Herfra til politistaten på 100 dager.

Slettet bruker
MUMLE 27.04.2020 kl 18:02 533

Når dette skrives er det fortsatt unntakstilstand i Norge. Møte- og forsamlingsfriheten, som er garantert i grunnloven er fortsatt suspendert og det er strenge begrensninger på hva befolkninga kan foreta seg. Hvis vi hadde påstått for seks måneder siden at noe slikt kunne skje i Norge i 2020, ville vi neppe bli tatt seriøst. Men så fort kom vi dit. Og sannsynligheten taler for at når koronaviruset bare er et dårlig minne, vil mange av politistatmetodene fortsatt være med oss.

https://steigan.no/2020/04/herfra-til-politistaten-pa-100-dager/
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:03 527

Dette skjer over hele verden, og mange land har gått mye lengre enn man foreløpig har gått i Norge. Det er grunn til å merke seg eksemplene, for de kan fort bli virkelighet her også. Consent Factory har samlet et knippe slike eksempler i artikkelen med den illevarslende tittelen Brave New Normal:

Politiet arresterer enhver som ikke følger de nye restriksjonene. De drar passasjerer ut av offentlige trasportmidler, arresterer dem som ikke har papirene i orden, trakasserer, banker opp, forfølger og foretar vilkårlige arrestasjoner av enhver som utgjør «en fare for offentlig helse».

Myndighetene truer med å dra folk ut av hjemmene deres med makt og sette dem i karantene. Politiet jakter på flyktende bestemødre. De rykker inn i gudstjenester i kirker og synagoger. Innbyggere blir tvunget til å bære ankelmonitorer. Familier på spasertur blir truet av roboter og orwellske droner.

Kontraterrortropper har blitt satt inn for å ta seg av dem som bryter reglene. Myndighetene i USA mener at enhver som «med vilje» sprer koronaviruset kan arresteres og anklages for terrorisme. Firmaer som jobber med kunstig intelligens samarbeider med regjeringer om å loggføre og spore våre kontakter og bevegelser. Eller som det står i en artikkel i Foreign Policy:

«Kontraterror-analogien er nyttig fordi den viser retningen til pandemipolitikken. Se for deg at en ny koronavirus-pasient blir oppdaget. Når han eller hun tester positivt, vil myndighetene kunne bruke mobiltelefondata for å spore alle han eller hun har vært i nærheten av, kanskje fokusere på de menneskene som var i kontakt i mer enn noen få minutter. Mobiltelefonsignalet ditt kan da brukes til å håndheve beslutninger om karantene. Forlat leiligheten din, og myndighetene vil vite det. Legg igjen telefonen din, så ringer de deg. Lar batteriet gå tomt, og en politibil vil være på døra på noen få minutter … ”

Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:04 524

Politidroner koplet med big data er en del av den nye normalen. Shutterstock.
Svært mye av dette var nærmest utenkelig, la oss si i november 2019, nå er det virkelighet, og politistatmetodene har vært gjennomført uten store protester fra en skrekkslått befolkning.

For det er nøkkelen her. Skap tilstrekkelig frykt, så godtar folk ting og overgrep de aldri ville ha godtatt i en normal situasjon.
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:05 524

De som hersker over oss er nok svært tilfredse over denne lærdommen, og de kommer helt sikkert til å bruke den igjen og igjen. Og de vil trenge det, for nå bryter økonomien sammen over hele verden. Massearbeidsløsheten og sulten er tilbake igjen, ikke som noen teoretiske muligheter, men som dagsaktuell virkelighet. Det kapitalistiske systemet er inne i sin verste krise noensinne. Dette systemet har bevist at det bare tjener interessene til en ekstremt liten elite. For å opprettholde det, er det nødvendig for våre herskere å holde det store flertallet av befolkninga nede med politistatmetoder. For å få aksept for det er frykten tydeligvis et svært nyttig våpen.
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:05 520

Foreløbig har ingen land overgått Kina i drakoniske tiltak.
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:08 517

Stengninga av økonomi og produksjon på grunn av koronakrisa kan føre til at «leveransekjeden for mat bryter sammen,» sier Tyson Foods, som er verdens nest største leverandør av kjøttvarer. Pandemitiltakene tvinger mange anlegg til å stenge virksomheten. Det føre igjen til at butikker og supermarkeder over hele USA får problemer med tomme hyller.

I den andre enden av kjeden har farmere problemer fordi de ikke har noe sted å selge slakt. Buskap kan komme til å bli slaktet ned til destruksjon i stedet for til menneskeføde, fordi bøndene ikke får solgt. Det gjør igjen til at mange av dem må gi opp.
Tyson Foods har allerede stengt sine anlegg for svinekjøtt i Iowa og Indiana. En tredel av USAs produksjon av svinekjøtt er stengt og det første store anlegget for kyllingproduksjon i Brasil er stengt. Det tilhører verdens største kjøttprodusent, JBS SA. Kjøttprodusenter i Canada har også begynt å stenge sine anlegg. Fortsatt er altså flertallet av anleggene i virksomhet, men takten i stenginger er så stor at det også høyst sannsynlig vil få globale konsekvenser. USA, Brasil og Canada står for 65 prsoent av den globale handelen med kjøttprodukter, skriver Japan Times.

