Strongpoint nr 4, mcap kun 410mill


Ufortjent mye juling i det siste. Ny uke og nye muligheter for å gjøre tidens aksjekjøp? ;)
Aksjen for deg som er glad i utbytte, men også endeløse ørkenvandringer.

Om vi er heldige kanskje vi kan få denne tråden til å handle minst 50% om Strong.
Tenker mange er ganske lei av alt utenomsnakket nå.

Lykke til.

Collin, jeg har ingen kommentarer til noe som helst her på Sp-trådene. Når jeg ytrer mine meninger blir det jo stort sett pepper tilbake. Da jeg sa jeg solgte forleden, og kjøpte Photocure og litt Pcib, var jo det helt høl i hue!
Men så langt viser det seg at Pho var et bra kjøp, mens det lille i Pcib var det ikke.
Nå står jeg foran en stor emisjon i Pcib, og om jeg selger mer Strong Point for å finansiere det er ikke avgjort, men absolutt en mulighet.

Nå er kursen så lav at den kan gjerne fortsette ned for mitt vedkommende .
Å få kjøpt en enda større bit av et slikt selskap til enda lavere pris er ikke meg imot. ( må evt bare selge noe annet først )
Har også fundert litt på et innlegg på strogtråden som kom for noen dager siden der en kar vi kjenner, så galant og nobelt hadde anbefalt Strongpoint på en annen tråd og lokket med russiske prosenter.
Det jeg funderer på er hvorfor den karen ikke kjøper Strong selv ? ( Trenger egentlig ikke noe svar på det jeg lurer på i den forbindelse da det mest er en digresjon )

Jeg har i dag sent en mail til Jacob men ikke fått svar ennå .
Om det er noen fornuftige svar så skal jeg poste dem her.

Jeg har benyttet tiden i det siste med å kjøpe Bull olje 12x
Dette har så langt gitt en fin urealisert gevinst

Ha en fortsatt fin dag gutta :)
Norviking
28.08.2018 kl 14:51 4742

stifinner: takk for at du tok deg tid til å svare. Ja, det blir en ganske heftig emisjon i PCIB om du skal være med å fulltegne? Det går også an å selge t-retter helt eller noe i markedet også.
Litt temperatur bør vi tåle. Er jo ikke akkurat noen godstemning på tråden her slik kursen i Strong går nå om dagen... PHO er så absolutt interessant, PCIB er det ikke for meg foreløpig, men følger med. Jeg har søkt råd hos de som kan dette bedre enn meg, og de er ikke like henrykte som det trådene her på HO er. Ser at Arctic er ute å anbefaler. Har snakket med det svenske forvalterteamet deres, blir ikke så mye klokere. Dette kan jeg ikke og vet ikke om jeg klarer å sette meg inn i det annet enn å lese og å tro/ikke tro på det en ved nick Snøffelen skriver. Det virker jo fornuftig nok og løp og kjøp?
Lykke til uansett hva du gjør. I min bok er du en kjærnekar akkurat som Rus. God ettermiddag.

Viking: olja er nede og tester støttenivå, ser det går litt volum her nå så mulig den går oppover igjen? 12 ganger bull? Herremin og lykke til sier jeg. Skal ikke prøve å trade sølv mens du er igang?
Redigert 28.08.2018 kl 15:00 Du må logge inn for å svare

Gikk inn på underliggende rundt 70 dollar
Nå er den opp å tester 77 dollar Collin

You do the math :)

Venter på lagertalla som kommer i morgen før jeg bestemmer om jeg skal ut eller fortsatt sitte
Redigert 28.08.2018 kl 15:13 Du må logge inn for å svare
28.08.2018 kl 15:29 4685

Oil trading 101 - ikke sitt over lagertall. Får jo magesår bare av å høre på deg.

Collin, vi hadde jo en hyggelig samtale på Rælingen, så tonen mellom oss, og alle andre her, bør jo fortsette sånn, synes jeg. Unødvendig å gå til personangrep.
Salg av Strong Point er bare et av flere alternativer for meg når det gjelder emisjonen i Pcib.
Jeg bruker den tiden som er tilgjengelig.
Snøffelen er toppguruen når det gjelder PCIB, men FiloD er heller ikke å forakte.

