NEL - Greenstat har emisjon - satser på hydrogen - partner med N


Greenstat inviterer eksisterende og nye aksjonærer til å kjøpe aksjer gjennom en emisjon med frist 13.mai. Greenstat satser tungt på hydrogen, solenergi og industrivind. Ambisjoner om å bli verdsatt til 100 milliarder i år 2030. Masse gode prosjektet på gang både i inn- og utland. Jeg mener de er godt posisjonert og kan bli Norges grønne eventyr.

https://greenstat.no/investor/emisjon

Last ned prospektet her: https://greenstat.no/assets/Investor/greenstat_prospekt_var-2020_final-signert-begge.pdf

Greenstat satser på en børsnotering nærmere år 2030. Ved inngang nå og dersom de lykkes, kan man få en enorm oppside. Jeg har tro på hydrogen som en meget viktig brikke i dette tiårets omstilling mot grønn energi. Jeg tror helt klart det vil kunne bli den nye oljen og da kan Greenstat være vårt nye grønne "Equinor". Begrunnet med at det er de færreste av eksisterende virksomheter som skjønner hvor raskt den grønne omstillingen kommer. De eksisterende oljeselskapene vil slite med å henge med og få til en omstilling, samtidig med en nedskalering av oljevirksomheten sin. Greenstat kan ha fullt trykk på å bygge opp fremtidens selskap myntet på fremtidens teknologi og bærekraftige løsninger. Kontra de etablerte ref. oljeselskapene som må fokusere på gårsdagens teknologi og løsninger samtidig som de forsøker å bygge opp fremtidens. Greenstat har en unik mulighet til å plukke den beste teknologien og løsninger på markedet for å bli en sentral aktør.

Utdrag fra prospektet;
"For å sikre forutsigbarhet for investorer med
krav til exit-strategi, og for å kunne gi tidlige
aksjonærer en mulighet til å sikre gevinst, tas
det sikte på å tilby exit-muligheter i 2023 og
2027. Man vil da tilby å selge en del av aksjene
fra eksisterende aksjonærer, gitt at det er
interesse for det - i samlede transaksjoner
til større aksjonærer. Det vil i tillegg bli kjørt
normale emisjoner som sikrer at man har
tilstrekkelig kapital til å sikre ønsket vekst.

Når man nærmer seg 2030 forventes det at
markedene Greenstat satser på er modne med
stabile inntekter og god lønnsomhet. Man vil
da sikte på en børsnotering som vil kunne gi en
større oppside for våre investorer".

Hydrogen kan bli Norges neste industrieventyr. Greenstat har sammen med en rekke tunge industriaktører skrevet et innlegg hvor man etterspør en tydelig statlig satsing på grønn hydrogen. I en periode hvor regjerningen deler ut krisepakker til næringslivet må man også sikre at det settes av tilstrekkelig med midler til fremtidsrettede næringer som kan skape nye grønne arbeidsplasser.

https://finansavisen.no/nyheter/debattinnlegg/2020/04/20/7519088/hydrogen-kan-bli-norges-neste-industrieventyr
OZZY1
09.05.2020 kl 09:48 1543

Så lenge myndighetene i Norge ikke er så glad i Hydrogen kommer det ikke til å skje noen ting i Norge.

Greenstat og NEL er største eier i Glomfjord Hydrogen AS som skal levere flytende hydrogen. De er et skritt nærmere ved å ha inngått en intensjonsavtale med Air Liquide i går.

http://www.glomfjordhydrogen.no/ac/pressemelding

PRESSEMELDING
11. MAI 2020:
Glomfjord Hydrogen signerer intensjonsavtale med Air Liquide. Skal utvikle storskala grønn hydrogenproduksjon og flytendegjøring, i Glomfjord.

Glomfjord Hydrogen og Air Liquide har signert en samarbeidsavtale med ambisjon om å etablere en komplett verdikjede for produksjon og flytendegjøring av hydrogen i Glomfjord Industripark. Målet er å kunne tilby null-utslipps drivstoff til de nye fergene som skal settes i drift i Vestfjorden-sambandet i 2024. Aktørene ser også mulighet for oppskalering av produksjonen slik at man kan tilby flytende og komprimert hydrogen også til andre forbrukere innen maritime, landtransport og industri.


