COV-fantastiske tall i Q1. Resultat økt fra 3,3 til 9,1 MSEK!


COV leverete knalltall i dag både på omsetning og resultat. Det er bla. kontrakter medlt i februar og økt etterspørsel i kjølvannet av covid-19 grunnet økt behov for bildesystemer og undersøkelser under pandemien. Digital patologi for prostata integreres nå med PACS (bildearkivsystemer) og LIS (laboratorieinformasjonssystemer). I dag bør vi kunne se COV opp mot kr. 100,- igjen!

Tidenes resultat for ContextVision
ContextVision, et medisinsk teknologiprogramvarefirma som spesialiserer seg på bildeanalyse og kunstig intelligens, børsmelder at de satte ny rekord for salg og resultat i det første kvartalet.

Salget endte på 29,2 millioner svenske kroner i første kvartal, en oppgang på 38,4 prosent fra samme tid i fjor.

EBITDA kom inn på 13,8 millioner svenske millioner, mens driftsresultatet ble 11,8 millioner.

– De globale utfordringene skapt av COVID-19, har medført et uforutsigbart forretningslandskap for mange, og vi er både takknemlige og ydmyke over den fortsatte fremgangen vi har klart å levere, tross denne pågående krisen, sier administrerende direktør Fredrik Palm i ContextVision.

focuss
18.05.2020 kl 11:40 3795

"We believe our new products in digital pathology may soon contribute to a higher quality in healthcare services worldwide. "

Fantastisk produkt de skal lansere. Virker som en liten revolusjon når det gjelder både pathology og bilde diagnostkk. Hvordan i all verden skal man regne på dette? Potensialet må være utenfor skalaen av hva som kan regnes på.

Cov vil ha en helt annen og høyere MC fram mot Q2 og i ettertid.
Foreløpig er den en glemt diamant, og det skyldes nok delvis at styret, management og til og med revisor tilsammen eier en stor andel av selskapet, og en av grunnene til at det er så liten omsetning i aksjen.
Men de fleste andre aksjonærer vet nok også godt hva de sitter på, og selger ikke diamanten billig.
bulleye
18.05.2020 kl 14:02 3718

Endelig etter alle disse årene har COV satt ny ATH! Den forrige var fra 1998 (kr. 155,-) etter at kursen gikk som en kule fra IPO (kurs 25,-) høsten 1997.
Den gang var COV et lite selskap med få produkter innen bildeforbedring og xray var det produktet som dro inn fortjenesten. Om jeg ikke husker helt feil hadde COV i 1997 en omsetning på kr. 37 mill og et resultat på ikke mindre enn kr. 25 mill.! COV har i dag et langt større produktspekter og har ca. 3 ganger høyere omsetning og skal inn på et marked som vokser i rakettfart og er 10 ganger større enn bildebehandling. Vanskelig å spå hvor COV befinner seg om 2-3 år, men jeg ser for meg at de kan bli kjøpt opp for 3-4 mrd., fortsetter som et selvstendig selskap i allianse med en større aktør innen helsesektoren (får kjøpe deler av selskapet ved en emisjon og beløpet overføres til dagens aksjonærer) eller som i dag som et selvstendig selskap med en omsetning på 250-300 mill. og et resultat på 125-150 mill. Det blir uansett spennende å være med å se hvor dette fantastiske selskapet ender!
Redigert 18.05.2020 kl 22:59 Du må logge inn for å svare
utepils
18.05.2020 kl 22:34 3617

Tipper det var noen som har hørt på podcasten AksjeSladder i helgen. Der ble COV nevnt som en langsiktig god investering, og volumet var høyere i dag enn på noen dager. Man ser vel effekten av få tilgjengelige aksjer og økt interesse. Det har ført til en brå oppgang i kursen. Spennende å se hvor langt kursen kjøres før det kommer en naturlig korreksjon (for så å stige mye igjen på lang sikt)
utepils
19.05.2020 kl 15:10 3498

Nok et lite innsidekjøp,
STOCKHOLM - May 19, 2020 - Fredrik Palm, CEO of ContextVision, has on May 19, 2020 purchased 120 shares in ContextVision AB at an average price of NOK 155 per share. After the transaction, Mr Palm holds a total of 2620 shares in ContextVision AB.
bulleye
19.05.2020 kl 22:01 3417

Litt merkelig kursutvikling i COV i dag, blåste opp til 167,50 ( minimalt volum over kr.163) og jeg fikk dollartegn i øya.
Deretter skled kursen tilbake til start og kr.154. Skal kanskje være fornøyd med at kursen holder seg etter gårsdagens heftige opptur.
CEO (Palm) kjøpte ytterligere aksjer i dag, selv om dette var kun småpenger han gikk inn med (restbeløp etter forrige lønnsutbetaling?), er det bra at han jevnlig kjøper aksjer i selskapet.
focuss
25.05.2020 kl 15:02 2970

Det er godt det er noen bekymringsløse aksjer som Cov og være posisjonert i. Bare tikker oppover og venter på det store spranget.