Kreftforskining er interessant, - og nyttig . (?) Selv om hjerte/kar er den støsrste dødsårsaken i verden i dag. ( Se Cereno Scientific eventuelt )
Men når noen aktører , Snøffelen, gepard, og rusbrus hauser og kjøper opp en kurs opp så er det lett å miste bakkekontakt.
Det er flere som driver med bio/kreftforsking, og det er langt fram selv etter flere positive resultater.
Lys eller lyd. Jeg vil tro lyd har større muligheter for å nå indre deler av kroppen. Men det spiller vel liten rolle, når overnevnte herrer har forelsket seg iPcib og har lovet aksjepris i tusen-klassen.
Strong er på jorda. Enten vi bedriver kontanthåndering og sikkerhet eller netthandel. Alle husstanders marked. Strong er i edruelig vekst. Men det er selvfølgelig kjedelig i forhold til luft & kærlighet.

https://www.tu.no/artikler/bare-0-01-prosent-av-cellegiften-nar-fram-til-kreftsvulsten-nanoteknologi-og-ultralyd-skal-gjore-noe-med-problemet/441144
Redigert 28.08.2018 kl 21:12 Du må logge inn for å svare
LeifH
29.08.2018 kl 10:27 4249

Viking, var det noe interessant Jacob så?
Virker utrolig hyggelig over email, og er etter min mening meget positiv. Men kjøp av aksjer uteblir så får se hva det blir til, kanskje han har fått beskjed om hvordan man skal kjøpe av Waaler, ikke lov da og da. Hehe.
29.08.2018 kl 10:34 3629

Ja, vår kjære Jacob kunne godt ha vist litt mer kjøpervilje, spesielt på dette nivået. Men, han er kanskje nedsyltet i andre ting som har med brrooom brooom å gjøre?
La meg forstå dette riktig. PCIB er et case som er mer eller mindre 50/50. Ved dårlig utfall, taper man nær alt eller alle pengene sine over natta. Og, det er en slik aksje noen velger å sette brorparten av sine penger i, og det store penger? Farmafondene uteblir jo. Hvorfor det? Jeg har snakket med en forvalter og fått til svar: det er altfor tidlig fase. PHO genererer cash flow og er i modningsfase, det er et helt annet case på risikoskalaen. Nok snakk om farmasi for i dag.
Strong tør jeg nesten ikke nevne. Hvilke aksje anbefaler du om dagen da? Str *host* ong *host* mens man ser litt ned i bakken og sparker på noen småstein. haha. Ha en god dag folkens.

Edit: til informasjon: skjult selger på 9,10. Håper han lurer seg selv. Hvem i huleste lemper ut volum på dette nivået og har det travelt samtidig? Ikke en eneste dag i det siste med oppgang.
Redigert 29.08.2018 kl 11:18 Du må logge inn for å svare
LeifH
29.08.2018 kl 12:44 3535

Det er for mange som vil ut av dette selskapet, og det må komme noe skikkelig om folk ikke vil selge men heller beholde sin andel. Trist at strong har havnet i denne situasjonen, men er man en vanlig aksjonær så har man ikke snøring på hva som jobbes med fortiden. Så jeg venter med kjøp, for virker som vi skal lengre ned. Ser utkonos har begynt med flere installeringer, og håper de får installert disse 25 fort, så de eventuelt må bestille flere.. for da trur jeg folk begynner og skjønne omfanget.
29.08.2018 kl 12:48 3531

Ja, bare å skru av Leif. Jeg har tenkt å vekte opp, men svinpelsene må da gå ned. Mange? Det er stort sett bare 3 stykker og 2 av de er forelsket i bio. Snakkes neste uke.

