Islamisten Krekar med ny video med oppfordring til dreping

Slettet bruker
26.08.2018 kl 21:37 826

I Dagsrevyen viste de Mulla Krekar i en video der han oppfordrer til dreping av vantro med kniv eller skytevåpen.

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/mulla-krekar-anmeldes-for-nye-trusler/ar-BBMsU76?ocid=spartanntp

Krekar har egen nettside der han spyr ut islamistdritten til tilhengerne sine. Utrolig at norske myndigheter lar en utvist islamterrorist får gå fritt rundt i Oslo og oppfordre til drap på folk som er islamkritiske. Oppfordring til kriminelle handlinger kan umulig omfattes av ytringsfriheten. Kan han ikke sendes ut av landet må han settes i forvaring på Trandum - uten Internett. Han er en risiko for rikets sikkerhet og alle som islam kan true spesielt. Er det slik vi vil ha det i Norge?

Hva sier misstillitspartiene SV, Rødt og AP til dette? Svaret er de er opptatt av "objektsikring" - bygninger og systemer - ikke folkets sikkerhet.

Slike politikere kan vi ikke ha. De står for høytsvevende holdninger om meningsløshet for et samfunn som blir stadig mer uttrygt, at islamisme får gro sammen med kriminalitet og inhumanitet.
Redigert 26.08.2018 kl 23:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.08.2018 kl 21:45 822

Han og advokaten hans har vel kostet norske skattebetalere +100 millioner hittil, tipper jeg.

Personlig ville jeg heller brukt pengene på noe mer fornuftig.
Redigert 26.08.2018 kl 21:47 Du må logge inn for å svare
Sotah
26.08.2018 kl 22:05 812

Han skal ut med første fly. (FrP)
Slettet bruker
26.08.2018 kl 22:11 806

Så ham på dagsnytt, det er sjokkerende. Nå må regjeringen våkne og se å få denne mannen ut av landet.
Hvor er alle som gikk løs på Sandberg, deri blant Støre. Nå er det på sin plass at de forlanger at Krekar skal ut av landet. Han gjør Norge
til latter, når han får lov å gå rundt og oppfordre til drap på uskyldige mennesker.
nekkejk
26.08.2018 kl 22:16 798

Dette må være fake news.
Krekar er da ikke her?
Har da gått et utall fly ut av landet de siste 5 årene?
Slettet bruker
26.08.2018 kl 22:19 796

Vi får sende tante Pose i V for å holde en skjennepreken når hun likevel er så godt i gang. Det gjør nok inntrykk (tror hun selv).
Sotah
26.08.2018 kl 22:22 794

Med en drøss fiaskoer som justisministre har handlingens parti virkelig markert seg. Litt moro er det, faktisk.
Wish
26.08.2018 kl 23:37 766

Oppfordring til drap er ikke innafor ytringsfriheten!
Selvsagt er dette uhørt,men mon tro hvor mange andre berikere som har samme retorikken om oss vantro her i landet?
Husk at det jo angivelig er hudfargen(!) vi ikke liker med berikerne......Dette iht. PK-miljøene.
Sotah
27.08.2018 kl 07:56 743

Han føler seg nok tryggest i Halden kretsfengsel.
Slettet bruker
27.08.2018 kl 10:44 719

Å utvise Krekar er feil. Norge trenger å vite hva helt vanlige muslimer mener om oss tullinger som tar i mot muslimer til vårt land. Krekar har gitt oss etniske blåøyde nordmenn et unikt innsikt i islamsk religion, kultur og tankegang. Krekar bør får Kongens Fortjenstmedalje i gull. Krekar er "hel ved". Og Sotah som har tatt i mot slike mennesker til Norge bør også honoreres. Sotah bør få dobbel pensjon. Rett skal være rett.
polemiker
27.08.2018 kl 11:16 711

De fleste har nok fått med seg at årsaken til at Mullaen ikke kan sendes tilbake til hjemlandet er at han der risikerer dødsstraff. Norge har som kjent en lov som da forhindrer oss i sende ham i retur. De på venstresiden som raljerer over at han fortsatt er i landet bør nok derfor først ta en runde med seg selv for å finne ut om de egentlig er villig til å endre denne loven.

Det hjelper imidlertid ikke om Norge endrer utlendingslovgivningen og utleveringslovgivningen, da politikerne har tilknyttet seg EMK og bestemt at den skal stå over norsk lov. EMK har som kjent en klausul med forbud mot dødsstraff og tortur. Så selv om regjeringen hadde klart å endre eller omgå det norske forbudet, ville Krekar ha kunnet tatt saken inn for domsstolen i Strasbourg, og vunnet en soleklar seier der.

Norge har et unntak som gjør det mulig å sende ut folk dersom "de utgjør en fare for rikets sikkerhet". Dette har som kjent Høyestrett slått fast at Krekar gjør, men vi er imidlertid i en deadlock i forhold til EMK. Så sosialister her på berget bør derfor først argumentere for at Norge må trekke seg ut av Den europeiske menneskerettighetskonvensjonen. Av en eller annen grunn tror jeg det sitter litt langt inne.

En annen mulighet er at man hadde modifisert litt på definisjonen av krig. Regler om dødsstraff eller utsendelse til land som har det gjelder ikke i krig. Nå har Krekar erklært krig mot oss (vanntro) i mange år allerede og gjentok det vel i denne videoen. Norge derimot, nekter å akseptere at han er i krig med oss, selv om han aldri så mye vil.

