Korrupsjon i oljefondet: Pay-for-Play ansettelse av ny sjef.

Slettet bruker
19.04.2020 kl 09:56 7451

Vi er mange som har reagert på at milliardæren Nicolai Tangen for 3 uker siden ble utnevnt til å overta for Yngve Slyngstad som sjef for Norges oljemilliarder. Nå ser det ut som VG har gjort litt nytte for seg - KUDOS! - der de har gravd frem ansettelsesprosessens utslagsgivende finurligheter. Spørsmålet vi sitter tilbake med, er hvorfor VG er alene om å grave i norsk Pay-for-Play korrupsjon (globalisme er som kjent et korrupt system der eliten hjelper hverandre frem med korrupsjon og såkalt kompromat, dvs. kompromitterende informasjon som kan benyttes til utpressing, svertekampanjer eller for å framtvinge lojalitet):

VG skrev lørdag morgen om Nicolai Tangens «drømmeseminar», som han arrangerte ved sitt gamle universitet i Pennsylvania i november. Tangen, som i mars ble presentert som Oljefondets nye sjef, fløy inn gjester i to privatfly. Avtroppende oljefondssjef Yngve Slyngstad var invitert som gjest og innleder på seminaret. Tangen dekket kostnadene for hotell, mat og drikke og underholdning i tre dager, samt hjemreise på businessklasse.

VG har fredag og lørdag stilt Norges Bank flere spørsmål om seminaret. Lørdag kveld varsler banken at den vil undersøke reisen.
– Yngve Slyngstad har redegjort for at han ble invitert som ledd i bankens virksomhet. Slyngstad peker på at han skulle ha tatt rutefly hjem dekket av Norges Bank. Norges Bank vil nå gå igjennom reisen for å se til at den blir behandlet i tråd med bankens etiske regelverk, sier styreleder Øystein Olsen i Norges Bank i en kommentar formidlet til VG.

Slyngstad hadde få uker før Tangen-turen i november offentliggjort at han ville gå av. Det skjedde 30. oktober. Vel fire måneder etterpå, 26. mars, offentliggjorde Norges Bank at Tangen skal overta etter Slyngstad.

https://www.msn.com/nb-no/okonomi/privatokonomi/norges-bank-vil-undersøke-slyngstads-usa-reise/ar-BB12QG3C

Redigert 19.04.2020 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.04.2020 kl 10:12 2095

Jeg tror ikke victor forstår hva vi diskuterer her...

Etikk er uhyre viktig for at makt ikke fritt skal kunne korrumperes (slik det dessverre er blitt under globalismen for elitepolitikere som ikke lenger svarer for seg på demokratisk vis overfor det folket som har valgt dem, men til internasjonale byråkrater i udemokratiske FN og EU). Makten må kontrolleres for ikke å korrumpere fullstendig, og vi kan ikke i demokratier tillate at makten stikker hodene sammen og ordner opp seg imellom på siden av transparent offentlighet.

Det handler om at selvbevisste og ofte dyktige (men dessverre like ofte ikke så dyktige) eliter fikser og trikser seg imellom, og i sin selvopphøyde fornøyelse med seg selv og sine venner ikke forstår at de gjør noe galt.

Den mest sjokkerende holdningen i denne saken så langt, er lagt for dagen av "etikk-filosof" Henrik Syse, som kanskje uten sin fars navn selv ville vært en parentes i historien. Norge har så utrolig mange DYKTIGE mennesker som aldri blir gitt sjansen til å skinne fordi de ikke har fremstående foreldre som introduserer dem i maktens korridorer, ikke er villig til å p@le seg til topps, eller være med på fyllefestene og de privatøkonomiske krumspringene elitene tilbyr hverandre - er du først innafor her, så kan du kompromitteres offentlig og du gjør ikke lenger som du selv vil, men som [DE] vil. Og de - det er dypstaten - den korrupte makten som ikke lenger styrer for folkets beste, men for en liten ELITE og deres HANDLERS - men da er vi kommet til videregående skolering, og det vil ikke være for de blinde og døve som ikke forstår farene...

