Skagen M2


Hva syns Dere om dette eiendomsfondet? Har mange stjerner hos Morningstar og god historikk. investerer over hele verden og har en litt annen geografisk fordeling enn Odin Eiendom.

Noen som har noen synspunkter?

Mvh
JP

La nå inn en ordre. Tror det er en grei inngang nå med lange briller. Eiendom er sjelden feil over tid.
Silver
30.04.2020 kl 17:24 491

Fondet har periodevis bra resultater. Forøvrig er jo kostnadene helt ville. 1.5% flatt gebyr er mye. Verst er imidlertid 'suksesshonoraret' på 10%.
Ville sett etter rimeligere alternativer.

Ja mener kostnaden for 2019 som var et bra år var 2,7%.

Ja det er ekstremt dyrt, er veldig enig med deg. Men er ikke så mange eiendomsfond som er notert i NOK og Skagen M2 svinger ikke så mye som Odin Eiendom. Begge er spennende.

Men klart det er steindyrt.
Redigert 30.04.2020 kl 21:51 Du må logge inn for å svare

La i går kveld inn andelskjøp i Odin Eiendom. Svenske eiendomsselskaper faller veldig mye for tiden. For meg er det langsiktig investering og kun 20 000 kr kjøp. Så kjøper mer senere i sommer.

Utrolig rask ordrebehandling. Kl 0 ble den sendt fra fondspusher til fondsforvalterselskap. Så fikk jeg dagens kurs registrert i nettbanken min i dag kl 1800. Dette gikk fort, stjerne i boken til Odin.
Redigert 15.05.2020 kl 19:38 Du må logge inn for å svare

La også inn en ordre i Holberg Norden i går. De største postene i Holberg Norden gikk skikkelig amok i dag og opp nærmere 10%. Så her kjøper jeg andeler dyrt!

Odin eiendom er fin.. Gått litt i bølger nå i det siste, men denne må da opp senere i år og tilbake innen 5år vel?
Er det noen andre gode muligheter da?
Jeg hsr droppet helt amerikanske fond, som world tech osv, for å velge her hjemme, men vet ikke helt.. Har lyst til å velge ett godt tek fond fremover men usikker på hvem. Går jo på kostnader også