Knappheten fører til at prisene stiger. Engrosprisen på svinekjøtt steg med 29 prosent i april 2020.

https://steigan.no/2020/04/usa-matvaremangel-rett-rundt-hjornet-verden-kan-vaere-neste/
Redigert 27.04.2020 kl 18:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:10 513

Matbankene i USA som deler ut mat til millioner av mennesker, merker en så hard pågang at de vurderer å måtte rasjonere. De har ikke nok å dele ut. I New Hampshire for eksempel er etterspørselen gått opp med 44 prosent, og både der og i mange andre stater i USA er Nasjonalgarden satt inn for å sikre både utdeling og ro.

Georges-François Leclerc, som er politisjef i departementet Seine-Saint-Denis, sier at noe av det han «frykter aller mest på kort sikt er matvareopptøyer». Det er han neppe alene om.

Her hjemme har regjeringa Solberg vraket alle forslag om bedre beredskap, lant annet ønsket om bedre matvareberedskal, skriver Vårt Land.
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:11 511

Problemene Tyson opplever nå er jo fordi de ikke foretok seg noe tidligere. Går ikke alt av matproduserende bedrifter som normalt i Norge?
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:11 507

Koronakrisa har satt søkelyset på hvor ekstremt sårbar den globale matvarekjeden er. Svært mange land, slik som Norge, har ikke på langt nær de nødvendige beredskapslagrene, og kan komme til å bli hardt rammet hvis den internasjonale matvarekjeden virkelig bryter sammen. Sjølberging er vært sett på som bakstreversk, nasjonalistisk og reaksjonært av ledende politikere og medier. Men så viser det seg at det ekstreme behovet for rask omsetning av mat over hele verden både øker faren for smittsomme epidemier og gjør milliarder av mennesker sårbare for mulige matvarekriser.
https://steigan.no/2020/04/ei-global-matvarekrise-er-en-reell-fare/

Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:12 503

Globalistenes argument er at det produseres nok mat i verden, så det er bare å kjøpe den. Men som Bertolt Brecht sa: «Sulten oppstår ikke, den organiseres av kornhandelen.»
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:13 500

Antallet sultende og underernærte mennesker i verden øker for tredje år på rad heter det i rapporten fra FNs matvareprogram i 2019.

Sulten i verden øker for tredje år på rad. https://steigan.no/2019/07/sulten-i-verden-oker-for-tredje-ar-pa-rad/
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:25 487

Det betyr at Coronaverdensorden har ankommet.

Å ja, så klart, noen benekter det fortsatt. Men de lurer bare seg selv. De er redde for å innrømme at det er sant. Mange ligger fremdeles under for den gamle kondisjoneringen som har lært dem å breke «konspirasjonsteoretiker» til enhver som stiller spørsmål ved autoritetene.

Vi har et navn på den typen: «sauer.» Eller noen ganger «får.» Massene i vår tid blir holdt på plass i innhengingen av de skaftestøvlede fårehundene i politistaten og ledet av de politiske marionettene som hyrder. Noen ganger får en klok, gammel traver i flokken snusen på spillet, men hyrden har aldri gjort annet enn å flå flokken for ulla, så han gir seg over til sin skjebne. Hvorfor kjempe? Stort sett er det jo smertefritt.

Aldri mistenkte sauen at hyrdene en dag ville føre dem til slaktingen. https://steigan.no/2020/04/brev-til-fremtiden/
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:28 485

Men dette er seierherrenes historieskriving av verste sort. Sannheten var at Grey selv var en av de konspiratørene som aktivt jobbet for å få igang første verdenskrig. Kilden til dette sitatet er faktisk Grey selv; det ble første gang registrert i Greys egne memoarer etter krigen. Eventuelle tårer han måtte ha felt over utblåsing av lampene, var krokodilletårer, det er sikkert og visst.

Man kan godt forestille seg at historiebøkene i din tidsalder vil registrere at Bill Gates kom med en tilsvarende pretensiøs bemerkning ved begynnelsen av denne koronakrisen.
Skuende ut av vinduet i hans 127,5 millioner dollars, 66 000 kvadratmeter store Xanadu 2.0-herskapshus i Washington State – det daværende episenteret for det amerikanske utbruddet – Gates memoarer etter koronaviruset vil utvilsomt fortelle oss at han kommenterte til en undersått, «Lysene slukkes over hele kloden, vi skal ikke se dem tent igjen i vår levetid. ”

Men memoarene hans vil uten tvil unnlate å informere oss om at han flirte da han sa det.

Til mine barn, eller mine barns barn, eller hva det nå er igjen av den engang frie menneskeheten, som skulle komme til å grave opp disse ordene i en gudsforlatt fremtid som vi nå er i ferd med å tre inn i med gåsegang: Jeg beklager. Jeg sviktet dere. Vi alle sviktet dere.

