond så er det beste tipset å ikke lese. Ikke se på forumet. Alternativ 2 er å lese. Alternativ 3 er i innse at forumet er som det er. Alternativ 4 er å forholde til det faktum at alle skribenter har en ytringsfrihet. Alternativ 5. Hente info om markedsendringer og nyheter i H2 verden hver dag, og dele din faglige informasjon/updates med alle andre her på forumet. Alternativ 6: Følg Warren Buffet sine 10 bud.
Ferdig snakka.

Warren Buffet@warrenbuffet99, Aug 26

Here's what's cool:

1 saying 'thank you'
2 apologizing when wrong
3 showing up on time
4 being nice to strangers
5 listening without interrupting
6 admitting you were wrong
7 following your dreams
8 being a mentor
9 learning and using people's names
10 holding doors open
Redigert 28.08.2018 kl 09:27 Du må logge inn for å svare
Nanoq
28.08.2018 kl 09:48 5791

Mr. Bond. Buffet har rett. Du har også rett. Jeg håper at du ignorerer useriøse og negative kommentarer. Det du bidrar med i NEL-debatten er til toppkarakter. De som typisk går etter mannen og ikke ballen kommer sjeldent selv med NEL-relevante informasjoner. Inn i filteret med dem.
Takk for innsatsen så langt. Med vennlig hilsen Nanoq.

Tusen takk Nanoq. Det varmer :-)
Nikko
28.08.2018 kl 10:15 5636

Går det an å ha flere Nick??

Spennende dager nå..
Redigert 28.08.2018 kl 11:28 Du må logge inn for å svare
Wanker
28.08.2018 kl 13:17 5375

Nikko: Hehe - dette ser litt påfallende ut, ja!

Jeg tror at Arctic Seq kommer med 1.kjøpsanbefaling av Nel.
Redigert 28.08.2018 kl 13:45 Du må logge inn for å svare
Nikko
28.08.2018 kl 14:18 5177

Tenker at det blir diverse artikler om Nel Herning etter besøket. Spørs om ikke vi snart er i 3,70. Herlig ❤

Fine betraktninger om Nel sin aksjekurs av vår danske venn som kan se kr 5.20: Svært at sige noget skudsikkert omkring. De som tillægger TA betydning vil hævde, at 3.70 udgør et ganske kraftigt modstandsniveau. Ser du på grafen ovenfor vil du bemærke, at den allerstørste handelsvolumen igennem alle år, ligger i området omkring nuværende niveauer. Der er dermed rigtig mange aktier i NEL som er handlet til nuværende niveauer, og dermed rigtig mange aktører som omkring nuværende niveauer vil købe sig ind/ud af aktien.
Har man dernæst løbende fulgt NEL vil man vide, at selv en NIKOLA case lykkedes ikke først at løfte kursen - så hvad gør så?
Jeg tror man omkring nuværende niveauer skal være forberedt på en vis mængde volatilitet. Kan man leve med det og går NEL over kurs 3.70 - så tror jeg omvendt at den på positive nyheder relativt hurtigt kan gå op i kurs 5.20. Det er ren religion

Ser ut til å følge trend fint nå på morgenkvisten. Burde bunne på 3,525 - 3,53 og så oppover.

Investtech i det korte bildet (ligger forøvrig med grønne piler aller nivåer)

"Automatisk teknisk analyse. Kort sikt, 29. aug 2018
Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Nel ASA og aksjen ligger i en stigende trendkanal på kort sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Aksjen har tatt ut objektivet ved 3.61 kroner etter brudd på en rektangelformasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang. Aksjen har støtte ved cirka 3.40 kroner. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på kort sikt. Anbefaling en til seks ukers sikt: Kjøp"

Se forøvrig det stigende volumet nederst på bildet fra grafen

Mr.Bond venter på nye godt nytt om Nel fra Norne Seq og Carnegie Seq....Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

1. Det tekniske bildet er nå meget sterkt. Piler peker oppover mot kr 4,-
2. Volum indikerer en sterk interesse i instrumentet.
3. Volum har steget mer enn 30% over snittet.
Vis tidligere signaler Signaler for Nel Asa på Oslo Børs
4. MACD:
MACD ligger over MACD signal, dette kan indikere et positivt momentum i aksjen
ADX: 26
Dette kan indikere at aksjen har en sterk positiv trend.
5. SMA 20 og 50:
Siste 20 dagers glidende gjennomsnitt (3,47) ligger over siste 50 dagers glidende gjennomsnitt (3,34). Dette er teoretisk sett et positivt tegn.
6. SMA 100 og 200:
Siste 100 dagers glidende gjennomsnitt (3,12) ligger over siste 200 dagers glidende gjennomsnitt (3,12). Dette er teoretisk sett et positivt tegn.
RSinvest
19.10.2018 kl 15:45 1990

Mot 5 ja..? :p eller 20 kanskje