Redigert 21.04.2020 kl 10:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.04.2020 kl 10:47 2073

Fjern momsen, bensinavgiften, bilavgifter, gebyrer bompenger og hele byråkratiet. Fjern regjeringen og kongehuset og la oss begynne på nytt. 28 % er det som betales i skatt av finans inntektene, blir returnert tilbake til betaleren på samme måte som momsen i regnskapet. I virkeligheten så skulle renten være et beløp som tilsvarer kostnaden med å låne ut penger? (En papirfille som alt omregnes i?) Det er unaturlig at penger som har null risikoer skal gi avkastning på høyde med risikokapital. Det sykt opplegg som gjør at vi alle sliter med disse 28 % på begge sider. For å dyrke frem denne driten, jobber og sliter vanlige folk 8-10 mnd. pr år for å holde liv i hva? Kjeltring staten som årlig plyndrer oss alle til skinnet. Bank og finans, byråkrat og advokater. De siste 40 år er USA regjert av advokater og økonomer, ja det ser nå ut etter dem, men det Trump skyld ifølge NRK/Pravda? Han har forstått at dette har sporet av for lenge siden. I HVPU statskanalen NRK sitter folk og synser sine dumheter for åpen scene.
Redigert 21.04.2020 kl 10:49 Du må logge inn for å svare
fabian2
21.04.2020 kl 11:00 2059

Syse gikk i samme klasse som Tangen og Sejersted i et år ........russisk-kurset i militæret for skoleflinke. Tre gode venner :)
Møyfrid
21.04.2020 kl 11:25 2048

Om Tangen får fyken foreslår jeg Eivind Trædal.
vicktor
21.04.2020 kl 11:51 2030

Havfruen
Først vil jeg få takke deg for alt du bidrar med på dette forumet, du er svært dyktig.
I denne saken er jeg nok ikke enig med deg. Muligens har jeg ikke satt med godt nok inn i saken.
Etikk er sikkert veldig viktig, men enda viktigere er det å ha noe å leve av.
Tangen har skapt seg verdier på 12 milliarder og med det bevist at han er overkvalifisert til denne jobben.
Han gir bort 5 milliarder til en stiftelse og det er åpenbart ikke av økonomisk årsak han ønsker denne stillingen.
Jeg er glad for at vi nå for en mann som er særdeles godt kvalifisert for denne viktige jobben.
Dyktige mennesker ? Vårt land styres av mange kvinner som ikke har bransjekunnskap, helt grønne.
Monica Mæland næringsminister 2013 - 2018, ga bort kontrakter på bygging av rigger til utlandet .
Overskridelser på mange milliarder og tusenvis av arbeidsledige på Vest landet .
Anniken Haugli ny leder av Norsk Olje -og Gass, hva kan hun om dette fagfeltet ?
Tina Bru ny Olje og Energiminister , hva kan hun om dette fagfeltet ?
Monica var opptatt av etikk og ga kontraktene til de med lavest pris. Uten kunnskap på hva hun holdt
på med, ble hun lurt trill rundt til å betale ekstra regninger på mange milliarder.
Vi trenger en person kunnskap og erfaring til å forvalte oljeformuen.


fabian2
21.04.2020 kl 12:08 2020

Mange morsomme mennesker å huske..... Jagland var ikke flink på skolen. Jagland kunne ikke danse. Jagland har ikke studert noe spesielt.Jagland kunne ikke fortelle vitser som noen skjønte eller lo av....Jagland ble statsminister. Jagland gav milliarder til bl.a. Yassir Arafat. Han pøste ut statens penger. Belønningen : Ble"Europa-sjef" med skattefri millionlønn.......Noen bedre ?
Slettet bruker
21.04.2020 kl 12:08 2018

Så var det dette med skatteparadiser og slikt! ETIKK hva er da det, når det norsk folk blir plyndret til skinnet, fra den dagen de blir født?
Slettet bruker
21.04.2020 kl 12:10 2014

Jeg er enig med deg, victor, at Norge dessverre stiller strategisk svakt - etter mangfoldige år med likestilling og en syk feministisk policy om å besette viktige stillinger med kvinnelige kandidater i stillinger som faktisk etter mitt syn krever maskuline egenskaper og maskulin drivkraft/energier.

