DOF - Hold deg unna DOF


Fra dagens hegnar.no frarådes DOF.

Skal jeg få rett i at man får DOF til 6 kr igjen???

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/08/Advarer-mot-syv-aksjer-paa-Oslo-Boers
Redigert 28.08.2018 kl 16:56 Du må logge inn for å svare
really
28.08.2018 kl 14:51 3540

Det er vel ikke Hegnar som er kilden. Det er investec som bare baserer seg på teknisk analyse.
Og ta ser ikke bra ut på DOF.
Min hypotese er at de siste dagers utvikling er basert mye på manglende forståelse for hva Q2 rapporten viser. I så fall er konklusjonen det vises til helt enkelt feil.
davan
28.08.2018 kl 14:54 3507

De er vel short i alle, kan ikke stole på en kjeft her i gården, alle meler sin egen kake. Dette er grådig forsøk på manipulering av aksjer, kjøp dof og sitt et år og du blir rikelig belønnet!

Hvordan skal DOF tjene penger når SD ikke tjener noe på gjeldsfri flåte??

Det går hvertfall ikke å tjene penger på PSVer om dagen, de er det nok av.
really
28.08.2018 kl 15:04 3444

Vel, de tapte i realiteten ikke ikke penger i Q2 til tross for at markedet bare såvidt er begynt å bedres.
SD opererer ikke subsea der Dof er sterke. De har heller ikke etablerte strukturer med kundene slik DOF har. SD er et asset Play som kan bli bra, mens DOF er et industrielt case.

Halv mrd i minus i et kvartal som burde være mye bedre. Snart vinter gutter og jenter. Dere vet hva det betyr for ahts og psv’er. DOF har mye bra, men de er også i dette markedet.

Hold dere unna Investtech vil jeg si

Forresten ikke langt unna min påstand fra i vår om at man skulle få DOF til 6 kr.
Det ser grisete ut, og jeg tror faktisk vi kan se 5,80 også.

Mange lo av mine spådommer, men latteren har stilnet nå tror jeg.
really
28.08.2018 kl 16:17 3253

Latteren har på ingen måte stilnet. Den runger i gangene. Og den blir ikke mindre om du skulle få rett, forskjellen er hva jeg ler av, glede over å få kjøpt DOF på prisene du antyder.
Og resultatet er ikke grisete. I realiteten er det sannsynligvis et positivt resultat og i hvert fall nær null. Lovende i et økende marked.
Jeg har redegjort for hvorfor på andre tråder.
Men for all del, selg. Jeg har mye tørt krutt.

Jeg må presisere at jeg ikke gleder meg over at noen har tap på denne, tvert imot. Men gleder meg over å ha fått rett, som eneste som våger å stå frem med negative analyser i DOF, over TID!

Vurderer selv om jeg skal gå inn om vi ser 6 kr, men frykter litt for restrukturering V.2 her, for det blir en laaaaaaaang, kald vinter. !

Først kommer Q3, og det er ikke vinter overalt. Du klapper deg på brystet i kjent SS stil, men det er flere som har antydet at DOF ville gå ned i kurs uten at de leker verdensmestre. At det skulle skje fordi investorer ikke makter og tolke et regnskap rett er kanskje noe sært. Nordea-analytikere har kjøp på DOF etter Q2 med kursmål 10-16. Men bevares det er mange som vil bli glad om DOF synker mer, inklusiv meg siden jeg har planen klar.

Kjent SS stil er å påpeke når man får rett. Hvilket SS til de grader har fått.

really
28.08.2018 kl 17:19 3061

Å få rett på feil grunnlag kan jo kalles å få rett om en ikke er så nøye på det. Men trenger du å booste ditt ego så må du bare gjøre det.

Kursen lå på 9 kr og jeg sa den skulle ned, trolig mot 5-6 ke. Vi er på 6 tallet. «Innertier» spør du meg. Handler ikke om ego, men teft!

