Carnegie,Arctic,investorer og Mr.Bond i Herning (ny Nel fabrikk)


Som dere ser på Shareville så kom det frem at det er investorpresentasjon/tur til fabrikken i Herning i dag, arrangert av de tunge finanshusene Carnegie og Arctic Securities. Noen av oss er der. Så det blir stille fra meg i dag.
Vi får vel en sterk kjøpsanbefaling de to meglerhus i løpet av dagen/nærmeste dagene når de oppdager hvor avansert og fullautomatisert Nel sin nye fabrikk er. Fabrikken har en meget stor kapasitet.
Meglerhusene og oss investorer er de første som får besiktige diamanten til Nel: Den nye topp moderne fabrikken i Herning.
Det bør vel komme en reprising av Nel etter Nikola kontraktene?
Jeg tror at begge meglerhus sier: Wowhh...Her produseres det for fullt med en HUGE ordrereserve på over ti milliarder kroner?
Mitt kursmål er kr 10,- ( Rt idag er 3,48)
Vi kan få et snarlig kursløft, da sannsynligheten for at nye anbefalinger og positiv mediaomtale vil komme.
Redigert 28.08.2018 kl 12:31 Du må logge inn for å svare

He he. Yes. Nel fosser opp nettopp fordi selskapet leder Jon ANdre Løkke har AMBISJONER.
@nornesecFollowing @nornesec
Replying to @JRL_Choplin @gos9x
Besøkte NEL fabrikken i Herning i juni. Lærte det vil ta tid å kopiere teknologien og kapasiteten. Erfaring viser at kopier blir dårlige når en forsøker å produsere noe som en tror er enklere enn det er. + Husk NEL er lillebror til Vestas Wind som har erobret verden =AMBISJONER.
------------
Joachim@JRL_Choplin
11 hours ago
Tenker NEL er et selskap som kan ble kjøpt av selskaper som Alfa Laval. Så spørs det hvor lenge disse store selskapene tør å vente.
Nel Tweet
Keirax
29.08.2018 kl 18:20 3180

Mr. Bond. Sikker på at du virkelig var i Herning. Du var veldig aktiv på forumet i perioden 12-14 i går. Samtidig som omvisningen ble gjort i fabrikken, og alle måtte legge igjen telefonen ?. Alt du refererer til er fra Shareville eller NEL-gruppen på Facebook.
Redigert 29.08.2018 kl 18:25 Du må logge inn for å svare
29.08.2018 kl 18:31 3131

Herr Bond James Bond hadde spesial avtale...ler

the game: Sport on eller spot on
Keriax.... Er du sikker på at du er en stor Nel aksjonær? Og kjenner du ikke til M16?
Det var strengt forbud mot å ta bilder inne på fabrikken. Derfor ble alle telefoner innlevert. Men det var ikke forbudt å skrive på en Pad/Pc i selve møterommet.
Punktum.
Redigert 29.08.2018 kl 18:38 Du må logge inn for å svare
Keirax
29.08.2018 kl 18:45 3053

Hehe veldig rart at du ikke engang nevner besøket eller hva du ser/hører i perioden mens du faktisk sitter/står og ser på fasilitetene. I etterkant er alt du serverer copy/paste. Og ang storaksjonær eller ikke...ta bort 2-3 nuller fra alle backtrading gevinstene dine så er vi vel nærmere sannheten...kanskje, men du har rett i at jeg ikke er en storaksjonær. Det har jeg heller aldri hevdet, men det blir uansett en pen gevinst på de fleste av oss om NEL får ut noe i nærheten av potensialet sitt. Før de evt.blir solgt :-)
Redigert 29.08.2018 kl 18:50 Du må logge inn for å svare

Årsaken til at jeg ikke sier et pip om hva som er i Herning eller hva vi fikk oppleve på den fantastiske topp avanserte Nel fabrikken i Herning - det har jeg besvart tidligere. Det holder med å svare en gang. Kortversionen er at endel nick her inne på forumet har reist kritikk mot Mr.James Bond. Det lønner seg ikke.
Jeg gir gass - utelukkende på mine premisser. Noen taper - andre vinner. Slik er aksjespillet på alle verdens børser.
Mr James Bond har vunnet mye i Nel og mere kommer til å renne inne. Det er sannsynligvis ikke mange her inne som har hentet ut godt over 1 million kroner på å trade Nel. Det er en ren realisert gevinst. Det var forøvrig jeg som fikk Nel opp til kr 3.68 idag. Så magi kan hende når 007 setter i gang.
Husk også at jeg er lojal mot finansgutta som arrangerte turen til Herning, og jeg er lojal til Nel sin sterke ledelse. Du/dere hører sikkert snart fra finansgutta eller ledelsen i Nel.
Punktum.
Redigert 29.08.2018 kl 19:03 Du må logge inn for å svare

Hehe, "det holder med å svare en gang..." Snakker om å møte seg selv i døren.

Rolig NEL-dag i dag.

Hehe. Har i utgangspunktet vært positiv til Bond/Lorden da han kommer med mye bra informasjon. Men dette er tynn suppe. Tviler veldig sterkt på at du har fått lov å gå med en pad i lokalene når alle må legge fra seg mobil. Går jo an å ta bilder med ipad og... SKjønner bare ikke hvorfor han skal juge på dette....
29.08.2018 kl 19:31 2858

Må gjøre som dere selv ønsker og finner fornuftig, men når noen til stadighet skifter nick bør alarmlampen allerede lyse opp i rødt.
En annen ting, Bond er ikke annet enn en trader. Inn og ut av aksjen til stadighet, han er ingen man kan stole på dersom man er langsiktig.
Når han er ute av Nel og det er han ofte så glimrer han med sitt fravær, gjennomskuer lett seg selv.
Når det er sagt så er han jo åpen med at han trader aksjen, så sånn sett er det jo greit nok.

