Nel mot nedgang?


ser vi en oppgang i fremtiden?

Nel er klar for en god tur ned nå. Den vil sige ned mot 9.5 når emisjonsaksjene inntar markedet og vil få en ytterligere knekk ved guiding og Q1-fremleggelse. På sikt har jeg tro på selskapet, men vi skal ikke teste ath i nærmeste fremtid.

Prøver du virkelig å få folk til å selge aksjene sine? Hvis alle skulle selge sine rep aksjer, vil det utgjøre litt over 13 mill. Jeg skal ikke selge og mange med meg. Det vil heller ikke bety så mye, da vi vet at det omsettes langt over dette hver dag. Ha en god helg.

Jeg tar utgangspunkt i spørsmålet til ts og svarer enkelt og greit det jeg mener vil skje. Om du mener det er ekvivalent med å prøve å få folk til å selge aksjene sine er totalt uinteressant.

Emisjonsaksjene har allerede inntatt markedet ved at mange, meg selv inkludert, har solgt samme antall som kommer til å komme inn på konto neste uke. De som jeg da får inn på konto vil selvfølgelig bli stående der og kommer altså ikke til å påvirke kursen. Så ikke bare er det få aksjer det er snakk om i utgangspunktet. Fra summen kan trekkes fra aksjene til alle oss som allerede har solgt de vi hadde tenkt å selge og de som ikke har tenkt å selge i det hele tatt.

Rep. emien vil selvfølgelig ikke påvirke kursen.
18.04.2020 kl 15:49 1262

Spetalen sin vurdering i selskaper som dette hvis ikke cashflowen viser viser samme vekst som invisterings så vil bobla sprekke her også.
lektor79
18.04.2020 kl 17:14 1140

NEL tjener ikke penger nå så skal kraftig nedjusteres. Vent å se..
Hemsen
18.04.2020 kl 18:23 1046

Da skal det fylles godt på...
U2Bono
18.04.2020 kl 18:35 1018

Det at NEL ikke tjener penger har vært kjent for markedet siden 2014, så hvorfor den skal kraftig nedjusteres akkurat nå må du gjerne svare meg på. Faktum er at NEL har over 1 mrd på bok og driften har gått tilnærmet normalt (gitt kommunikasjonen fra selskapet selv). Nikola i USA ansetter som bare det og rapper opp stortalenter som har blitt permittert i industrier som innehar de kunnskapene Nikola ser etter. Hydrogen står altså ikke på stedet hvil, til tross for denne pandemien. Hvor skal man investere ellers nå? Tank, billige bankaksjer, Orkla og inkasso er vel eneste alternativene slik jeg ser det nå. Og NEL så klart, som har klart seg over all forventning i denne perioden (kursmessig). Men for å kapitalisere på overreaksjon i markedet er det kanskje bedre å satse på de øvrige kategoriene jeg nevnte som kanskje har fått overdrevet mye juling på børs (unntatt Orkla naturligvis).
Redigert 18.04.2020 kl 18:36 Du må logge inn for å svare

Kjære lektor- nå har du spilt den samme gamle hakkete plata, og i de samme sporene, i mange mange måneder. Dette vekker jo stor interesse om hvilket fag du underviser i !!.