Strong er snart selskapet på OSE med høyest utbytteyield. Kom igjen, ned på 8-tallet så er vi der.
Redigert 29.08.2018 kl 13:02 Du må logge inn for å svare
olavgg
29.08.2018 kl 13:02 3520

Dere trenger ikke å bekymre dere, det er veldig lav omsetning i disse dager og aksjen kan svinge opp ned som ein jojo. Når den ligger som den gjør idag, så er det enkelt å plukke for selge rundt neste kvartallspresentasjon da det pleier å være mye høyere omsetning. Du burde få 10% gevinst :-)

Jøss, morsomt, åpenbart Strongpoint i alle fall.
Det er nok ikke selskapet det er noe galt med

Her markedsfører STRONG en løsning på Twitter på spansk som ikke er å finne noen andre steder - rart. Hvorfor går ikke de bredere ut eller er det en variant av denne + software ?

https://www.strongpoint.com/products/note-deposit/

Det er ofte en liten svakhet med teknologiselskaper - at de har gode løsninger, gjerne levert til en enkel kunde, som ikke markedsføres til en bredere kundegruppe eller i andre land og holdes nesten hemmelig.
Redigert 29.08.2018 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
bernes
29.08.2018 kl 16:28 3357

Trist at man må bruke Twitter og fb agenter for å få informasjon. Burde vært mer tilgjengelig på hjemmesiden.

Helt enig Bernes

Dette er et av punktene jeg har tatt opp med Jacob

Her er både spørsmål og svar :

SPØRSMÅL:
Må vi fremdeles lete med lys og lykte på twitter , facebook osv eller er det mulig å samle trådene feks under https://www.strongpoint.com/news/ ?
Siden er svært lite informativ og ligner mer på et intetsigende sas-magasin enn en god informasjonskilde for selskapet
SVAR:
Helt enig. Dette ser vi på.

Bra at du tok opp den manglende informasjonsflyten med CEO, Norviking.
bernes
29.08.2018 kl 17:18 3293

Viking: Flott, bra han svarte at de allerede ser på dette.
Håper de jobber raskt...

Lignende svar er gitt gjennom mange år, det er pussig at det er så vanskelig.
Får håpe ny leder fixer

Sikkert 10 år siden Jørgen svarte det samme til meg men det er noe med "nye koster" så håpet er der. Ellers så må jeg bare få si at årsaken til den svake Strong-kursen ikke skyldes at det er noe "feil" med Strong men rett å slett at så mange andre aksjer går til himmels og flere vil være med der det er litt fart. ( Ikke umulig at Strong blir en trygg havn den dagen markedet snur ?)
LeifH
30.08.2018 kl 09:32 2988

Du har helt rett.. strong må være en av de kjedeligste aksjene. Litt mer fart hadde vært moro, men det blir nok moro om det går andre veien en dag. Prøvde å bestille mat på nettet igår, og sendte email til meny om når de ville få nettbutikk i mitt område. Svaret var at de hadde full fart til å utarbeide nettverket innen e handel. Trur det er ingen tvil om at her kan det dryppe endel på strong, spennende tid innen e handel for hele verden. Men jeg ser virkelig etter en kontrakt der de får fart på self checkout kassene sine og Vensafe. Får håpe Jacob fikser dette.
30.08.2018 kl 10:03 2961

Hold deg unna matfatet Rus. Haha.
Litt morsomt at i PHO så indiskonteres fremtidig - mulig - kontantstrøm fullt og helt, mens i Strong er det motsatt. Vi bør ikke glemme at vi for kort tid siden genererte nok cash til å utbetale 1,5 krone i utbytte i ett og samme år. Det skal ikke mye vekst til før utbytteyielden er den soleklart beste på Oslo Børs, selv med bare det vanlige salget som gir 0,5 i utbytte så er vi helt i toppen av utbytteselskapene på OSE. Hvor er nedsiden? Nedsiden ligger i at aksjen er illikvid og at noen større aksjonærer har det travelt med å komme over i både PCIB og PHO. Sistnevnte står på min shortliste forøvrig. Neste uke fortsetter jeg kjøpet mitt i STRONG. God helg folkens (om jeg klarer å holde meg borte fra tastene).
Casiasia
30.08.2018 kl 10:04 2961

Leifh,

ser ut som du har bra kontroll på Utkonos. Jeg sliter med å på en enkel måte følge antallet av våre bokser.
Kan du dele din metodikk? de grønne punktene ? De lilla? Eller?