Glomfjord Hydrogen skal produsere hydrogengass basert på elektrolyse med fornybar energi, og Air Liquide skal bidra i prosjektet gjennom sin teknologi og ekspertise om flytendegjøring av hydrogengass. Flytende hydrogen basert på fornybar energi vil bli en konkurransedyktig null-utslipps løsning for maritim sektor, når produksjon skjer på strategiske lokasjoner i store volumer, og levert gjennom effektive og sikre leveransekjeder. 

- Vi er glade at vi gjennom målrettet arbeid har nådd denne viktige milepæl for Glomfjord Hydrogen! 
- Gjennom partnerskap med Air Liquide ser vi dette som et viktig steg mot re-etablering av storskala fornybar hydrogenproduksjon i Glomfjord Industripark, sier Finn Nordmo, som er daglig leder i Glomfjord Hydrogen AS.


Det skjer ting, men det går tregt. Har ventet en stund på hydrogenstrategien som bør komme snart. Synd hvis vi som nasjon ikke er frempå innen hydrogen, da vi vil kunne ta en ledende rolle ved å handle nå. Dog virker det som at en del politikere begynner å se det, så tror nok ting vil kunne gå fort når det først løsner. Da sitter Greenstat veldig godt posisjonert.

Nå ble det plutselig litt liv i aksjen igjen, både på tradegate og her på berget..
Ikke sett noen nyheter,,,hva skjer?
OZZY1
12.05.2020 kl 14:40 1021

Ola Elvestuen V var tidligere er ihuga Hydrogen patriot. Hva skjedde når han ble klima- og miljøminister for Ærna FOR EN TID TILBAKE ?. ?

INGEN TING. ABSOLUTT I N G E N T I N G

bare glem det. det er for mange oljehuer i Norge
Redigert 12.05.2020 kl 14:42 Du må logge inn for å svare

Tror det er robotene som styrer det meste.
Ble kjørt godt ned fra start.
Hanket ut en del SL?
Så normaliserer det seg.

Kan være at Løkke twitrer om at de kan produsere flytende hydrogen.

En Glomfjord-hjemmeside der daglig leder får bildet sitt presentert opp-ned tyder ikke på særlig seriøsitet. Mye rart som pipler frem nå som ordet "grønt" får folk til å gå bananas...

https://www.glomfjordhydrogen.no/ac/glomfjord-hydrogen-as
Redigert 12.05.2020 kl 15:37 Du må logge inn for å svare

De skal fikse den .
OZZY1
12.05.2020 kl 16:02 790

virker som om den siden er snekret sammen i full fart. er det desperasjonen som har tatt de. desverre er det slik at i Norge er det olje og strøm som gjelder.
ikke Hydrogen. det er anderledes i resten av verden.
oophus
12.05.2020 kl 16:08 771

Helt normalt at det skjer. Man laster opp et bilde og refererer til det. Lett å gå på ei "bommert" uten å sjekke hvordan siden ble seendes ut i ettertid om man f.eks erstattet et gammelt bilde med et nytt ett.

Fint å se at kritikerne leter med pinsett for å finne idiotiske ting å kommentere.

Tegningsfristen nærmer seg i morgen 13.05 kl 12.00. Kan være av de siste mulighetene for oss "dødelige" å få innpass før man senere henter større kapital mot profesjonelle. Jeg tegner meg, dette kan bli stort i årene fremover!

https://greenstat.no/investor/emisjon

Last ned prospektet her: https://greenstat.no/assets/Investor/greenstat_prospekt_var-2020_final-signert-begge.pdf 

Bransjen inkludert Greenstat presser på:
"Næringslivet håper Norge vil bruke krisetiden på å skape nye industrieventyr i hydrogen og havvind. – Det Norge lever av, går ut på dato, sier Manifest-leder Magnus Marsdal. I et felles innlegg tar Statkraft, Kværner, Yara, Greenstat, Hexagon Composites og Nel til orde for et norsk hydrogeneventyr, i håp om å skape 10.000 til 15.000 nye arbeidsplasser".

https://e24.no/den-groenne-oekonomien/i/e8gJx9/vil-ha-groenn-vekst-etter-coronakrisen-det-norge-lever-av-gaar-ut-paa-dato