Nå: kveldz og et godt råd
Aldrende brødskiver med smør og yellowcheese og roundpieces med nugatti og peanøttsmør. Til denne retten passer det gøtt med et glass h-melk. Je er 12 år. Neida, bare litt funksjonshemmet i matveien.
Råd for å alltid ha aldrende brød: aldri ha det i plastpose eller brødboks, for da blir det helt mykt. Det er bedre å ha det i papirpose på benken, slik at brødskorpen blir sprø og eldes raskere.
Hva har dere til kveldz i dag?
Råd for å alltid ha aldrende brød: aldri ha det i plastpose eller brødboks, for da blir det helt mykt. Det er bedre å ha det i papirpose på benken, slik at brødskorpen blir sprø og eldes raskere.
Hva har dere til kveldz i dag?
Tomatsuppe med kidneybønner, kyllingkjøtt ment for salat, en klunk aldrende pizzasaus oppi og loff med kvitlaukssmør......
🅹🅴🅹🅴 🅱🅴🅸🅱🅸 🅱🅴🅸🅱🅸 🅱🅾🅵🅵!
🅹🅴🅹🅴 🅱🅴🅸🅱🅸 🅱🅴🅸🅱🅸 🅱🅾🅵🅵!
Gulle gøtt gett se du. Je liker å spice opp tomatsuppen min med mye chili. Slik at det røsker i refluxen.
Grillet halv kylling med pommes frittes, og dugeleg me ketsjuup.
Lagde du pommes friten hjemme se? Je har begynt å gjøre det. Tar mandelpoteter og kapper døm opp i fries size og friterer døm i raps eller soyaolje. Palmeolje hvis je har.
Knep for å vite at oljen er varm nok: stikk en potetbit oppi og se om det begynner å bøble og knitre rundt poteten. Da er den gulle klar tell frityr.
Og ha masse olje og ikke for mange fries oppi samtidig, for man vil unngå at temperaturen synker.
La døm fritere lenge tell døm er sprø og full av dødelig og gøtt frityrfett.
Oljen kan gjenbrukes noen ganger. Blir faktisk bedre av det.
Knep for å vite at oljen er varm nok: stikk en potetbit oppi og se om det begynner å bøble og knitre rundt poteten. Da er den gulle klar tell frityr.
Og ha masse olje og ikke for mange fries oppi samtidig, for man vil unngå at temperaturen synker.
La døm fritere lenge tell døm er sprø og full av dødelig og gøtt frityrfett.
Oljen kan gjenbrukes noen ganger. Blir faktisk bedre av det.
Ha gulle godt ande fett oppi frityr oljen. Nam nam.