Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Trygve Holte

Her er julegaven alle setter pris på

Mange bedrifter går til innkjøp av julegaver eller små oppmerksomheter til sine ansatte, og ofte faller valget på en masseprodusert profilartikkel. I større bedrifter er det utfordrende å tilfredsstille alles ønsker og behov, og mottagers oppfattelse av gavens nytteverdi kan derfor variere. 

(Annonsørinnhold)Profilartikler havner fort i skuffen Vil en titt i en gjennomsnittlig kontorskuff fylt med ubrukte parkhøyttalere, ladebanker og drikkeflasker få innkjøpsansvarlige til å tenke nytt og utfordre egen disponering av midler til gaver og påskjønnelser?Produktansvarlig Jenny Krog-Johnsen i Norgesbilletten , som tilbyr universale kinobilletter som en unik profilartikkel for bedriftsmarkedet, er overbevist om at svaret på dette er ja. -En undersøkelse foretatt av Filmweb.no viser at hele 97% er fornøyd eller meget fornøyd med å få kinobilletter i gave. Jeg tør derfor påstå at dette er den perfekte oppmerksomheten å gi sine ansatte til jul!Bestill Norgesbilletten her!Gaven som benyttes med hvem man vil, når man vil
Trygve Holte
Fleksibilitet og muligheten til å oppleve noe sammen med venner eller resterende familie er høyt verdsatt i en travel hverdag. Også innkjøpssiden i bedriften opplever en rekke fordeler, da produktet er enkelt å bestille, distribueres effektivt og har kort leveringstid. Dette viser tilbakemeldingene fra noen av de mer enn to tusen bedriftene som allerede er tilknyttet Norgesbilletten.Krog-Johnsen (bildet) beskriver et svært fleksibelt produkt, både for bedriften og for de som får et gratis kinobesøk fra sin arbeidsgiver.-Med en universal kinobillett kan mottaker selv velge når, hvor og hvilken film de ønsker å se. Billetten preges med bedriftens logo og den hilsenen de ønsker å ha med. I tillegg er kostnaden lav, men verdien for mottager er mye større.Ja, takk jeg ønsker å vite mer!Et produkt fra Filmweb.noFilmweb.no, som står bak Norgesbilletten, er landets ledende på film og fungerer som et bindeledd mellom kino og publikummere. Hver måned har portalen godt over en million unike brukere. Norgesbilletten er markedets eneste universale kinobillett, og kan benyttes på kinoer over hele landet. 
Annonsørinnhold