Gi meg flere aksjer som er så avslappende og mediterende som denne.
ingen stress, ingen haussing, og med god oppside.
Pres av Q2 kommer ikke før 13.08, men det er greit.

Hardly
28.05.2020 kl 12:09 2651

Så det var en som kjøpte 620 aksjer i dag og måtte opp i 179 for å få kjøpt alle.
Dette kan bli morro fremover.
bulleye
28.05.2020 kl 13:53 2622

Hardly,det er ikke bare fremover det blir moro å være COV aksjonær. Selskapet er det fjerde beste selskapet på OSE med en avkastning på 550% de siste 5 år.
Skal ikke se bort i fra at med utrulling av AI basert support software for de 5-6 vanligste kreftformene i løpet av 1-2 år kan COV fortsatt mangedoble seg de neste årene. Helserelaterte aksjer i skuddet om dagen og COVs ultralydteknologi blir flittig brukt world wide for å sjekke lunger ifm. Covid-19.
Ja det er mye som tyder på at det kan bli moro å være COV aksjonær også i årene som kommer.
bulleye
28.05.2020 kl 14:59 2593

Ny og vesentlig forbedret versjon av 2D ultralyd- Rivent.

ContextVision Again Redefines Image Enhancement for Ultrasound
Medical technology software company is driving advanced patient care with latest innovations in image enhancement

STOCKHOLM – May 27, 2020 – ContextVision, a medical technology software company specializing in image analysis and artificial intelligence, today announced the release of RiventTM, its seventh generation of image enhancement software for 2D ultrasound.

Rivent levels up image enhancement for ultrasound applications and takes processing capabilities to the next level through strong processing that retains a natural look without introducing artifacts. Drawing upon ContextVision’s industry-leading expertise, Rivent provides unprecedented image quality with efficient noise reduction, clear tissue differentiation, and improved, reliable black areas.

To meet varying user needs and preferences, Rivent offers immense flexibility and customization possibilities as well as adaptability around the development of ultrasound systems in different application areas. The image quality can be automatically optimized in both near- and far-field as well as for variations in resolution, e.g. line density.

“With Rivent, we can now offer much more powerful processing than before, for example well-defined borders and efficient noise reduction, enabling smooth, homogenous tissue with enhanced contrast resolution,” said Ann-Sofi Hoff, Portfolio Manager, ContextVision. “We’re very excited to bring this product to the market and help our ultrasound customers further advance patient care with the highest image quality available.”

“We are proud to continually be at the forefront of medical imaging innovation,” said Ola Lindblad, VP of Medical Imaging, ContextVision. “The development of Rivent is a direct response to the medical community’s growing need for advancements in ultrasound, and we’re looking forward to collaboratively improving patient care through superior image quality.”

To learn more about ContextVision’s image enhancement software, visit www.contextvision.com.

Når jeg innså at CV har en overlegen teknologi som kan brukes på så mange områder, begynte jeg å kjøpe meg opp, og siden jeg ble eksponert i selskapet, kan jeg bare huske nedgang i kursen 2-3 ganger, og det var helt ubetydelige fall.
Dette er den eneste aksjen jeg har sittet i siden jeg begynte med akjer 1991 som jeg føler meg helt sikker på i den nære fremtid, og derfor har jeg mye mer midler i CV enn det som har vært min strategi tidlkigere.
Når en aksje går opp hver dag, så blir det til slutt en vane, en behagelig vane.
Jeg hadde overhodet ikke ventet denne oppgangen som har vart fra februar og aksjen bare går og går, mens jeg hadde ventet meg et betydelig hopp i kursen først når vi nærmet oss pres av Q2 og i f b med Q2.
Hva som nå vil skje før Q2 og etter kan man bare fornemme.