Hva skal egentlig til for at vi skal godta at islamister er i krig med oss? Når ikke ord er nok, hvor mange må de drepe, lemleste eller voldta før vi godtar at vi er i krig med dem? De fleste vil vel være enig i at vi kriger mot islamister i Syria og Afghanistan, men hvorfor er det anderledes når det gjelder nøyaktig de samme folkene som er her i landet?

Redigert 27.08.2018 kl 11:18 Du må logge inn for å svare
artig
27.08.2018 kl 11:24 704

En god grunn er jo at vi har litt for mange justismord her i landet.
Det tror jeg at terskelen for å sende ut Krekar er svært høy.
Vi ser også mange andre land som bedriver justismord, altså uskyldig dømte, noen av dem
har sågar dødsstraff.
Håper og tror at de fleste i Norge er motstandere av dødsstraff.
Om ikke annet, så for risikoen av at uskyldige blir dømt.
Betonghue
27.08.2018 kl 13:16 691

Hvor mange ganger må det gjentaes for kjøtthuene på venstresida; Den dagen var var fritt fram for muslimsk masseinnvandring var akkurat den dagen vår fremtid ble ødelagt!
Og raseringen av det vi betrakter som norsk, vil bli komplett!
Slettet bruker
27.08.2018 kl 13:34 690

Hvor har du det fra, at det er så mange justismord i Norge, altså uskyldig dømte. Rettssikkerheten og rettspleien i Norge er vel ganske høy og god, eller er jeg helt på jordet(?)

Og hovedpersonen, Krekar, har vel nydt godt, og fått i glede, av denne rettsikkerheten i pose og sekk. Der han kommer i fra er det en kule pannen som gjelder.
Redigert 27.08.2018 kl 13:40 Du må logge inn for å svare
Sotah
27.08.2018 kl 14:21 680

Noen av oss skjønte at Krekar ut med første fly var first price valgflesk, pole. Sammen med massiv veiutbygging kombinert med 0,- i bompenger. Det var helt åpenbart. Bare ikke for freppefansen, de gikk fem på så det grein etter. Da er det litt digg å nyte kanossagangen fra Frepp nå.
Pedal
27.08.2018 kl 14:49 667

Krekar gir et navn og ansikt på det hatet mange muslimer føler mot oss vantro,skitne svin,poteter og horer,eller hva vi nå åpent omtales som av herrefolket.Det er derfor påfallende hvor taust det er fra venstresida og andre i PK-miljøene om at Krekar igjen ytrer sitt hat mot oss.
Ville PK’erne vært like tause om det var noen på ytre høyreside som hadde kommet med slike drapstrusler?
Slettet bruker
27.08.2018 kl 15:01 664

Og de Sotah stemmer på satt med rent flertall i Stortinget i 8 år, og trengte ikke å ta hensyn til oposisjonen i noen saker. Allikevel klarte de ikke å gjøre noe med blant annet f eks dagens sak, objektsikring. Regjeringskvartalet ble bombet sønder og sammen og koster 10-talls milliarder å bygge opp igjen, men det skyves under teppe av Sotahs rødgrønne.

Sotah forstår visst ikke at partiene går til valg på et program, noen få av disse programmene er konkrete, de aller fleste er kun svada å lese. Frp har programfestet at bompengene skal bort, men programmet kan selvsagt ikke gjennomføres i mindretall. Det er et poeng som går over hodet på Sotah.
polemiker
27.08.2018 kl 15:05 662

Tja, hvem vet hva som hadde skjedd dersom tilstrekkelig med velgere hadde vært enig med dem og de hadde fått rent flertall? For at det skulle blitt noe greie på det, burde de kanskje ha hatt 2/3 dels flertall, slik at de kunne ryddet opp litt i Grunloven også?

Nå ble det bare 15% oppslutning og de havnet i en mindretallsregjering. Da er man som kjent avhengiige av andre partier og må inngå kompromisser. Selv om FRP har ministerposten, er det nok ikke dermed sagt at de kan slå seg løs og kun drive FRP politikk i det departementet. Later til at denne kunnskapen sitter langt inne å fatte, uansett hvor mange ganger vi sier det.

AP er vel mer kjent som valgfleskets mor, da de sjeldent gjennomførte noen av sine valgløfter. Ved siste valgt lovet de 15 mrd. mer i skatt, så DET løftet hadde de garantert klart å overoppfylle. Heldigvis fikk de ikke sjansen. Det kan de få i 2021, men som vi også vet, vil det renne mye vann i elvene før det. Det er mange som skal voldtas og drepes. Vi skal få mer multikultur, berikelser og svensketilstander. Tror nesten vi kan være så heldige at vi får vår første no-go sone også?

Personlig er jeg tilhenger av dødstraff, så ville derfor heller ikke ha noe i mot at vi utleverer kriminelle, terrorister eller folk som utgjør en fare for rikets sikkerhet til land som har et litt annet syn på dette enn oss. Vårt vestlige rettssystem er myntet på folk som er oppdratt og opplært i vestlig kultur, men når det flømmer millioner inn som har sin bakgrunn i en middelalder kultur eller tilbake til 600 tallet, fungerer ikke det så bra.

Flere og flere land som er blitt overrumplet av denne invasjonen sliter med å få til et fungerende samfunn på grunn av sine rettssystemer og prinsipper. Stilltiende har de derfor begynt med å avlive folk på stedet for ikke å belemre sitt skakkjørte rettsvesen med ankemuligheter og lave "straffer". Dette har vi sett flere eksempler på i bl.a. Frankrike og England. Mitt tips er at det vil bli regelen og ikke unntaket fremover.

Da er det kanskje bedre at de får en sjanse til å forklare seg og om de da viser seg å være skyldige, heller kan dømmes til døden i en rettsprosess.