Ska Expres2ion och Novo Nordisk ta fram antibody tester?

Mysterio
EXPRS2 26.04.2020 kl 09:04 1967

Det är sedan tidigare känt att Expres2ion forskar kring ett vaccin mot Covid-19. Men i helgen har det dykt upp uppgifter att de tillsammans med självaste Novo Nordisk är i färd med att ta fram antibody tester som ska kunna testas på 20 000+ personer om dagen.

I fredags kväll publicerades den här artikeln i politiken.dk;

https://politiken.dk/indland/art7760261/I-fraværet-af-en-national-plan-bliver-der-indkøbt-antistoftest-i-en-sand-jungle

I den står det bland annat:

——————————

Løsning: Gør det selv

Problemet med usikre test og forsyninger kan dog blive løst i Rigshospitalets egne laboratorier. I samarbejde med Novo Nordisk og Expres2ion Biotech er Rigshospitalets forskere langt med at udvikle en dansk antistoftest, der fra på tirsdag skal valideres blandt 200 danskere, der kun har haft lette symptomer fra covid-19.

Professor i klinisk molekylær medicin Peter Garred fra Rigshospitalet og Københavns Universitet fortæller, at den danske test, hvis alt går vel og med politisk opbakning, kan blive udbredt fra slutningen af maj.

»Problemet med mange af de test, der købes ind, er, at de er testet på den kinesiske befolkning og ikke den danske. Og ofte er de blevet testet på meget syge, indlagte patienter, hvor vi nu tester på personer med mildere symptomer«, siger den norske professor.

Peter Garred tilføjer, at forsyningsproblemet og udfordringer med at skalere testkapaciteten op vil kunne løses med en dansk test.

———————————-

Samma Peter Garred är även med i en Q&A i fredags på DR.dk https://www.dr.dk/engagement/taet-paa/stil-spoergsmaal-om-dansk-antistoftest-hvornaar-faar-den-almindelige-dansker-glaede-af-testen

Speciellt en fråga/svar är extra intressant för den observanta;

—————————-

Helene

Kan alle købe testen eller skal man henvises via lægen ligesom til Corona testen?

Peter Garred

Den test vi på Rigshospitalet, har udviklet sammen med Københavns Universitet og firmaerne Novo Nordisk og Expres2ion med støtte fra Carlsbergfonden vil være en blodprøve man får taget via egen læge eller på hospitalet. Der er andre tests på markedet som man selv kan købe men det er endnu usikkert hvor nøjagtige de er.

—————————

För att summera det man kan utläsa här så ser det ut som att Expres2ion är i slutskedet av att ta fram ett test med Novo Nordisk och att detta ska testas på över 200 danskar nu på tisdag.

Obs. Jag äger själv aktier i Expres2ion och denna text bör tas som information och inte köpråd.
Redigert 20.01.2021 kl 20:34 Du må logge inn for å svare
Grønland
26.04.2020 kl 09:15 1954

Tipper Exprs2 legger på seg 50-100% i morgen også. Den er så til de grader underpriset. Det som også er det komiske er at det i 2017 ble laget en analyse av selskapet hvor det snakket om kurs 30-50 bare på de ulike delene som forelå da.
Da var ikke Covid 19 et tema, og med den unike plattformen som de har for å produsere viktige proteiner , og viser det seg at de har positive analyser på Covid 19 kan man alene priseden delen til 5-10 milliarder.
De har patent og INGEN konkurrenter på plattformen de har utviklet.

Redigert 20.01.2021 kl 20:34 Du må logge inn for å svare
repsol
26.04.2020 kl 09:58 1865

Jeg har også aksjer i expres2 men jeg trur vi må ha en børs melding før vi kan bekrefte dette

repsol
Redigert 20.01.2021 kl 20:34 Du må logge inn for å svare