"Etikk er sikkert veldig viktig, men enda viktigere er det å ha noe å leve av."
Det er etter mitt syn ikke noe motsetningsforhold mellom etikk og resultater. Næringslivet var svært opptatt av etikk for bare få år siden. Fra 2005 har Pay-for-Play systemet tatt fullstendig av under Globalismen. Dette må vi stoppe, og det er disse folka som ødelegger for seg selv med å opptre på måter som skaper uheldige bindinger mellom dem.

Heldigvis finnes det mange dyktige og hardt arbeidende finansfolk her i landet som kanskje er mer "sultne" på å skape resultater enn Tangen med sin "guttedrøm" er. Det er bare såååå "globalist-elitistisk" å ikke klare å se utenfor sin egen klubb av innsidere. I denne saken har Tangen ved egne handlinger kastet sitt kandidatur i søppelbøtta. Jeg håper beslutningstagerne her forstår det og kikker på runner-up listen igjen!
Slettet bruker
21.04.2020 kl 12:13 2008

mange korrupte jævler innen det offentlige parasittpolitikere de verste

Slettet bruker
21.04.2020 kl 14:19 1977

Jagland er et glimrende eksempel, fabian - fra en tid vi ennå ikke fattet slikt!

Som sagt - når den etiske grensen først er overtrådt... Og her kommer mer "gavmildhet":

En viktig alliert for å få bygget kunstsiloen Nicolai Tangen har kjempet for, fikk yachtferie til 440.000 kroner. Nicolai Tangen er nok mest kjent for den famøse luksusturen til USA med flere sentrale folk i norsk samfunnselite. Men det er ikke første gang han er i hardt vær for å være spandabel med sentrale folk for prosjekter han jobber med. https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/ikke-første-gang-ga-bort-yachtferie-til-440000-kroner-til-eks-ordfører/ar-BB12Yuy1

Nicolai Tangen er gjennomkorrupt! Hvem i h@lvete GIR bort nesten en halv mill til venner??? Vi vet alle at slikt ødelegger styrkebalansen i vennskap når den ene gir mer enn den andre og at slike vennskap ikke lenger er fri, men får usunne bindinger. Tangen KJØPER mennesker til å betjene seg.

Tenk hva han kan komme til å gjøre hvis han får 10.000 milliarder mellom hendene!!! NEI - NEI - NEI!
Slettet bruker
21.04.2020 kl 15:02 1952

Ideen om kunstmuseum på kaia i Kristiansand er god. Dette gitt at man har skikkelig kunst
å stille ut. Men det forunderlige er at man ikke skjønner at bygget kunsten skal stilles ut i,
også utgjør mye av helheten ved et kunstmuseum.

På en så flott tomt burde det jo vært et bygg med arkitektur i verdensklasse. Da kunne
Kristiansand kommet på kartet. Så flott er tomten. Og med bl.a. ekstra fine solforhold.
Videre kunne da hele Odderøya samtidig ha blitt rustet opp. Gjensidig hjulpet hverandre
positivt.

Istedet lar man en gasskraftverk lignende betongsilo mastodont stå. Man skulle tro at det
var om å gjøre å bedrive kulturterror. Og mens dette har pågått har det kommet opp
leiligheter ved siden av, langt mer banale enn de burde vært.

