BGBIO: Kurs etter emisjon


Alt gikk som smurt med emisjonen på 37,50.
Som ventet fikk vi nå ved åpning anledning til å kjøpe mer aksjer med rabatt ifht. gårsdagens sluttkurs på 43,95.
Ikke uventet la åpningskursen seg rundt emisjonskursen, og fremdeles er det mulig å handle inn på 37-tallet,
Ønsker alle som satser knallhardt på BGBIO nå lykke til!
Redigert 05.05.2020 kl 09:09 Du må logge inn for å svare
Bizniz
15.05.2020 kl 13:51 2460

Vurderte å ta gevinst på 44,50 og håpe på en dipp og lavere inngang, så smalt den opp. Nå tør jeg ikke gå ut............
HP17
15.05.2020 kl 13:53 2452

Longsitinbulk skrev Eller satte en short
Tviler sterkt på at noen tør shorte Bergen Bio nå når neste melding kan sende aksjen +100% på en dag. Hvem husker ikke hva som skjedde for kort tid tilbake?
Bullox
15.05.2020 kl 13:53 2435

Eh hallo... hvis andre Covid bølge kommer så er vel det med respekt å melde ikke negativt for BGBIO

Der kom testen av 44 så da tipper jeg vi stikker videre :-)
Redigert 15.05.2020 kl 14:04 Du må logge inn for å svare
Bullox
15.05.2020 kl 17:20 2184

Innkasserer poeng for denne, kruttsterk avslutning og kan nesten ikke vente til mandag da resten av flokken kommer løpende etter. Gratulerer til alle longere🥂
focuss
15.05.2020 kl 17:25 2154

Mange vil ha BGBIO nå. Snart vil alle ha den.
Herman*
15.05.2020 kl 17:34 2074

Har ikke lest analysen for Nordea, men en dobling høres jo svært puslete ut hvis studien er vellykket. Tror 150-200 er mer realistisk. Men så har vi jo et annet scenario, hvor studien viser en svak men signifikant effekt. Da kan jo medikamentet bli en av en rekke medisiner som antagelig vil benyttes de neste par årene frem til verdens befolkning er vaksinert. I et slikt scenario er nok 80 kroner mer realistisk. Ellers er det vel slik at medikamentet kan bli midlertidig godkjent før det når fase tre, eller har jeg misforstått? Virker i hvert fall som Trump og Co hopper på alt som kan ha en viss effekt.
xjack
15.05.2020 kl 17:48 2007

Herman, Covid19 er ekstremt spennende, men kreftsatsingen er nok langt større over tid, og det er trolig dette området som utgjør essensen i selskapets satsinger, og her har tydeligvis BGBIO lagt sten på sten og skaffet seg et solid grunnlag for suksess. Om de funn man kan ha gjort i forbindelse med utsilingen mot den britiske utprøvingen av medikamenter som kan har virkning mot Covid, ja, da kan nok det hele bli sterkt aksentuert.

Jeg vil ikke ha den... Tipper det blir kursras når covid19 etterhvert er enda mer dempet. Det tar tid å teste ut. Om det går som med SARS er epedimien om noen måneder borte og vi trenger ikke medisiner mot den. Hva skjer med kursen om de ikke blir valgt? Hele oppgangen er kommet i håp om at medisinen blir tatt i bruk.
Redigert 15.05.2020 kl 18:50 Du må logge inn for å svare

At covid blir mer dempet er jo et faktum, men man snakker om at det kan ta flere år før alle restriksjoner er borte, så frykten og problemene vil følge oss lenge.

Og denne medisinen, dersom den funker, kan jo brukes på eventuelt covid 23, covid 28 etc så interessen dersom det fungerer vil være til stede uansett.

Men dette høres jo ut til å være for godt til å være sant så vet man at skepsisen bør styre fornuften. Men har satt en stor del av porteføljen i denne aksjen så da får det bære eller briste. Tipper aksjemarkedet vil være berg og dalbane i flere år pga alt styret med covid så man må være instillt på å tape uansett.

Vaksine mot slutten av året i følge Trump . Kommer folk til å våge å ta en vaksine som ikke har blitt testet ordentlig?