Tror du er tjent med å holde deg til AXA, der er du jo også expert. Sist vi vekslet ord slo du deg på brystet og påpekte at det måtte komme en større børskorreksjon hvis AXA skulle bli mulig å få kjøpt under 24. Nå har det ikke vært noe krakk, og min portefølge, om den ikke er så stor, er under 24 i snitt. Og dropper den mer blir det handlet mer. Jeg tok også en hyggelig utgang i PGS midt på 30-tallet, aksjer handlet mot SS sitt såkalte ekspertråd. Da var han muligens den eneste eksperten som ikke så lyset fra toget...ja bortsett fra Sissner da. Og husker jeg ikke mye feil vil dere finne SS spre edder og galle over Investtech. Nå drar han dem opp av hatten igjen.
Kanskje det er alle bommene som gjør at han må plante et flag når han makter og innkassere en liten delseier. Det et slike folk som gjør det moro å leve...
Redigert 28.08.2018 kl 18:53 Du må logge inn for å svare

Haha, ler så jeg griner.

AXA skulle ned på 1,50 - 15 ved børskrakk. Husk å lese, og huske rett:-)

Selv sitter jeg med 4 trade i AXA i år, 120.000 snitt 22,80 - kjøpte helt ned på 21 tallet. Så jeg er meget fornøyd.
Solgte i dag en post i EQNR akkumulert ned til 210 - fikk med meg utbytter osv, og solgte 218,9 - så det ble en meget, gjentar MEGET pen trade over 2 uker.

Nei gode gutt, DOF har undertegnede god peiling på, og har svært nære forbindelser inn i toppledelsen. Dessverre har jeg sagt at denne skulle langt ned, men alle lo av det, men latteren har nok stilnet nå :-)

Investtech er for det meste søppel, men i DOF har dem rett, som seg hør og bør.

Jeg har ikke ledd av noen som har sagt at DOF skulle ned. Jeg har sagt og forholdt meg til at det ville komme salgspress i DOF på grunn av emisjonen siden den ble satt. Så hvor tar du det fra at du var den eneste?

Jeg husker rett, fordi jeg skrev at jeg ikke ville lukte på AXA før den gikk under 2,40. Noe du ikke trodde ville skje. Da hadde du et rimelig høyt snitt, og nå har du tjent masse penger i AXA og blitt tilhenger av analyser fra Investtech. Noen bedre?
Redigert 28.08.2018 kl 19:21 Du må logge inn for å svare

Solgte axa på 2,85-2,87 - brukte 3-4 børsdager på det.

Kjøpte så axa igjen i sommer, og solgte på nyheten om mer Fredriksen kjøp på 25,50

Kjøpte så igjen dagen Q talla sendte den ned på 21 ish.
Så jeg sitter godt i AXA. Pengene bare renner inn.

Skal du være med på emisjon i DOF igjen da? Du vet at kursen presses ned, og at Møgster må ha en god deal for å fyre inn mer penger.
KETHEES
28.08.2018 kl 20:03 2756

Masterar har du inside informasjon om Dof?

Det har jeg ikke tatt stilling til. Jeg har nok en annen investeringsfilosofi enn deg. Jeg handler etter pyramideprinsippet, men starter på toppen så mitt foreløpig tap i DOF er beskjedent. Bunner den ikke ut de neste dagene, tar jeg en ny vurdering.
Jeg kan ikke se at DOF trenger påfyll av cash i i 2018, hvis Møgster sier noe annet til SS bør jo selskapet suspenderes fra Oslo Børs.

Nei har ingen insideinfo, men jeg har god kjennskap inn der og kjenner 7-8 kaptener der. Så DOF kjenner jeg ganske godt. Har og andre kontakter der som jeg ikke kan nevne her.

DOF snur nok snart, men hadde vert morro om man kunne tikket av denne spådommen som fullkommen også!

