"Viruset" er den perfekte diktator

brahman
19.04.2020 kl 21:42 474

Når man ser hva som har skjedd omkring i verden de siste ukene og månedene.


Ihvertfall så lenge folk tror på den offisielle virusteorien.

Dana Ashlie hart laget en glimrende video om "what in the world is actually going on ?".

Men scenene er dystre og dystopiske.. Klipp fra land i Afrika, India, Tyskland (Berlin), UK, USA, mm. Politi som mishandler, truer og arresterer uskyldige mennesker som ikke overholder sosial distansring.


Redigert 20.04.2020 kl 08:22 Du må logge inn for å svare
brahman
19.04.2020 kl 21:48 472

På Twitter:

"Candace Owens
@RealCandaceO

There is nothing more ironic than listening to those who want to stay locked inside forever because they believe #coronavirus is going to wipe out millions, refer to those of us who want to go outside, work and socialize as "tin-foil hats".

ZERO self-awareness."


Redigert 20.04.2020 kl 07:19 Du må logge inn for å svare
brahman
19.04.2020 kl 22:02 458


Nesten mest totalitært og dystopisk er det blitt i Moskva, Russland - som man kan se fra i Ashlies video.

Med "facial recognition cameras" overalt, og program fra myndighetene som registrerer og overvåker det de kaller "fake news" om coronasituasjonen. Alt blir loggført.
Slettet bruker
19.04.2020 kl 23:33 427

" https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=5pIMD1enwd4&feature=emb_logo "

---------------
Vel brukte 13 minutter for å avsløre de regelrette løgnene fra MSM.

Something is going on and it's not the virus...
Slettet bruker
19.04.2020 kl 23:38 425

Og hvem står bak dette "noe".....

Store globale finansinstituisjoner og hedgefond som har shortet over en høy hals og som nå blir enda rikere.
Og de blir kanskje avslørt en dag, men aldri siktet for noe (og selvsagt ikke straffet), det er de for store til, de er unntatt lov og rett.
Slettet bruker
20.04.2020 kl 02:22 407

"Og hvem står bak dette "noe"....."

------------

Godt spørsmål. Hvem som kontrollerer MSM world wide og mer eller mindre har rensket MSM for gravende og redelige journalister og erstattet dem med nyttige tomsete idioter, peker seg ihvertfall ut som et vettugt spor, problemet er at det sporet ikke er så lett å følge til veis ende. Noe lettere er det dog å identifisere endel av deres støttespillere langs det sporet.
Zorin
20.04.2020 kl 07:23 381

Faktisk så er viruset svært så demokratisk siden det ikke skiller mellom fattig og rik. Det er dett mennesker som gjør. Viruset er også medmenneskelig i den forstand det lar barn i fred.
Slettet bruker
20.04.2020 kl 08:01 367

Rettere sagt så er det vel sosialister som er mest opptatt av å splitte opp befolkningen i gruppene «fattige» og «rike».
Zorin
20.04.2020 kl 09:35 350

De som er rike ønsker jo ofte at det ikke settes lys på dem. Disse har ofte store utenlandsformuer og når fattigdommen i et land øker ser man ofte etter årsaker, og noen av disse finner vi igjen i USA hvor de som er betaler sine ansatte så lite de knapt har råd til å leve for det! Det er der sosialismen kommer inn og ser på "Cause and effect" dvs. årsak og effekt. Så ja, sosialistene setter lys på store rike firma og enkeltpersoner som snor seg unna skatter eller betaler sine folk lite.
Fjordgubben
20.04.2020 kl 10:18 343

Sitter vel noen og kjøper opp store mengder aksjer på det rette tidspunktet, veldig flinke folk dette....
Slettet bruker
20.04.2020 kl 10:32 339

Det er jo bare sosialister som klarer å komme frem til konklusjonen om at det er de rikes skyld at andre er fattige. For hverken du, jeg, eller noen andre, blir mer eller mindre fattige av at f.eks. Røkke taper alle pengene sine. Det er da ikke hans skyld at andre ikke klarer, eller gidder, å jobbe seg opp og ut av fattigdom. Det er jo hovedsakelig den sosialistiske statens skyld, som tramper på de som prøver å jobbe seg opp, og effektivt dreper de aller fleste forsøkene allerede i startgropen med et sinnsykt skatte - avgifts - og byråkratinivå, som kveler all tiltakslyst.

Den egentlige grunnen til at at disse sosialistiske partiene fremmer dette budskapet om at «stem på meg så skal jeg ta rikingenes penger og gi dem til deg» er at folk er dumme nok til å gå på limpinnen, og ikke skjønner at de kun er brikker i et spill om makt og penger, og heller ikke skjønner at det som regel er dem selv som i realiteten er «de rike» og dem selv som i realiteten skal tas.

Og den tidligere kapitalismens høyborg, USA, som jo er selve hovedfienden som sosialistene elsker å spre sin løgnaktige propaganda om, og ikke minst usanne skremmebilde av, er jo slett ikke noe kapitalistisk land lenger det heller. De ble infiltrert av KGBs agenter under den kalde krigen som alle andre vestlige land. Men likevel så elsker sosialister å skremme folk med hvor forferdelig det er over there, uten offentlig helsevesen, uten halve arbeidsstyrken sysselsatt i det offentlige, og uten digre NAV bygg i alle småbyene.

Men sannheten er jo at USA har velferdsordninger for de fattige, og ikke dør de fattige utenfor stengte sykehusdører heller, mens det her i verdens rikeste, beste, og lykkeligste land er ordnet slik at alle får hjelp, etterhvert, når systemet er ferdige med saksbehandlingen, slik at hvis man overlever de lange behandlingskøene så er det en stor sjanse for å få hjelp, så sant ikke behandlingsmetoden eller medisinen er for dyr da.

En ting er nok 100% sikkert, og det er at i USA så får neppe pasienter beskjed om at de har kreft mens de sitter i et venterom fullt av andre pasienter. En sånn kynisme og fullstendig mangel på empati og respekt for menneskeverdet, må man til det sosialdemokratiske lykkelandet langt i nord for å finne. For her er nemlig kollektivet langt viktigere enn enkeltmennesket, akkurat som det har vært i alle andre totalitære regimer. Her er samlebåndsprinsippet passende nok innført for de små og ubetydelige tannhjulene som utgjør det kollektivistiske maskineri.

Det er vel også derfor soslialistene er livredde for Trump som har lovet å rydde opp i korrupsjonen deres, fjerne byråkrati, og kutte skatter. Han har jo nå bevist i praksis hva som skjer når Joe Sixpack gis en mulighet til å jobbe seg opp og ut av fattigdommen. Den første reallønnsveksten på mange tiår! ikke fordi en komité har innført en ny minstelønnssats, men fordi selv små kutt i byråkrati og skatt skaper incentiver, og kapitalisme virker!

Derfor: Kutt lenkene og slipp folket fri!
Redigert 20.04.2020 kl 10:35 Du må logge inn for å svare