Ellers er det en måned igjen av Q3. Det innebærer at det skal rulles ut en pilot. I praksis står det mellom kolonial.no og Norgesgruppen(Meny). Vurderer det som 80% sannsynlig at det er Meny, 20% Kolonial.no. Etter Kinneviks-konsernet inntreden spiller det mindre rolle, men ser helst at det er førstnevnte, er tross alt største kunden tipper jeg og man vil helst ikke gi beste teknologien til argeste konkurrenten. C&C ser bare bedre og bedre ut.
30.08.2018 kl 10:15 2945

Jeg har vært to turer på Strømmen for å se etter denne piloten. Gikk gatelangs opp og ned mens madammen handlet på det jeg kaller helvete på jord (Strømmen storsenter) uten å finne noe. Meny på Strømmen har allerede mye Strongprodukter og de har plass til skap så langt jeg kunne se? Jeg setter en knapp på at det er Meny som kommer til å kjøre pilot. Ellers er det jo god plass på jernbanestasjonen og området rundt for en aktør som Kollonial. Utkonos er uberspennende og det står litt fast på grunn av tildeling av plass for skap/tomter. I og med at det nå innstalleres en god slump skap igjen, så tyder det på at den floken er løst? Det er snakk om en ramme på 2000 skap og begynner det å rulle så skal vi jammen meg ha en fest og peke litt nese også tenker jeg. ;)

8,50-9,00 er vel passe kjøpsnivå?
Redigert 30.08.2018 kl 12:32 Du må logge inn for å svare
HitIT
30.08.2018 kl 14:31 2794

Plutselig snur det. Sitter selv med endel aksjer i Next som plutselig suser oppover vinnerlista.
Kan ikke fatte at noen ser fornuften i å selge Strong her nede, kan under seg på hvorfor dem i utgangspunkt har aksjer i det hele tatt.
bernes
30.08.2018 kl 14:40 2779

Kjøperne krabber videre nedover så da følger vel selgerne som vanlig etter.
Skulle gjerne hatt ledig kapitel, men det går desverre med til å dekke inn belåningen på STRONG.
30.08.2018 kl 14:42 2776

Enig HitIT, Selge Strong på best og så ha det travelt med å kjøpe PCIB. Fair nok det, men vet de at sjansen for suksess er omlag 50/50 (om vi leser HO 90/10)? Det blir som å legge 10 millioner på rouletten og satset på grønt. Ville du gjort det? PHO er et case med mindre risiko og som faktisk genererer cash og har en spennende fremtid. PCIB er langt frem.
nima
30.08.2018 kl 15:27 2707

Intet nytt, bare kursen som stadig kryper nedover. Hvor langt ned skal den før den stopper ?

Ikke klag Collin
Dette er en gavepakke spør du meg.
Fikk kjøpt litt i dag og ligger å venter på neste dump.
Nå har jeg vel uttalt at jeg har kjøpt meg ferdig men ... Jeg måtte bare ta litt til
Tenk deg da at vi får kjøpe utbytteaksjer så billig.
Og oppsiden er etter min mening betydelig høyere enn nedsiden nå :)
Nei nå er det gøy å gå på shopping igjen

Drit nå i det PCIB preiket
La dem styre på som dem vil.
Vi får ikke gjort noe med den saken uansett
Nei
Driv med det vi kan påvirke , Som feks å kjøpe mer Strong aksjer !
Redigert 30.08.2018 kl 15:31 Du må logge inn for å svare
30.08.2018 kl 15:33 2698

