Corona ska. Regjeringen Solberg er lydige tjenere til Bill Gates

Slettet bruker
MUMLE 28.04.2020 kl 05:57 453

Herland Report: Regjeringen Solberg er lydige tjenere for verdens nest rikeste mann, Bill Gates? Er regjeringen Bill Gates slaver? Det kan se ut til at føydalismen gjeninnføres under nåværende regjering.

Hvorfor hørte regjeringen så slavisk på Bill Gates? Regjeringen trodde Corona best ville bekjempes ved å stenge ned det økonomiske blodomløpet i landet, slik Bill Gates sa. Man ville ikke lytte til Folkehelseinstituttets eksperter som nærmest årlig håndterer influensaepidemier.

https://www.hannenabintuherland.com/europa/regjeringen-solberg-er-lydige-tjenere-til-oligark-og-milliardaer-bill-gates/
Redigert 28.04.2020 kl 05:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.04.2020 kl 05:58 451

regjeringen Solberg har sendt landet ut i tidenes finanskrise med tap av jobbmuligheter for en hel generasjon unge, samt mye av deres pensjonspenger. For ikke å nevne de ekstreme psykiske belastningene dette har hatt på befolkningen, Dagens Næringsliv skriver at selvmord ofte femdobles.

Hva med alle kreftsyke som ikke får behandling, hjertepasienter, livslysten til eldre og de med andre sykdommer? I Dagens Næringsliv har ledende økonomer nærmest skreket ut sine advarsler, men regjeringen lytter til ingen av oss. De hører kun på Bill Gates?

Når ble oligark Bill Gates valgt av folket i Norge til å styre vår helsepolitikk og økonomi?

Var det ikke Corona som skulle bekjempes og ikke norsk økonomi som nå er i ferd med å brekke ryggen?
Slettet bruker
28.04.2020 kl 06:00 450

Når ble den vestlige oligarken som eier vaksiner, helseforetak, distribusjonskanaler, betaler milliarder til WHO, styrer NGOs, «valgt» til leder for norsk pandemihåndtering og ikke Folkehelseinstituttet?

Jeg kan ikke huske å ha gått til stemmeurnen og valgt ham til å styre Norges helsevern?

Da vil jeg mye heller styres av leger med spisskompetanse på pandemier, som ikke fremstår kjøpt og betalt av milliardær Gates, slik som Folkehelseinstituttets leder, Camilla Stoltenberg.
Slettet bruker
28.04.2020 kl 06:11 445

Neitakk, til vaksineringsbløffen med Stoltenberg-familien som ambassadører og profitører
De færreste kjenner til hvilket intimt samrøre det er mellom Rockefeller Foundation, Nasjonalt folkehelseinstitutt (FHI) og Stoltenberg-familien. De tre arbeider til de grader for hverandre at det blir spennende å se om dette tåler medias oppmerksomhet, hvis og når noen i den anemiske pressen tør å ta tak i dette. I årene 1910-20 ble båndene mellom den kjeltringaktige laug-organisasjonen American Medical Association (AMA) og Wall Streets bank/finans-elite knyttet ved at landets rikeste og mektigste personer opprettet skattefrie fond som støttet medisinsk forskning. Pengene gikk til AMA-godkjente medisinske skoler og universiteter. Finanseliten forventet på sin side å få mye igjen for pengene, da det bare var i navnet (og for den naive presse) at dette var ”humanitære” og ”filantropiske” donasjoner.

”Medisin hadde aldri før vært lukrativ forretning, og plutselig var den besvangret med nok løfter til å tiltrekke seg ”gummi-baronene” fra slutten av 1800-tallet. De anvendte masseproduksjonens industrielle logikk på frembruddet av medisinske behandlinger. AMA kastet seg på hjulene til disse overveldende finansielle kreftene for å transformere medisin om til en industri. Formuene til Carnegie, Morgan, Astor og Rockefeller finansierte kirurgi, strålebehandling og legemidler, som ble de lukrative hjørnesteinene til den gryende medisinske økonomi.”
https://sites.google.com/site/vaksineinfo/home/01
Slettet bruker
28.04.2020 kl 06:13 443

Rockefeller Foundation har altså i nærmere hundre år vært en sentral aktør i denne ”let’s make money by making and keeping people as sick as possible”-affæren som i dag kalles objektiv medisinsk vitenskap. Det var Rockefeller Foundation som i 1929 stiftet og fullfinansierte Statens institutt for folkehelse, som i 2002 ble slått sammen med Statens helseundersøkelser (SHUS) til Nasjonalt folkehelseinstitutt (FHI) som er et forvaltningsorgan underlagt Helse- og omsorgsdepartementet (HOD). Camilla Stoltenberg, som er søster av statsministeren, arbeider som FHIs assisterende direktør. Ertresvåg skriver (s. 108):