Det skulle vært et nytt bygg med spektakulær arkitektur i verdensklasse. Og som var
dedikert innvendig, utvendig og arronderingsmessig for kunstutstilling, tilhørende bevertning,
kunstmuseumsbutikk osv. Og hvor et opprustet rekreasjonsområdet Odderøya ble koblet
sammen med dette. Odderøya har et skrikende behov for opprustning.
Redigert 21.04.2020 kl 23:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.04.2020 kl 21:48 1899

En uhyggelig nervøs, stotrende og stammende sentralbanksjef i Debatten - godt jobba, Fredrik! Det var slik Nixon måtte gå!!!
Olsen klarer ikke å roe seg ned - det er ikke bra for en profesjonell i en av Norges viktigste roller.

Aner vi at Tangen ble "kuppet inn" av sin gode venn i headhunter selskapet som styrte ansettelsesprosessen og deretter solgt inn overfor Norges bank med sterke midler? Kan Tangen ha betalt også headhunteren som en vennetjeneste for å skaffe ham guttedrømjobben???

Redigert 21.04.2020 kl 21:53 Du må logge inn for å svare
HP17
21.04.2020 kl 21:52 1890

Finnes ikke en mer kompetent person for den stillingen av Tangen. Den mammen har levert resultater år etter år etter år. Akkurat det oljefondet og Norge trenger nå.
Slettet bruker
21.04.2020 kl 21:55 1889

Oljefondet driter i etikk??? HP17 forstår ikke at Tangen betaler for vennetjenester og innsideinformasjon? Skal oljefondet styres slik???
Kappa3278
21.04.2020 kl 22:21 1869

Stammende, stotrende og usikker sentralbanksjef i dagens debatt program.
Pinlig å se på, tydelig at mannen var ukomfortabel med det som har skjedd i forbindelse med ansettelsen av Nicolai Tangen.
Trodde ikke det kunne bli mere pinlig helt til klovnen og statsråd fra Høyre dukket opp på skjermen,Torbjørn Rø Isaksen.
Lange foredrag om hvor skille mellom hva som er privat og hva som er å regne som reise i embets medførende.
Klovn av dimensjoner, lykke til Høyre med denne klovnen, dere vil garantert trenge det.
Grantchester
21.04.2020 kl 22:26 1967

Det er riktig, vicktor (og HP17) har ikke skjønt hva dette dreier seg om; det er noe utrolig klønete og hjelpeløst amatøristisk med kamaraderiet og den generelle forretningsoppførselen til alle de fossroende individene (inklusive hovedpersonen) som er impliserte i denne saken. Når det foregår i forbindelse med utlandsturer/opphold får det en ekstra dimensjon. Jeg har personlige erfaringer fra Tokyo, London, Havanna og Los Angeles for å nevne noen.
HP17
21.04.2020 kl 22:54 1942

Med Tangen har alt gått etter boken. Her kokes det suppe på mer enn en spiker. Tangen for (oljefond) president.
Slettet bruker
21.04.2020 kl 23:07 1924

Er det deg Nicolai ?
Slettet bruker
21.04.2020 kl 23:07 1924

Tangen er åpenbart bare smart og har manøvrert sitt kandidatur med hva som kan kjøpes for penger. Andre søkere har ikke ressurser til den slags påfunn. De har ikke så mye penger at de har truster og kontoer i skatteparadiser. Tangen visste at stillingen ville bli tilgjengelig etter Slyngstad, hvordan oppnå den? Ved å kjøpe seg inn i form av relasjonell goodwill, så har man posisjonert seg selv som mer selvfølgelig enn andre søkere. Saken kan neppe forstås som noe annet. Flyreise, Sting og overdådighet er bare støy i saken egentlig. Hensikten er oppnådd, uten at deltakerne har skjønt at det underliggende fra Tangen hadde et mulig formål og senere utfall. Og Sysekreket da, liksom etikkekspert. På grådigheten blir man kjent med de andre gitt
Redigert 22.04.2020 kl 09:13 Du må logge inn for å svare
HP17
21.04.2020 kl 23:18 1911

