Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

GANT med nyskapende teknisk skjorteløsning

Moderne, ambisiøse menn har ofte en hverdag som består av hektisk møte- og reisevirksomhet og de er stort sett er på farten både på jobb og privat. Dette kan til tider gå ut over ønsket om å være velkledd. GANT har tatt denne utfordringen alvorlig, og utviklet en helt ny teknologi.

(ANNONSØRINNHOLD)GANT har siden den spede begynnelse på østkysten i USA ønsket å gjøre det enkelt å være velkledd og komfortabel på en og samme tid. Derfor lanserer de nå Tech Prep. Gjennom innovative tekstilfunksjoner, forbedrer Tech Prep det tidløse GANT-antrekket med ny teknologi, utviklet spesielt for å støtte en aktiv livsstil.Tech Prep sikrer at du føler deg som deg selv uansett hvor stressende eller anstrengt dagen din blir. Det er første gang tech prep blir brukt i en kolleksjon med preppy klær, og GANT er svært stolte av å være pioner og lede denne utviklingen.Norske menn er aktive. De sykler, løper eller går på rulleski til jobb. Med en tech prep skjorte vil du kunne gå rett inn i et møte og føle deg pyntet. En slik aktiv hverdag som mange norske menn lever, krever klær som kan holde det samme tempoet. Tech prep skjortene virker avkjølende og avslappende.

De viktige elementene som gjør dette mulig er like enkle som de er geniale:Quick-dry, tech prep er høy ytelses mikrofiberpolyester, som flytter svetten bort fra kroppen, gjennom tekstilet, og opp over overflaten hvor den fordamper. Teknologien bak denne funksjonen er en behandling av garnet som gjør at det ikke absorberer svette og andre væsker.Breathable, plaggene er også vevet på en slik måte at de tillater luft og kroppsvarme å trenge gjennom stoffet, slik at brukeren kan opprettholde sin kjernetemperatur.Wicking, den kjølende effekten kommer av høyteknologi. På molekylært nivå betyr dette at et tverrsnitt av garnet har en stjerneform. Denne formen gjør det mulig for luft å bevege seg inn og ut av stoffet, og bidrar til å opprettholde en optimal kroppstemperatur. Endelig har GANT skapt skjorten som holder tempoet til moderne, ambisiøse menn som ønsker å føle seg velkledd i en aktiv hverdag!  Se hele utvalget med Tech Prep her.

Annonsørinnhold