Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Gjør magi ut av smykker

Årets kolleksjon fra det danske luksusmerket Ole Lynggaard Copenhagen er gjennomsyret av en elegant lekenhet, og våren 2016 lanseres nok et unikt tilskudd til deres store smykkeunivers. 

(ANNONSØRINNHOLD)Det familiedrevne smykkefirmaet ønsker å invitere deg inn i den magiske sirkusverdenen med sine nye smykker. Første akt:Gløden og stemningen fra det gammeldagse omreisende sirkus preger 2016 kolleksjonen. For smykkedesigneren Charlotte Lynggaard var det helt naturlig å ta merkets forestilling om det magiske et skritt videre med en poetisk fremstilling av dyrebare metaller og dyrebare stener.”The Magic Circus kolleksjonen er en hyllest til 1920- og 1930tallets sirkusånd. Jeg ønsket å skape tidløse stiler som snakker for den gledelige, levende gløden i vårt varemerke”, sier Charlotte Lynggaard.Andre akt:Halssmykkene og armbåndene er designet i 18 karat gull med vakre edelstener som korall, rutilkvarts, rav, serpentin, turkis og månesten – de perfekte fargene fra en vintage sirkuspalett. Små diamanter glitrer sammen med nydelige perler. 
De sjeldne edelstenene som benyttes i smykkene er hentet fra huler og fjell i hele verden. De har samme slip og overflate, men er alle unike i fargenyansene – på samme måte som at kvinnene som bærer smykkene er unike og individuelle.«Jeg elsker statementsmykker, men forguder også et yndig og delikat design – med denne kolleksjonen ønsket jeg å skape smykker som formidlet et minimalistisk uttrykk på en sofistikert og subtil måte», forklarer Charlotte Lynggaard.
Kolleksjonen The Magic Circus er tilgjengelig i alle David-Andersens seks butikker og på nett hos david-andersen.no 
Annonsørinnhold