Får Flash back til TV serien X-files!
Noen mer konspiratoriske her på forumet?
Redigert 21.04.2020 kl 23:18 Du må logge inn for å svare
fabian2
22.04.2020 kl 00:14 1892

Hvorfor vil en person frivillig gå ned i lønn og betale full skatt i Norge ?
Slettet bruker
22.04.2020 kl 05:34 1866

PROFESSOR SYSES SKATTEPARADIS-SELSKAPER

Det var fascinerende å se etikkprofessor Henrik Syse i Dagsnytt 18 i går. Han fremsto som overivrig forsvarsadvokat for Nicolai Tangens USA-seminar med inviterte gjester. Det er kanskje ikke så rart, siden den samme Syse er dypt involvert i Tangens skatteparadis-selskaper

Professor Syse, som har skrevet boken, ”Måtehold i grådighetens tid” ble fløyet inn på første klasse som gratisgjest på USA –seminaret.

Han sa blant annet i Dagsnytt 18: ”Jeg arbeider med etikk og samfunnsansvar. Mine varsel-lamper pleier å gå på ganske tidlig. Jeg ser etiske problemstillinger der andre ikke ser noen ting”, sa Syse som kalte den påtroppende oljefond-sjefen for ”enestående” .

Det som Syse ikke ble konfrontert med i Dagsnytt 18, er det ubehagelige faktum at han sitter som styremedlem i seks av de AKO-selskapene som Tangen har opprettet i skatteparadiset Grand Cayman.

NB! OBS! Dagens Næringsliv skriver nå i formiddag at Syse har fått en million kroner i honorarer for å sitte i Tangens Cayman-selskaper.

Etikkprofessor Syse klarer oppsiktsvekkende nok ikke å få noen varsellamper til å lyse, når han påtar seg å være med på å styre Tangens skatteparadisselskaper – registrert på et sted som nå er svartelistet av EU.

(Se selskapene Syse styrer sammen med Nicolai Tangen her. Opplysningene er først avdekket av Halvor Fjermeros og Øyvind Andresen, begge fra Kristiansand)
Slettet bruker
22.04.2020 kl 05:40 1862

https://formds.com/issuers/search?search=%22Henrik+Syse%22

Adressen er Ugland House, postboks 309 , Grand Cayman. Huset inneholder 19 000 selskaper. I 2009 trakk president Obama frem Ugland House som et symbol på hvorfor skatteparadiser må bekjempes. «Dette er enten verdens største bygning eller så er det verdens største skattesvindel», sa Obama.
Redigert 22.04.2020 kl 05:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.04.2020 kl 07:21 1843

Det er mye man kan få til under dekke av å kalle seg etikk-filosof...

Det er til å grine av - vi mennesker må virkelig re-lære skepsis og diskriminering - vi må klare å skille på godt og ondt.

Våre barn lærer i skolen at ALT skal inkluderes. Det første de lærer er å synge med pekefingeren i været til hverandre at "Du får ikke mobbe kameraten min!" - men hvem er "kameraten"? Det glemte visst sangen å fortelle noe om...

Det kan være den sære skapningen som tidligere ville vært institusjonalisert... Det kan være bråkete innvandrere som ikke kan norsk og ødelegger læremiljø og fremdrift for hele klassen... Det kan være drittungen som sparker deg kraftig på leggen og det er DU som er pålagt å få relasjonen til å fungere ved at du verken sparker tilbake eller begynner å skrike... Det kan være fotballgutta fra østlige bydeler som truer deg til å tape kampen, ellers vil innvandrergjengen kommer og rane deg, for de vet hvor du bor og hvem lillebroren din er... Stakkars, stakkars våre barn!
https://www.document.no/2020/04/21/norge-har-avskaffet-skammekroken-for-alle-andre-enn-trump/

I ly av dette kan de voksne plageåndene få operere uhemmet og ukontrollert; og ikke en gang journalister får lenger stille kritiske spørsmål. Slik har globalistene gitt seg selv fritt spillerom til å utnytte folk, nasjoner og menneskeheten globalt til egen berikelse.
Slettet bruker
22.04.2020 kl 07:28 1842

Det begynner å bli tydelig at Tangen ikke har skjønt at forvaltning av oljeformuen handler like mye om etikk som det handler om rent tekniske ferdigheter og markedsinnsikt. Under hvilke premiss hondterte han sin egen formue? Brute Force and Ignorance? Tangen fremtrer mer og mer som en skandale.

