Store forskjeller i odds, men er det 'safe'

tnfno
26.08.2018 kl 23:07 1691

Om man spiller litt på oddsen for morro skyld, er det jo små marginer om man går i pluss eller minus. Fant et sted som sammenligner odds ( https://braspill.com/nb/nt/odds ), og det er ofte store forskjeller mellom de ulike betting selskapene. Spørsmålet er: får man tatt ut gevinster greit hos de kjente bettingselskapene? Regner med at det hadde vært noe i media om det var problemer. Noen som vet hvor lang tid det tar før man har gevinstpengene på konto? Andre erfaringer?
Redigert 20.01.2021 kl 03:48 Du må logge inn for å svare
Sotogrande
27.08.2018 kl 09:54 1637

Svaret er i all hovedsak ja. De mange aktørene som reklamerer på TV i Norge er seriøse aktører. Når et spillselskap verdsettes ved oppkjøp, er det antallet aktive kunder som er mer interessant for oppkjøper, heller enn marginene i regnskapet. Så de har lite å tjene på å snyte kunder for gevinst, når man vet at dette kan spre seg og skremme bort nye kunder.

Men hold tunga rett i munnen hva angår betingelser og omsetningskrav for innskuddsbonuser. Og pass på at all personalia du legger inn er korrekt. Ofte er det en liten prosess ifb. første uttak hos nytt spillselskap, hvor man f.eks. må sende fotokopi av ID samt av strømregning e.l. som bekrefter adressen. Etter man har bekreftet slike formalia første gang, er uttak som regel en normal bankoverføring som tar 1-3 dager. Evnt umiddelbart hvis du bruker el-lommebok av noe slag.