Hvorfor ha sosial distansering når det ikke er et levende virus?

brahman
24.04.2020 kl 20:11 451

- Det er et helt nytt virus. Vi lærer litt om det hver dag som går, var det noen på TV som sa i dag.

Men fremdeles ikke isolert og betraktet som et komplett virus. Virus er ikke levende organismer, så hvorfor kan de ødelegge økonomien til mangfoldige millioner, lage massearbeidsløshet, nekte folk kulturopplevelser, gudstjenester og fundamentale friheter ?



Redigert 24.04.2020 kl 20:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.04.2020 kl 20:33 440

Fordi viruset dreper mange folk og mange av oss ønsker å holde liv i våre foreldre og besteforeldre og våre kreftsyke barn, søsken og venner litt lenger.
Jeg skjønner jo at du synes økonomien kommer først. Det er selvfølgelig en balansegang her. Norge har holdt mer i gang enn ganske mange andre land hvor alt av butikker har vært stengt og hvor man har innført portforbud med mindre man skal på apotek eller matbutikk.
brahman
25.04.2020 kl 19:48 389

Virus er egentlig en type kommunikasjonsagenter - en del av kroppens forsvarsmekanisme - som gir alarmsignaler til og fra cellene.

"What is a Virus ? Not What you are Told

Operation Disclosure / By Love Angel, Guest Writer.
April 17, 2000.

Viruses are not what you are told. The VIRUS is part of the natural mechanisms of cells. People get sick from other factors. The virus is there because you get sick, it is NOT what makes you sick.

The virus is part of the communication between cells, They contain genetic material in a protein capsule and they have receptors on top that binds the cells. Cells, especially dying cells, produce it to warn other cells that there is high toxicity in the environment and that they are all going to be in a state of conservation.

So a cell that for any reason receives a poisonous signal triggers an alarm, what we call "a virus", to warn others. If the toxicity is greater than a certain range, cells will secrete what is known as the "virus", which is also a cellular mechanism for secreting or removing internal toxicity. THIS additional toxicity causes the secretion of the cellular exo-substance that humans call "viruses".

The virus has two main factors; 1. Give the alarm to other cells and also provide genetic information about the nature of the alarm. Separate the accumulated toxicity within to try to survive. So when a cell gets into a poisonous state, like the cells in a person`s throat, for example, the throat will begin to secrete what people call the flu viruses, It is the result of the problem, not the cause.

Their mucous membranes secrete that toxicity, removing the body from what the body doesn`t need,."

(...)

In Wuhan, people saw a lot of toxicity, Their bodies got sick, so they did their "study" and found the so-called "virus", which are any ALARM SIGNALS activated between cells due to high environmental toxicity."

(...)
------------------------------------------------------------------------

Av dette kan man utlede at munnbind og ansiktsmasker er noe man bør unngå for menigmann - og at vaksiner mot covid19 og også influensa, ikke vil virke, og err noe man vil unngå.

Redigert 25.04.2020 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.04.2020 kl 21:45 371

"Fordi viruset dreper mange folk"

---------

Nei det gjør det ikke (det er kun udokumenterte påstander i løgnpressen), det som dreper er kreft, hjerteinfarkt, slag etc. Noen har angivelig dødd med viruset, men ikke av viruset. Dette "viruset" er ikke engang på høyde med forkjølelse i dødelighet og langt unna en normal influensasesong.
Slettet bruker
25.04.2020 kl 22:16 357

Så du sier helsemyndigheter i 180 land lyver?
Slettet bruker
25.04.2020 kl 22:17 354

Noen savner å reise...

https://twitter.com/gymlifeanimal/status/1253795478694768642
Slettet bruker
26.04.2020 kl 00:35 337

"Så du sier helsemyndigheter i 180 land lyver?"

---------------

Jeg ser ingen grunn til å gjenta det jeg sa, det var faktisk ganske klare ord. Det som forbauser meg er at det finnes individer som ikke hører noen varselsklokker når det påstås at majoriteten er så syke at verdenssamfunnet må stenges ned, selv om nesten ingen har symptomer på at de faktisk er syke (bortsett fra de mellom 80 og 90 år og som allerede ligger for døden i kreft eller andre alvorlige tilstander). De som har en viss aktivitet mellom øra vil ihvertfall reagere og spørre seg om hvorfor verden mer eller mindre synkront plutselig stenger ned og det bare dager etter uttalelser som f.eks "vi kan ikke stenge grensene", og innlosjerer turister fra nord- Italia på pasienthotell. Men for all del "myndighetene" løftet jo etterhvert trynet fra kakeboksen i et kort øyeblikk og sa dette var en alvorlig pandemi, så da må det vel stemme? Så bare vi får en 6 til 7 ganger så mange døde som hittil, så nærmer vi oss jo en vanlig influesasesong. Og så mangler jo bare 69800 døde til så kommer vi til det tallet som ble spådd her i Norge av representanter for legestanden som begrunnelse for at vi måtte sende bedrifter inn i konkurser, joggu sa jeg smør....
Slettet bruker
26.04.2020 kl 10:46 292

"Jeg ser ingen grunn til å gjenta det jeg sa, det var faktisk ganske klare ord."

Nei, de var ikke veldig klare. Du påstår at mediene forfalsker dødstall relatert til Corona. Dette er jo ikke sant. De formidler bare det helsemyndigheter i 180 land forteller dem. Sier du at helsemyndigheter i alle disse landene lyver eller sier du at media dikter opp tall som helsemyndighetene i de respektive landene ikke har offentliggjort?
Slettet bruker
26.04.2020 kl 10:52 282

Konspirasjonen din er rimelig ambisiøs. Du forutsetter at media, og dette gjelder alle medier fra CNN til Fox og fra NRK til Resett, samt ledere i alle land, fra Solberg til Putin til Trump, er sammen om en gigantisk løgn.
Slettet bruker
26.04.2020 kl 15:55 248

"Konspirasjonen din"
--------------

Å nei du, det er ikke min konspirasjon. Du må skille på de som er med på en konspirasjon enten de gjør det bevisst eller er nyttige idioter og de som avslører konspirasjoner. I dette tilfellet så er konspirasjonen global og i regi av Mordor, eller FN som de kaller seg og heter agenda 2030 og vårt eget "kakemonster" med sine pin-dekorerte nikkedukker er dypt involvert og de ønsker å ødelegge vår nasjonalstat og la våre ressurser utplyndres slik fattige afrikanske land tidligere har blitt utplyndret for sine naturressurser. Fakta er at det vel er knapt 200 av de spådde 70 000 som er døde med det såkalte viruset i Norge. i en influensasesong dør det i snitt 1500. Ringer det noen bjeller? Så hva er motivet? nikkedukkene i pressen skriver aldri om de som hvert år dør med og av influensa, selv om det er mange mange ganger fler, mens de nå ikke skriver om annet enn corona hele døgnet og rapporterer som om det skulle være valgsendinger, "antall døde 5, frem 1 siden sist, etc, etc" og så de såkalte ekspertene som analyserer, døgnet rundt uke etter uke. Stusser ikke du over hvorfor? Undrer du ikke over hvorfor angivelig dødssyke mennesker ikke selv merker at de er syke, men at myndighetene må fortelle dem at de er det. Som sagt følk dør og det er like naturlig som at folk fødes, men de dør av kreft, av hjerteinfarkt, av slag etc, etc.
Redigert 26.04.2020 kl 16:01 Du må logge inn for å svare