Nå: kveldz og et godt råd

Slettet bruker
21.04.2020 kl 21:02 264

Aldrende brødskiver med smør og yellowcheese og roundpieces med nugatti og peanøttsmør. Til denne retten passer det gøtt med et glass h-melk. Je er 12 år. Neida, bare litt funksjonshemmet i matveien.

Råd for å alltid ha aldrende brød: aldri ha det i plastpose eller brødboks, for da blir det helt mykt. Det er bedre å ha det i papirpose på benken, slik at brødskorpen blir sprø og eldes raskere.

Hva har dere til kveldz i dag?
Slettet bruker
21.04.2020 kl 21:07 260

Tomatsuppe med kidneybønner, kyllingkjøtt ment for salat, en klunk aldrende pizzasaus oppi og loff med kvitlaukssmør......
🅹🅴🅹🅴 🅱🅴🅸🅱🅸 🅱🅴🅸🅱🅸 🅱🅾🅵🅵!
Slettet bruker
21.04.2020 kl 21:37 244

Gulle gøtt gett se du. Je liker å spice opp tomatsuppen min med mye chili. Slik at det røsker i refluxen.
Slettet bruker
29.04.2020 kl 23:23 188

Grillet halv kylling med pommes frittes, og dugeleg me ketsjuup.
Slettet bruker
30.04.2020 kl 00:16 172

Lagde du pommes friten hjemme se? Je har begynt å gjøre det. Tar mandelpoteter og kapper døm opp i fries size og friterer døm i raps eller soyaolje. Palmeolje hvis je har.

Knep for å vite at oljen er varm nok: stikk en potetbit oppi og se om det begynner å bøble og knitre rundt poteten. Da er den gulle klar tell frityr.
Og ha masse olje og ikke for mange fries oppi samtidig, for man vil unngå at temperaturen synker.
La døm fritere lenge tell døm er sprø og full av dødelig og gøtt frityrfett.
Oljen kan gjenbrukes noen ganger. Blir faktisk bedre av det.
Slettet bruker
30.04.2020 kl 00:21 166

Ha gulle godt ande fett oppi frityr oljen. Nam nam.