VI VIL IKKE HA EN JOE BIDEN TIL Å FORVALTE OLJEFORMUEN!
Redigert 22.04.2020 kl 07:29 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.04.2020 kl 08:35 1825

De der e-postene som Norges bank har lagt ut. Er ikke det bare et helt standard grooming forsøk? Hei, vil bare dele en link. Hei, blblabla uviktig, hils din kone. Hei, vil bare be om en tjeneste. Hei, blablabla vil du komme og se Attenborough? Hva er dette for noe?
Redigert 22.04.2020 kl 08:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.04.2020 kl 08:51 1819

Han der headhunter kompisen som sikkert lanserte Nico som kandidat - var han blant vennene på det der USA seminaret også kanskje? Og fikk han i så fall solgt sine tjenester godt inn til Slyngstad? Norges Bank hyret nok hodejegerne, men er det helt sannsynlig de har forhørt seg om NBIM kjente til noen som var gode på å spotte talenter innen forvaltning?
Slettet bruker
22.04.2020 kl 11:40 1787

– Den som skal styre landets pengebinge må ha tillit hos det norske folk. Det har ikke Nicolai Tangen, sier Jørn Eggum, leder i Fellesforbundet i LO, til VG.

Det blir vanskeligere og vanskeligere å sno seg unna... heldigvis finnes anstendige mennesker med makt og vilje til å sette foten på vektskålen.
Hr.Suhr
22.04.2020 kl 12:08 1776

I første omgang var min tanke så banalt enkel at her hadde vi med en å gjøre som sikkert
ikke ville betenke seg på å lekke litt inside-info i ny og ne til sine fordelsvenner rundt omkring.
Følgelig den siste vi trenger til å hegne om sparegrisen vår, tenkte jeg.
Nå ser jeg plutselig at dere har avslørt en spill levende NWO-DS-STORKAR!
Blir denne karen satt til å bestyre det norske folkets PENSJONS-fond så er det bare å anse også Norge
for en tapt stat....likhet med naboen
(var nesten like ille å lese om Syse, synes jeg. Faren ville snudd seg i grava)
Slettet bruker
22.04.2020 kl 12:51 1760

Den ødeleggende feilen var ikke at Tangen inviterte 150 venner på et drømmeseminar. Svikten i dømmekraft ligger hos deltakerne som stotrer og stammer når de skal forklare om de var der som venner eller i kraft av offentlige stillinger, og nå plutselig i etterhånd vil betale for reise og opphold - aller helst ved å sende regningen videre til arbeidsgiveren (og dermed skattebetalerne).

🤣
https://www.nettavisen.no/okonomi/tangen-ansattelsen-en-suppe-av-gradighet-og-darlig-dommekraft/3423956976.html
Slettet bruker
22.04.2020 kl 13:48 1745

Vi har veldig høy kompetanse i å avsløre NWO-DS her på HO. Vi er faktisk
i verdensklasse på dette. Og takk til den med Obama i 2009. Da fikk vi den.
Han har blod på hendene.
Slettet bruker
22.04.2020 kl 14:08 1735

Jau...er nok en del oschloklyser som skjelver nå. 😁😁😁
Slettet bruker
22.04.2020 kl 15:16 1701

Etikkekspert professor Syse har vurdert egen oppførsel og gitt seg selv A+ i etikk-karakter har jeg lest et eller annet sted. For en fyr. Tupp dem alle på hue og rævva ut fra hvor enn de er, så kan de sitte og runke hverandre i Ugland house.
Inngangen
22.04.2020 kl 15:45 1683

Men hva godt gjør oljefondet for Norge når det ikke skal brukes i Norge?