Men at det han kommer med av infor er noe storslagent og revolusjonerende, nei det er det ikke.
Det aller meste kopierer han fra andre trofaste og langsiktige som har satt seg inn i Nel og hausser opp med nye tråder til stadighet.
Ikke la dere blende av han som ønsket styret og ledelsen sine hoder på et fat i mars og april når det var nyhetstørke.
29.08.2018 kl 19:42 2793

Forklaringen på hvorfor denne klovnen Mr Bond/Lorden/Investorene/The Broker ikke poster noe fra Herning er såre enkel.

Han var selvfølgelig ikke der. Men nettopp derfor var han i stand til å skrive på forumet mens de som var i Herning hadde gitt fra seg telefonen.

Egentlig er det bare synd på den fyren. Men han er en plage for sine omgivelser.
Keirax
29.08.2018 kl 19:49 1706

Akkurat det som var min konklusjon Scrivener..litt lenger opp i tråden :-). En Ipad med simkort og kamera hadde nok vært like forbudt som en mobil :-D
29.08.2018 kl 19:53 1674

Sorry, så ikke det.
29.08.2018 kl 20:03 1633

Det morsomme er at en mann/gutt som igjen og igjen viser at han kke har peiling, skriver om "mitt kursmål" og setter seg på linje med meglerhus i evnen til å gi analyser.

Jeg har stor tro på NEL. Det neste er helt irrelevant, men min fortjeneste på NEL tilsvarer den klovnen sier han har. Ja, det er irrelevant, jeg nevner det bare som bakgrunn for neste setning:

Ikke stol på den mannen. Han prøver å snakke opp kursen for så å selge. Han later som om han er på samlinger (dette er ikke første gang) og rapporterer liksom "live" for å få opp kursen slik at han kan selge med mest mulig fortjeneste.
Redigert 29.08.2018 kl 20:03 Du må logge inn for å svare
29.08.2018 kl 20:05 1615

Mr. James Bond,
her er beviset, MJB var sannsynligvis i Herning, fordi på sin videre reise
til Tyskland, hans bil ble (BMW) blinkert av tysk politi ..... hahaha :-)
Og hvor er miss MoneyPenny?
ingen fornærmelse, moro må alltid være ..;-)

MJB takk for din daglige informasjon og kommentarer om NEL,

stay tuned in NEL!

https://www.rosenheim24.de/bayern/007-raser-anti-blitzer-jalousie-autobahn-gestoppt-10181347.html
Keirax
29.08.2018 kl 20:29 1513

Hei Rich
Jeg kan faktisk være enig i at Mr. Bond noen ganger kommer med interessant informasjon, men det blir ofte mye copy/paste av gamle artikler. Stort sett er det bare å overse, men Herning «besøket» klarte jeg ikke la passere uten å kommentere ;-) Spesielt ikke når vi snakker om en Pilgrimsferd til NELs «holy grail» uten noe matnyttig info i etterkant. Annet enn «vanlige» meldinger om at nå går kursen osv.
Redigert 29.08.2018 kl 20:32 Du må logge inn for å svare

Takk takk :-) Jeg forstår godt at den langvarige Nel tradingsuksessen fra mr James Bond kan være tøft å takle for de som ikke har lykkes. Superlativer varmer og alt annet preller av 007 som dugg for solen.
Noen vinner - andre taper. Mr James Bond er en vinner og 007 ønsker alle vinnere lykke til. De andre kommentarene taler utelukkende for seg selv. Og Keriax...Du og noen andre #nick# er dessverre et godt eksempel på hvorfor ikke 007 deler gode nyheter fra Herning her inne.
Redigert 29.08.2018 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
m73102
29.08.2018 kl 20:44 1433

Alle som skriker om at aksjekurser skal opp eller ned har selvfølgelig sin egen agenda. Det er viktig at en tar sine egne beslutninger - stol på deg selv og dine vurderinger!

Jeg hadde håpet at forumet kunne brukes til informasjonsdeling og saklig diskusjon om henholdsvis de fundamentale og tekniske forholdene i en aksje. For meg er det vel så viktig å høre saklige argumenter for hvorfor kursen skal ned som opp (slik at jeg får kommet meg ut i tide) Dessverre er det kun et fåtall som bidrar til det.

En annen ting jeg ikke skjønner er hvorfor flere i utide skal fortelle hvor mye en har tjent? I tillegg synes jeg det er en uting å rakke ned på de som ev. har solgt seg ut før en oppgang. For alt vi vet kan vedkommende ha tjent masse/mer penger på andre aksjer - samtidig synes jeg vi i stedet kan bruke energi for å gratulere de som har gjort en god investering.

Jeg håper fremover at alle kan bidra til å spre relevant og saklig informasjon, samt gode argumenter inn i diskusjonen, i stedet for å forsøple forumet.

Ønsker dere alle lykke til med valgene/investeringene! Ha en fortsatt fin kveld.

29.08.2018 kl 20:46 1423

Tiltredes.