Det er vel kanskje på kanten, og er etter min mening kursdrivende, men markedet oppdager dette i morgen og dagene framover allikevel.
Ingen fare for kursfall med det første.
Lodge
28.05.2020 kl 20:20 2454

Dette er en drøm av en aksje, går og går nesten hver dag med veldig lite volum. Kursen beveges jo opp og ned av kjøp og salg med et par aksjer. Går jo fremdeles helt «under radaren», bare å glede seg fremover her!
focuss
28.05.2020 kl 21:09 2423

Virker som at de som er inne er fornøyd med at den fortsatt går under radaren. Det kan tyde på at de som er inne ønsker å kjøpe mer før den slår ut i full blomst. Vel, på seg selv kjenner man andre. Kjøpte selv mer senest i dag.
Lodge
04.06.2020 kl 09:20 2087

Voldsomt trykk nedover her i går og i dag, antagelig en som bare skal ut, ser noen prøver å få kursen opp med noen småhandling, men er jo nokså håpløst når en eller flere bare skal ut..
focuss
04.06.2020 kl 10:13 2023

Ingen vet hvor haren hopper,men det må være lov å tro. Jeg tror at det vi ser er en god kjøps anledning

Dette er en investering jeg ikke bekymrer meg for, selv om papirtapet blir betydelig på 2 dager når man er tungt lastet.
Dette er noen som skal ut som antagelig har en ganske annen og lavere inngang enn det vi har sett i det siste, og nå etter 2 dagers slakt.
Håper bare at volumet øker til et litt annet nivå enn vi har sett de siste 3-4 ukene når vi nærmer oss og passerer Q2 presentasjonen.
Fortsetter fremgangen, noe jeg personlig er ganske trygg på, så blir det høy omsetning rundt Q2, men skulle gjerne hatt det mellom kvartalene også.

Computum

Jeg tok feil på det punktet, men man har også sett hopp og svingninger oppover inntil 8-10 kr intradag på kjøp av et lite antall aksjer.
Derfor er det en fordel om det kan bli en forandring på dette etter Q2.
bulleye
04.06.2020 kl 10:46 1976

Må si det var litt overraskende hvor voldsom nedgangen ble når COV flatet ut og begynte å sige nedover. Når nedsalget fra en eller flere er ferdig tror jeg vi raskt skal ta turen oppover igjen og i første omgang etablere kursen på nivå kr. 153-155 (tidligere topp fra 1998). Ser for meg at vi skal opp til "gamle høyder" frem mot presentasjonen av Q2 evt. at vi får en kjapp opptur til kr. 175-180 når digital patologi for prostata blir lansert. Hva som kommer først er vanskelig å vite.
Computum
04.06.2020 kl 11:11 1948

Nylig innsiderkjøp på 155 burde vel gi en viss støtte for kursen i dette området?
Lodge
05.06.2020 kl 09:35 1751

Det var da voldsomt hvor noen har begynt å «leke» med aksjen, dundrer videre ned i morges for så å flakse opp atten kroner, deretter ned igjen 12,50,-. Kan jo styres i begge retninger med 50 og 100 poster, utrolig snåle og uvante bevegelser..
bulleye
26.06.2020 kl 07:06 1234

ContextVision er i dag, for tredje gang på kort tid, dagens aksje hos analyseselskapet Investtech. COV har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, noe som åpner for enda sterkere stigningstakt. Det er ingen motstand i kursdiagrammet.
26.06.2020 kl 07:58 1197

Det er verdt å se på handelsmønsteret til COV - toppene/bunnene øker, og trenden er at kursen stiger på høyt volum og faller på lavt volum. For ikke lenge siden gikk kursen til kr 209 - på høyt volum - og sank tilbake til 180 tallet på lavt volum - før den igjen i løpet av kort tid steg (intradag) til kr 234 på høyt volum, og sank til kr 204 på lavere volum. Er vi på vei til å få en ny topp på over kr 234? Skjønner godt at Investech har COV som vinner, men den enkelte investor må selv gjøre sine egne vurderinger!

Sent ute og har begynt å titte på denne nå... virker som om den fremdeles har mye å gå på
Laon
06.07.2020 kl 15:39 960

Bare å komme seg inn :)

Tok et lodd på 900 stk.

Sent ute, men pakker den nederst i sekken og titter på denne igjen i slutten av august
kreinh
11.08.2020 kl 14:15 586

Da er vi omtrent der vi var for en måned siden kursmessig. Q2 håper jeg vil løfte oss videre opp. Blir spennende å følge COV fremover.
11.08.2020 kl 14:20 577

De har jo ikke solgt noe mindre i Q2, og behovet for digital patologi har konkretisert seg vesentlig i perioden.
Veldig bra med splitten. Blir mye god info på torsdag.
Kursen idag er ikke så interessant.
COV er et veldig enkelt valg å ha i porteføljen.