”På hennes [Camilla Stoltenbergs] ansøkning mottar instituttet titalls millioner kroner hvert år fra Rockefeller Foundation. Midlene disponeres angivelig i sin helhet av familien Stoltenberg. Nøyaktig hvor mye familien mottar på dette viset vet man ikke fordi instituttets regnskaper som nevnt ovenfor, er hemmelige.”
Her er litt info om den såkalte svineinfluensa-vaksinen, som neppe kommer frem i mainstream-media:
Slettet bruker
28.04.2020 kl 06:15 440

Familien Stoltenberg tjener på livmorskreftvaksine
Camilla Stoltenberg,er assisterende direktør i Nasjonalt folkehelseinstitutt (FHI) som er et forvaltningsorgan underlagt Helse- og omsorgsdepartementet (HOD). Regnskapene til Nasjonalt folkehelseinstitutt er unntatt offentlighet, grunnet ”konkurranse i vaksinemarkedet”.

Teksten ovenfor er hentet fra; Per-Aslak Ertresvåg: SOV, mitt lille Norge (2008)
Bokanmeldelse av Rolf Kenneth Myhre
kilde: http://www.rolfkenneth.no/NWO_review_Ertresvaag-2008.html

(Det var Rockefeller Foundation som i 1929 stiftet og full­finansierte Statens institutt for folkehelse, som i 2002 ble slått sammen med Statens helseundersøkelser (SHUS) til Nasjonalt folkehelseinstitutt (FHI) som er et forvaltningsorgan underlagt Helse- og omsorgsdepartementet (HOD). Camilla Stoltenberg, som er søster av statsministeren, arbeider som FHIs assisterende direktør. KILDE: http://www.rolfkenneth.no/NWO_review_Ertresvaag-2008.html)


( Jens Stoltenberg har vært en reisende ambassadør for vaksinekampanjer, hånd i hånd med verdens rikeste mann Bill Gates som i de senere årene har hevet seg på den profitable vaksine/medisin-karusellen. Med alle de mangemilliardærer og transnasjonale mega-konserner som er involvert i helse, i å hjelpe lille deg og meg, skulle man tro at verdens helseproblemer var over for lenge siden. Istedet ser vi en kontinuerlig økning av helse­problemer. Merkelig. Stoltenberg-regjeringen har hastebevilget rundt 800 millioner kroner til vaksineringskampanjer, og har lovet totalt seks milliarder kroner i støtte frem til 2015.Kilde: http://www.rolfkenneth.no/NWO_review_Ertresvaag-2008.html ) https://sites.google.com/site/vaksineinfo/home/01/01
Slettet bruker
28.04.2020 kl 06:20 435

De færreste kjenner til hvilket intimt samrøre det er mellom Rockefeller Foundation, Nasjonalt folkehelseinstitutt (FHI) og Stoltenberg-familien.
De tre arbeider til de grader for hverandre at det blir spennende å se om dette tåler medias oppmerksomhet, hvis og når noen i den anemiske pressen tør å ta tak i dette. KILDE: http://www.rolfkenneth.no/NWO_review_Ertresvaag-2008.html

Regnskapene til Nasjonalt folkehelseinstitutt er unntatt offentlighet, grunnet ”konkurranse i vaksinemarkedet”. FHI er altså en aktiv aktør i vaksinemarkedet; hvilket naturligvis er en uholdbar situasjon for en offentlig etat som skal være borge for objektiv kunnskap og være på pasientenes side. I stedet har vi en etat som profiterer på at flest mulig nordmenn tar flest mulig vaksiner. Fortjener en slik etat vår tillit?kilde: http://www.rolfkenneth.no/NWO_review_Ertresvaag-2008.html )
Slettet bruker
28.04.2020 kl 06:34 426

Konsekvensen av dette blir økende angst i befolkningen – helt unødvendig. Igjen viser dette at en ikke kan sammenligne antallet døde landene imellom, men må sammenligne innad i hver enkelt land. Bare land som har lik registreringspraksis kan sammenlignes. De som vet noe om statistikk kjenner til slike feilkilder.


Ulik registrering av Korona-dødsfall gjør at land ikke kan sammenlignes. Foto: Daniel Tafjord

Når NRK rapporterer om antallet døde i Norge og sammenligner med med det som kalles «antallet smittede» jukses det helt bevisst for å skremme folk. For det er stor forskjell mellom antallet smittete og antallet registrerte smittete. Det viser stadig nye undersøkelser hvor det fremgår at det i befolkninger i ulike land er langt flere faktisk smittete enn registrerte. For folk som vet litt om registrering og statistikk er dette selvsagt.
Heks
28.04.2020 kl 08:00 408

Donald Trump said on Monday he will take no responsibility if Americans inject or otherwise consume disinfectant to kill Covid-19, even though he suggested it during a Thursday evening press conference.

"No, I don't," the president said Monday evening when asked about Maryland's governor saying his government got calls from people asking if they should.

"I can't imagine why," Mr Trump said when informed of Governor Larry Hogan's comments about calls there. Mr Hogan is a Republican.