Amazon

Mrgjerstad007
ELE 28.08.2018 kl 07:31 1540

Jeff Bezos kjøper nytt oppstartsforetak for 400 millioner euro, og sier: "Det er her fremtiden ligger."
av Magnus Aas @magnusaas
28-8-2018



Jeff Bezos gjør sin største investering
Finansmagnaten og serieentrepenøren Jeff Bezos her nettopp investert halvparten av formuen sin i et nytt prosjekt som han tror vil forme fremtiden innen finansindustrien. Jeff Bezos har allerede blitt allment kjent som administrerende direktør i Amazon, og ser nå ut til å være klar for å ta blokkjedeverdenen med storm. På lørdag inngikk Jeff Bezos en avtale på 400 millioner euro med BTC Investor, og sa at "fremtiden til finansverdenen er avhengig av at folk har tilgang til best mulige ressurser."
Spranget kommer kanskje som en overraskelse på mange, men mange ledende økonomer har spekulert i en slik overtakelse i mange måneder. Den britiske økonomen Robert Heston sa nylig at "etter Bitcoin-eksplosjonen i 2017 må storspillerne i finansindustrien våkne opp for endringene. Det vil ikke ta lang tid før noen kommer og forandrer måten vi tenker rundt globale finanser." Dette synet har fått bred støtte, og det ser nå ut til at det blir realitet.
Så hva betyr Jeff Bezos' kjøp av BTC Investor for den globale økonomien, og hvordan vil det påvirke deg? Dersom man kan tro på det økonomene sier, vil prisen på Bitcoin i løpet av det kommende året øke til over €50 000 per stykk. Dette kan få enorme følger for den globale økonomien i sin helhet, og de som har investert i det på forhånd kommer til å bli millionærer over natten. Selv om dette kan virke som et usannsynlig scenario, viser nye data rundt Bitcoin-eksplosjonen i 2017, som nådde toppen ved €20 000, at rundt 150 000 mennesker ble millionærer i løpet av en uke. Dette ser helt klart ut til å være en industri i vekst, og takket være Jeff Bezos' nylige innblandning, ser det ut til at prisen på Bitcoin kommer til å gå i lufta enda en gang. Indikasjoner viser at Bitcoin-prisene allerede har økt med 30 % etter kunngjørelsen av overtakelsen.
De gode nyhetene for de som er ute etter å investere i det fremtidige potensialet ved Bitcoin, er at det til tross for alt snakket om valutaen fremdeles er relativt få som faktisk har investert i den så langt. Økonomer spår at det vil skje en rask økning mot midten av året, og sier at folk som investerer tidlig vil være de som tjener mest på det. Robert Heston sa også at "dersom du sammenligner de nåværende prisene på Bitcoin med spådommene, så vil en økning fra dagens verdi til €50 000 gi deg en avkastning på 1 000 %. Dette hører man nesten aldri om i andre handelsmarkeder."
Redigert 19.01.2021 kl 05:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.08.2018 kl 08:43 1369

Kun "feite 50 åringer" som nekter å innse det faktum at blockchain/krypto har kommet for å bli, ikke bare bli, men kommet for å revolusjonere hele finansmodellen.

Bitcoin stod i $4400 den 28.08.2017, nå står den i $6930, det er hele 60% høyere det...
Et nytt og mer fornuftig rally vil komme, men kun de seriøse valutaene vil få oppleve den virkelige oppturen.

Bankene og styresmaktene har jobbet på spreng for å kvele hele idéen, uten hell.
Redigert 28.08.2018 kl 08:44 Du må logge inn for å svare