Skippy, har du selektiv hukommelse i dag (i går) ? Du spådde at Dof skulle ned mot emi pris med to begrunnelser, alle aksjer ender ned mot emi pris og at du mente det snart ble refinansiering versjon to. Nedgangen vi ser nå er så vidt jeg klarer å vurdere ikke begrunnet i noe av det, men vi vet at dof leverte 170 mill EBITDA for Q2, og trekkes ned pga en urealisert tapspost relatert til valuta. Når det gjelder axa mente du i våres at axa ALDRI skulle under 24 igjen, ... du vet, da jeg sa at jeg snart kunne kjøpe aksjene dine for 22...

Redigert 29.08.2018 kl 09:16 Du må logge inn for å svare

Leasing, vi kan dra frem mye snadder fra mailene, men jeg har lenge sagt at DOF må og skal ned. Vi har vel dels vert enig om at de fleste aksjer kan handles under emi kurser på ose. Snart også DOF.

Hva som konkret sender DOF ned kan ikke jeg svare på, men velger å tro at det er en mix av skyhøy gjeld, lave inntekter, og bransje med alt for mye stål. Markedet har som du vet alltid rett, DOF er ikke mer verdt enn det børskurs viser. ?

drar ikke frem noe fra mailene, alt skrevet i innlegget over er fra forumet. Poenget er ikke børsverdien, poenget er at du virker til å ha glemt tidligere innlegg. Du spår dof ned, og dof går ned men pga noe helt annet en det du trekker frem...har du da rett? Du mener axa aldri skal ned under 24, axa gikk under det. Stå for det, eller bortforklare?

Jeg står for mine innlegg, også AXA.
DOF går ned pga de ikke tjener nok penger. Så enkelt er det. Det er skrevet bøttevis med innlegg om dette Leasing ?

Jeg tror jeg får DOF på 6 blank, eller under.

hehe.. du skriver over "Kjent SS stil er å påpeke når man får rett. Hvilket SS til de grader har fått." Sett deg godt tilbake i stolen nå Skippy, tenk litt, og tenkt litt til før du skriver svaret. Fikk du rettt?

Fått rett i at den skulle langt ned. Får KANSKJE rett i at den skal på 6,- eller lavere. Får KANSKJE rett i restrukturering v.2.

Tiden vil vise. Vi får høres Leasing, pliktene kaller her.


Hva mener du med "Investtech er for det meste søppel, men i DOF har dem rett, som seg hør og bør. " Hva er det som er som seg hør og bør? At de fikk rett i retningen siden den stemte med din mening denne ene gangen? Eller som seg hør og bør fordi fordi denne tekniske analysen inneholdt noen elementer som du likte? Få høre nå Skippy, legg frem en berusende god teknisk analyse av Dof i det korte bildet :)

arg ... det er ikke noe gøy å trekke deg i halen når du bare stikker for å jobbe. Vi får ta det senere... ;)

Hehe, av og til må man logge av HO i embets medfør. Du kjenner meg, og jeg logger ikke av fra en HO diskusjon ?

Hva sier så linjalen teknisk om DOF ??
OSE og olje ath 2018 (nesten i olje). DOF i andre enden, hva hender med DOF om disse to korrigerer ned litt før videre oppgang ?
Redigert 29.08.2018 kl 10:56 Du må logge inn for å svare

I det korte bildet ser det ikke positivt ut. Det lange bildet ser betraktelig bedre ut.
Når det gjelder det fundamentale ser det bra ut på lang sikt, men alt tyder på at den posten relatert til valuta har ødelagt pt. Det kom som en overraskelse på de fleste. Jeg 'spådde' et q2 resulat på i overkant av 100 mill, det endte på 170 mill. Jeg trekker ikke det frem som selvskryt, men for å vise at kursen nok ville vært nærmere 9,5 enn 6,9 om denne posten ikke dukket opp ;)
29.08.2018 kl 11:49 2025

And DOF representants don't show up ? They will soon with a letter asking for your vote to increase their salary.... A reaction for every action !!!!
Redigert 29.08.2018 kl 11:49 Du må logge inn for å svare