Q1 2020 Q&A


Da er det snart tid for kvartalsrapport og presentasjon igjen!

Jeg regner med dere som meg har store forventninger og har en del ubesvarte spørsmål. Jeg har klokkertro på poLight, men må ærlig innrømme det går bittelitt tregt (jeg er en utålmodig sjel, men selger ikke aksjene!!) Så langt ser det ikke ut til at klokkene har solgt ekstremt, selvfølgelig er Covid19 mye av grunnen. Vi venter spent på ”stor bestilling” til barcode. Men når blir linsen designet i neste prosjekt, hva med mobil? Xiaomi lanserer ”den ene etter den andre” mobilen men ingen TLens 🤷🏻‍♂️

Denne tråden trenger vi ikke diskutere oss i hjel på. Men fint om dere kan komme med deres spørsmål til Q&A på kvartalspresentasjonen, så sender jeg det til Isaksen.

Jeg tror og håper vi har en spennende tid i møte 🤩
Redigert 02.05.2020 kl 11:58 Du må logge inn for å svare

Steike!
Jeg trodde ikke Isaksen skulle komme med så mye konkret innen utviklingen i dag!

AR – Mye bedre utvikling enn jeg hadde gjettet på. Mener vi fikk bekreftelse på at patentene vi har gravd frem inneholder Tlens. Eyetraction og surroundings er realistisk med Tlens! Da er det snakk om de OEMs vi har nevnt her tidligere.
BC – Omtrent som forventet. Tidspunkt mer konkret enn sentQ2/tidlig Q3, nå er det Q3 som er tenkt. Sannsynligvis Covid-19...
360-cam – tiltenkt smartwatchmarkedet, allerede presentert for OEMs, godt mottatt!
Smartwatch – som forventet lave salgstall i Q1. Mer positive signaler, også i voksenmarkedet. Tydelig på at det kan bli Tlens i begge kameraene i fremtiden. Going Asia med klokkene snart...
Industri – avansert medisin og automobil, pågående prosjekter i medisin.
Under-screen – kameraene: konkret, jobber med tier 1 – playerS. I flertall!!! Da tenker jeg at Xiaomis patent nær bekreftes som jeg antok tidligere. Kanskje også Huawei-patentet vi hadde oppe for litt siden.
Annet: meget positivt med utvikling av telefotozoom, tar opp igjen kampen om hovedkamera i mobil. Meget positiv utvikling innen dette!

Alt i alt – enda større tro på fremtiden!

Dette var over mine forventninger!!
Tobias
15.05.2020 kl 09:50 947

Veldig bra presentasjon. Offensiv Isaksen presenterte et fremtidsrettet selskap. Stor interesse fra major selskaper i ulike segmenter.
Kjøpsanlednig dette.
Kraamz
15.05.2020 kl 10:00 891

Hei Tobias!🙂 Helt enig! Mye av det som er blitt spekulert i kan komme her etterhvert😃 Kjekt å være PLT aksjonær😊

Hot or not?
Lav omsetning. Overvekt av selgere. -4%.
Skal se presentasjonen senere, men det ser ikke ut for at markedet var særlig fornøyd idag.

2211
15.05.2020 kl 10:16 817

Helt enig jeg har styrket tro på det langsiktige hær. Ser ikke noe grunn for att noen større investorer kommer til å gå ut av polight på bakgrunn av det som kom fem i dagens presentasjon. Jeg tror noen utolmodige selger nå. Ser att polight ikke akurat får noe posetiv hjelp fra mediene. Det fokuseres på større underskudd i steden for å ta tak i fremtidige salgs potensial. Som er økende. Jeg Ser svært posetivt på det langsiktige hær😉

Hot - definitivt!

Men ikke i Finansavisens redaksjon.
https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2020/05/15/7528324/polight-tapte-penger-i-1.-kvartal

Jeg sitter godt, og skal gjøre det lenge. Når vi får så konkrete tilbakemeldinger på smarttelefon, smartklokker og smartbriller som vi gjør i dag tenker jeg at når melding om dette kommer, så blir det "hot" i Finansavisen også.

Jeg har en god følelse for fremtiden når vi ser at de økonomiske garantistene til et par av AR-aktørene er de på topp-50-listen som øker mest. De har økt aksjebeholdningen sin med flere prosent i uka den siste tiden. Jeg tenker at det er nesten på kanten at JPMorgan, som har økonomisk sikkerhet i Magic Leaps AR-patent, er de som øker mest på topp-50. De er ikke å regne som innsidere, men det er jammen ikke langt unna...?

Den varslede mulige reparasjonsemisjonen etter 28.mai er tidligere forklart som en mulig faktor som hemmer aksjekursen. Det kan godt være, men det mener jeg er litt rart at den skal gjøre. Man får tross alt bare 0,038 i forholdstall på aksjebeholdningen den datoen hovedemisjonen ble foretatt. 38 aksjer på 1000 stk utgjør ikke store volumer som kommer ut fra småaksjonærene. De som ligger lavest på topp 50 kan da få drøye 500 aksjer for sine ca 14.000. De fleste store er rolige på lista, så det skal ikke være store aksjeposter som går billig da. En aksjonær som da hadde f.eks 3000 aksjer kan da ha muligheten til å kjøpe ca 100 aksjer som kan komme ut i markedet ganske raskt. Det skal ikke vises særlig i kursen! Det mener nå jeg i alle fall.
Kraamz
15.05.2020 kl 11:10 652

Det at de jobber med redesign for å komme i begge linser i kameraet sier vel sitt 😃👍
2211
15.05.2020 kl 11:24 607

Ja dette er mest sansynlig svært nærme en løsning siden Isaksen nevner det som en mulighet. 😉

Det sier sitt!! Fordelen med Kina er at de kommer ut med nye produkter hele tiden. Skal ikke se bort i fra ny klokke med 2 linser allerede late 2020!
Redigert 15.05.2020 kl 12:02 Du må logge inn for å svare