Kryper og kryper nedover redde for hva en hviss person muligens gjør med flere hundre k aksjer. Tok 9K nettopp og sekundet etter ligger det selger under siste. Kommer ikke raskt nok ut.
Viking: ja, skal ta ditt råd å slutte å snakke om PCIB, men det føltes riktig når vi hele tiden får høre hvor dårlig aksje Strong er (med bevis selvsagt) og hvor bra alternativet er. Men, enig nok snakk. Ikke vits å ha det travelt her. Hver bidige dag går vi ned og ned. Skulle nesten tro at selskapet leverte negativ vekst eller at det kom noen saftig dårlige nyheter? Det eneste nytt er at russerne har begynt å rulle ut flere skap og de har en saftig ramme på 2000 av slaget. Men, neida alt positivt er egentlig negativt her. Tror at om det kom en kjedeavtale i Italia så ender vi ned, for noen har tygget på aksjen vår og fått den i vrangstrupa.
Redigert 30.08.2018 kl 15:37 Du må logge inn for å svare

Kjære Collin
Om noen gruser kursen så får det bare komme
For meg kan den gå til 5 kr om så . Det gir oss en mulighet til en enda større bit av kaka .
Kan godt tenke meg å klatre ytterliger opp i eierskap jeg
og
Reprisingen må komme før eller siden


PS
Snakket med en investor / grunder i 100 mill klassen i går som sa
Du ikke selge
Direkteavkastningen på denne er så attraktiv at det er helt tullete å kvitte seg meg aksjen.
Redigert 30.08.2018 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
Casiasia
30.08.2018 kl 15:44 2679

Det er nå tre store kontoer som er på selgeren. Den ene hadde ca. 2 mill aksjer ved utgangen av juli, fordelt på sitt selskap og privat. Den andre hadde 800.000. Denne aksjonæren har over 500.000 aksjer i PCI. Hvis han skal opprettholde sin andel så betyr det at han må inn med ca. 16 mill. Enten må han ha cash eller selge rettene. Ikke godt og si hvordan markedet for rettene vil utvikle seg. Strong er de neste to ukene et derivat av emisjonen i PCI. Hvis det ikke kommer gode nyheter fra Rælingen så blir det sannsynligvis noen skikkelige gavepakker fremover i STRONG. Legger meg på 7.50. Allerede nå betaler man bare for Label. Resten av butikken får vi gratis.

Noen av dere er svært ulogiske i tankegangen: I det ene øyeblikket heier dere på de som tar en rask trade, mens i neste øyeblikk så er det en dødssynd å selge Strong for nettopp å kjøpe noe man tror vil gjøre det bedre. Alt annet enn Strong kan selges, bare ikke Strong!
Noe som ikke stemmer her.
Mitt salg av Strong for kjøp av Photocure tror jeg var genialt.
Det samme gjelder for Pcib egentlig.
Dette innlegget skyldes de stadige hintene om de "tullingene" som kjøper biotek-aksjer, men jeg tar det med stor ro, og ønsker en god tone her på Strong trådene.

Nå som det først har kommet så lavt tenker jeg som Vikingen, gavepakke, kan like godt synke ei krone til, tror på selskapet uansett.
Casiasia
30.08.2018 kl 15:59 2650

stifinner, vi drømmer vel alle om raske lukrative trader, er imponert over hva du har fått til. Pga omstendighetene ser jeg nå konturene av to gode trader:
Billige aksjer i Strong fordi et par større aksjonærer trenger likviditet(antagelser). I tillegg blir nok kursen på PCIB presset ned mot 30 pga at mange ikke har tilgang til likvider og må selge rettene. De raskeste pengene er nok å gjøre i PCIB frem mot emisjonen.

Enig med deg Stifinner
Du må få gjøre som det passer der best med hensyn til kjøp og salg.
Hadde dog vært fint om du kan si hvor langt ned du er villig til å gå , Så kan vi legge oss der
Er femkroningen en plass å ligge ?
Du vet, jo billigere du selger desto større volum kan du få ut !
Peis på nå så blir du ferdig med Strong :)
Redigert 30.08.2018 kl 16:01 Du må logge inn for å svare