Hvordan kan vi kontrollere at pengene investeres ved å kjøpe til overpris (pga bekjentskap involvert) og tilsvarende selge til underpris (stadig til bekjente)?
Å bruke andres penger på denne måten er jo supert for de involverte.
Nordmenn får jo aldri penga tilbake i landet etter hva jeg skjønner.


Ny lov held Oljefondet ute
"UTE: Regjeringa vil med lov hindra framtidig bruk av Oljefondet i Norge. Både Senterpartiet og Raudt reagerer."
21. mai 2019:
https://www.klassekampen.no/article/20190521/ARTICLE/190529995

Kapitalens logikk er at statens oljeformue ikke må komme folket til gode. Onsdag 12. juni lovfesta Stortinget at bruk av Statens pensjonsfond utland (Oljefondet) til investeringer i Norge er forbudt.
https://www.revolusjon.org/teori-og-analyse/politisk-okonomi/2174-na-er-det-forbudt-a-la-oljefondet-investere-i-norge/

Regjeringen vil forhindre bruk av oljefondet i Norge
Stortinget skal stemme over et regjeringsforslag som lovfester praksisen med at midler fra oljefondet ikke kan investeres i Norge. Rødt og Sp reagerer.
https://www.dn.no/politikk/oljefondet/siv-jensen/rodt/regjeringen-vil-forhindre-bruk-av-oljefondet-i-norge/2-1-607025
Slettet bruker
22.04.2020 kl 16:13 1667

Sentralbanksjefen droppet dybdesjekk av Nicolai Tangen før ansettelsen

Sentralbanksjefen Øystein Olsen måtte forklare manglende sjekk i møte i representantskapet.

https://www.dn.no/marked/sentralbanksjefen-droppet-dybdesjekk-av-nicolai-tangen-for-ansettelsen/2-1-794274
Slettet bruker
22.04.2020 kl 16:15 1665

https://e24.no/norsk-oekonomi/i/g7nbPL/oeystein-olsen-boer-muligens-lese-hele-offentlighetsloven-paa-nytt

Fyren skal stilles til ansvar for å gitt oss en gærningvaluta som knapt kan brukes til å handle bananer for.


https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%98ystein_Olsen_(economist)
Unødvendig å nevne selvsagt...men oschloklyse.
Redigert 22.04.2020 kl 16:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.04.2020 kl 16:38 1648

liten pris å betale nå som han og hans venner kan "frontrunne" oljefondet og bli en av verdens rikeste uten risiko :-)

https://e24.no/boers-og-finans/i/Vb806d/nicolai-tangens-droemmeseminar-kostet-minst-tre-millioner-dollar
Slettet bruker
22.04.2020 kl 22:36 1564

Nicket Inngangen viser seg å ha et relevant innlegg her. Slyngstad skal nemlig inn i oljefondets energisektor i London !!!
Og Tangen og Slyngstad skal nå jobbe frem til september sammen i Oslo. (Snakk om samrørepotensiale senere ?)
Jeg luktet at Brodtkorb høyst sannsynlig må ha fått beskjeder fra Erna i dag. Brodtkorb har jobbet hos Erna tidligere.
Brodtkorb virket tatt litt ned av noen strenge beskjeder i dag.
Dronningen av frekkhet i Norge var på farten i annen sammenheng i dag.


Jeg finner også dette om Olsen (fra linken til Oliver) : Olsen har arbeidd i SSB i fleire periodar. Han var forskar, seniorforskar og leiar for Olje- og energigruppa i tida 1977-1990.

Olsen har altså drevet med energi.
Redigert 22.04.2020 kl 22:43 Du må logge inn for å svare