Bank aksjer skal falle mer


Det er helt uforståelig at flere bank aksjer ikke har fallt mer. Ja de har bedre kapital enn finanskrisen fra 2008 men det forhindrer ikke de taps bølger de står ovenfor nå. Jeg tror vi kan se DNB rundt 70 tallet i løpet av sommer månedene, altså tilbake til 2012 nivå. De kan starte med nedskrivninger fra olje og gass bransjen.
Redigert 22.04.2020 kl 09:28 Du må logge inn for å svare

Mye man ikke skal forstå, som EQNR 128 kr - eller 145 for et par uker siden.

DNB tror eg holder seg over 90 kr.

SS

Equnor:
1. Saudi kjøper seg inn. tenker langsiktig)
2. NOK vs Dollar (ja sparer litt der men forklarer lagt fra hele forskjellen)
3. Forventinger om at regjeringen skal gi en hjelpende hånd til industrien (regjeringen er i et dilemma, kommer nok noe med ikke så mye som industrien håper på)
4. Forventinger om at oljeprisen kommer i rekyl om et par år. (dette er grunnleggende feil av markedet da Trump har signalisert at de skal subsidiere oljen fremmover for å redde US olje og gass industrien.
pengex
22.04.2020 kl 22:01 1704

Nå er det vel ikke alle banker som har delt ut penger til offshore virksomhet. Dnb har ett hav av penger og like mange til å rydde opp i havet. Nevn ett selskap med samme inntjening som DnB. Forbruklånsbankene kan nok bare slå kroken på døra ja.

DNB var jo for Ikke mange mange ukene siden opp i 174 kr. Så den aksjen har falt kraftig allerede.

Som SS skrev på Shareville: prising av DnB på 100 kr er som at de raper 10x så mye som under finanskrisen. DnB kommer opp igjen - gi den 1-3 år
børst
27.04.2020 kl 09:24 967

Det er forskjell på banker. Sparebankene har mest personkunder og trauste boliglånsporteføljer mens DNB er den banken i Norge som i dag sitter med mest råtne lån til olje, offshore og shipping. Ser ikke bort fra at DNB kan komme til å få behov for en redningspakke fra regjeringen om noen kvartaler.

Jeg tror DNB kommer til å slite. Det tar som du siker noen kvartaler. Jeg tipper 1 av 4 bedrifter i oljeservice går konkurs.

Sandnes sparebank hadde en forsiktig varsling i dag på avsettninger knyttet til fremtidige tap. Hørtes veldig konservativt ut. Dette er bare begynnelsen. neste år og påfølgende år blir et blodbad i rogalandsregionen. Vi skal nok tilbake til 2014 nivåer, minst.

DNB handles til meget god pris nå, bankene kommer alltid vinnene ut og velvet er rimelig fullt i DNB. Trygg havn, men også den svinger om dagen. Nesten 120 i går og intet er nytt siden da, bare en tulling i USA som twitret på for mye brennevin.