Kommer uansett bli behov for bemcentinib mot covid-19 en god stund fremover.
Redigert 15.05.2020 kl 20:17 Du må logge inn for å svare

Ok... I vanlig Trump stil kommer det nå frem at de håper å ha en vaksine klar i januar. "Mot slutten av året" er bare haussing fra Trump.
De planlegger som best case en vaksine klar i januar, gjennom å satse på 14 utvalgte vaksiner de skal følge fremover. Når de fire beste skiller seg ut skal de begynne å produsere allerede før godkjennelse er klar.
Kjenner jeg amerikanerne rett, så blir denne bare tilgjengelig i USA - om de lykkes, og kjenner jeg Europeiske og asiatiske land rett, så kommer de ikke til å bruke den vaksinen før de ser om folk får helseplager av den (de).

Dere kjenner så altfor godt til hvor mange som fikk plager med første versjon av svineinfluensa vaksinen.

Ja, det er riktig som du sier at både SARS og MERS forsvant like brått som de kom uten at det ble utviklet noen vaksine og akkurat det kan skje igjen.

Både malariamedisinen Hydroxyklorokin og ebola medisinen remdesivir er blitt testet ut hvor fasit foreligger for remdesivir:

https://www.nrk.no/nyheter/who_-remdesivir-virker-ikke-1.14993664

Det er fortsatt håp for at Hydroxyklorokin vil kunne virke og frem til i dag så er resultatene blandet, men testingen er nå i fase 3 så fasit er nærstående:

http://www.pharmatimes.com/news/novartis_to_test_hydroxychloroquine_for_coronavirus_1338669

Drar vi den enda lengre og refererer til Sylvia Browne som i 2012 forutså pandemien nå i 2020 (døde i 2013) og som sa at verden ikke ville komme opp med noen vaksine, men at pandemien ville plutselig forsvinne like raskt som den kom uten at det noen gang ble laget noen vaksine for så og dukke opp igjen om 10 år for så og forsvinne helt ...

“Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it has arrived, attack again ten years later, and then disappear completely.”

https://autogists.com/2020/03/17/sylvia-browne-woman-who-predicted-the-coronavirus-pandemic/

* Når det er sagt så lever jo børs sitt eget liv gjerne på siden av realitetene hvor forhåpninger fortsatt kan skyve kursen til nye høyder, men så skal man heller ikke feie under teppet det faktum at insidere - altså ledelse og forskere valgte å ta gevinst på 37,5nok når emien ble gjennomført - mao, det er ut i fra insidernes synspunkt en svært liten sjansje for at bemcentinib vil kunne utgjøre noen forskjell når det kommer til Covid-19 for hadde realiteten vært annerledes så hadde de jo ikke solgt, men heller pantsatt det de kunne og kjøpt mer - noe de altså ikke gjorde...

https://newsweb.oslobors.no/message/504574

Dette er refleksjoner det kan være verdt å ta med seg fremover for den potensielle nedsiden blir større for hver dag kursen øker og ender det opp med at bemcentinib ikke gir noen effekt av betydning alternativt at man kommer opp med en vaksine så vil kursen rase ned til intervallet 15-20nok på et blunk hvor den var før invitasjonen om å bli med i UK testingen ble meldt.

Mao, aldri dumt å ta gevinst undervegs for man har ingen garanti for hva dette ender opp med.

Veldig snart foreligger fasit ...

Fortsatt God Helg!
Nanoq
16.05.2020 kl 13:29 1016

Ja, ledelse og forskere valgte å ta gevinst på 37,5 nok når emien ble gjennomført

men disse vet også at det venter meget store aksjeopsjonspremier når/hvis dette blir en suksess. Mye større enn disse aksjesalg ga i uttelling.

Og mange av dem kunne sikkert også bruke noen ekstra penger i disse usikre tidene, og de vet også at "greed kills".

Jeg tror det er er en feilsluttning å sette likhetstegn mellom disse insider-salg og en mistillit til prosjektet Bemcentinib og BerGenBio.

Om noen uker vet vi mye mer om dette.
focuss
16.05.2020 kl 13:29 1014

Ja det er ikke mangel på synspunkter. WHO mener det er mulig viruset aldri forsvinner og ingen vet når vaksine som VIRKER kommer.

Solgt på fredag skjønner jeg Risk.
Så snart du har kjøpt på mandag så snur argumentasjonen din........
Ja,ja sånn går no dagan.......

Kanskje vi vet litt mer på tirsdag 👍😊

Virker som salget på 44kr fredag var et klokt valg, blir nok lenge til slike høye kurser ses igjen, hvis man noensinne ser slike høye kurser igjen da.
Redigert 19.05.2020 kl 11:14 Du må logge inn for å svare