Men husk dette: Så lenge blodet fra forfedrene dine strømmer gjennom blodårene dine, skal ikke menneskets frihetslampe slukkes for alltid.

La den skinne, kjære sauer. La den skinne.
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:30 482

Samtidig som vi håndterer en Covid-19-pandemi, er vi også i ferd med å se en sult-pandemi. I samtalene mine med verdensledere de siste par månedene, før koronaviruset til og med ble et problem, sa jeg at året 2020 ville stå over den verste humanitære krisen siden andre verdenskrig, av flere årsaker.

Slik som krigene i Syria og Jemen. De stadig verre krisene i steder som Sør-Sudan, og som Jan Egeland uten tvil vil forklare, Burkina Faso og den sentrale delen av Sahel-regionen. Ørkenen-gresshopper svermer i Afrika, slik generaldirektør Qu fremhevet i sine kommentarer. Og hyppigere naturkatastrofer og skiftende værmønstre. Den økonomiske krisen i Libanon som rammer millioner av syriske flyktninger. Congo, Sudan, Etiopia. Og listen fortsetter. Vi har allerede en perfekt storm.

Så i dag, med Covid-19, vil jeg understreke at vi ikke bare står overfor en global helse-pandemi, men også en global humanitær katastrofe. Millioner av sivile som lever i konflikt-herjede nasjoner, inkludert mange kvinner og barn, kan bli presset til randen av sult, og svøpen av hungersnød er en reell og farlig mulighet.
https://steigan.no/2020/04/fare-for-en-sultpandemi-av-bibelske-proporsjoner/
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:31 479

Kommentar: Beasley nevner koronaviruset, men sier flere potensielt kan dø av de økonomiske følgene av Covid-19 enn av selve viruset.Vårt økonomiske verdenssystem er kannibalistisk til å begynne med, men de drakoniske tiltakene har gjort sultsituasjonen dobbelt så ille. Til politikerne og helseekspertene som vedtok å stenge verdensøkonomien: er dere klar over hva dere har gjort?!
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:34 477

Og hva er så regjeringens beredskapsplan for matforsyningen? «Forsyningsberedskapen innenfor matvaresektoren er basert på at både nasjonal produksjon og import langt på vei kan bli opprettholdt også i kriser.»

Regjeringen(e) satser altså på at forsyningen av det eksistensielle, mat, blir opprettholdt også i kriser. Viser historien at ting går som normalt under kriser, nasjonale og internasjonale? Når våre globalistiske politikere satser på import av mat for over 60% av behovet, så er mat produsert i en globalistisk verden langreist.

Det er først og fremst transport som er mest sårbart under internasjonale kriser, spesielt under kriger. Får produsentene av mat det de trenger under kriser som diesel, bensin, strøm, såkorn, vann, gjødsel, for, reservedeler til landbruksmaskiner etc? Tillater landene som trenger mat selv mellom produsentene av mat og Norge at trailere, tog, fly og båter med mat passerer igjennom deres land og farvann?

Det er nå at vi ser hvordan Norge har stilt seg, eller rettere sagt hvordan globalistenes politikere har stilt Norge, ved å bygge ned landbruket og beredskapslagere for korn, kjøtt og fisk, og at de tar fiskekvoter fra kystfiskerne og gir dem til fabrikktråler-flåter som ikke er pålagt å levere til norske fiskemottak.

At et land er selvberget med mat så langt det er mulig og med supplerende matforsyning er en regjerings viktigste oppgaver ved siden av vannforsyning, strømforsyning, annen infrastruktur og eget lager med de viktigste medisinene. Det er bare politikere som representerer folk og land og ikke global storkapital som vil sørge for dette, og det har vi ikke med det Stortinget vi har i dag.
Slettet bruker
27.04.2020 kl 18:37 472

Det er jo spørsmål om hvor selvberget vi er når vi gjør oss avhengig av importerte sesongarbeidere i landbruket. Dette er ikke unikt for Norge. De har samme problem i Europa og USA.
atnorhe
27.04.2020 kl 19:45 451

Og størst problemer har UK. Sesongarbeidere får problemer med innreise. Dette skal nå være arbeid til arbeidsløse Briter. De samme som ikke ville ha arbeidet, og banet vei for øst-europeere som igjen banet vei for Brexit.
Trist som faen☹️
Inngangen
27.04.2020 kl 22:10 430

Saken er vel at makteliten ikke har noen intensjon om å beskytte Norge, men snarere EU.
Hvordan forklarer vi eller at de øverste her gir så blaffen i folket?

Hvem er så EGENTLIG sjefen her til lands?
Fjordgubben
27.04.2020 kl 23:02 420

Og hvorfor «ville ikke» britene ha jobben?

Var det fordi de betalte så lite at ingen brite med boliglån, bil, familie, kostnader etc etc hadde sjanse i helvete å klare seg på en slik lønn, men østeuropeere som bor ti på et rom, sparer som bare det og reiser tilbake til sitt eget land der kostnadsnivå som er 1/3 av UK??

Tenker det ja.