Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Trendalarm på kjøkkenet

Kjøkkenet er husets hjerte og et naturlig samlingspunkt. Vi pusser opp som aldri før og bruker mye tid og penger på å få det så hyggelig og funksjonelt som mulig der vi bor. Kjøkkenet er intet unntak, og nå er det mellomrommet mellom benkeplate og overskap som står for tur.                                Her er de siste trendene for å fylle mellomrommet!

Når vi skal dekorere veggen mellom underskap og overskap så er det stadig nye alternativer som dukker opp. Før hadde de fleste fliser og var fornøyd med det, nå settes standarden stadig høyere i hvordan vi skal løfte kjøkkenet litt ekstra.En av Norges største kjøkkenprodusenter Huseby har levert kjøkken til Nordmenn i over 40 år og tok turen til kjøkkenmessen i Italia for å se på siste nytt. Resultatet ble Husebys nye Designhyller som gjør det mulig å utnytte mellomrommet til oppbevaring på en stilfull måte.FliserFliser er en god gammel gjenganger på den norske kjøkkenveggen. Fordelen med fliser er at det beskytter veggene og er rengjøringsvennlige.

Andre velger å kombinere fliser med enten maling eller tapet. Flisene legges på et begrenset område av veggen, gjerne bak kokesonen og kjøkkenvasken. Veggen blir beskyttet i utsatte soner og det gir en spennende kontrast i kombinasjon med maling eller tapet.
Se mer fra Huseby kjøkken Herdet glassEt populært alternativ er herdet glass – som gir deg gode muligheter til å skape ditt eget uttrykk.Mange velger en fototapet som forsegles med herdet glass foran. En ensfarget vegg er heller ikke å forakte – det er selvsagt helt opp til deg. Noen glassleverandører har spesialisert seg på levering av glassplater til kjøkken med ferdige trykk på baksiden. Disse kan leveres i utallige design og mønster.
Kompositt, laminat eller finerte platerDe seneste årene har vi sett en trend i retning av å velge samme material på benkeplaten og arealet over benken. Både komposittmaterialer som corian og silestone finnes i 12 – 17 mm utførelse som egner seg for montering på vegg. Denne løsningen finnes også som et valg til benkeplater i laminat. Sluttresultatet er et stilrent og sammenhengende uttrykk fra benk til vegg. Det blir en helhetlig stil når benkeplaten også fyller mellomrommet - behagelig å hvile øynene på og fungerer som en motsetning til kontrast stilen som har regjert de senere årene.
En annen trend er å bruke finerte plater i samme utførelse som kjøkkenskapene. For å beskytte overgangen mellom benkeplate og vegg og de nederste delene av finerplatene, monteres typisk en 10 til 20 cm høy bakplate i kompositt av samme type som benkeplaten.
Se mer fra Huseby kjøkken Bakplater i stålEn annen morsom vri er å bruke stålplater bak vasken hvis du velger heldekkende stålvask. Ved å løfte stålet videre oppover i høyden får du et industrielt og overaskende preg på kjøkkenet. Dette er en original måte og løfte kjøkkenet på.
Trend alarm!Siste nytt fra Huseby ble designet etter inspirasjon fra en av verdens mest innovative kjøkkenaktører. Da kjøkkenmessen i Milano ble avholdt var det 2 timer kø bare for å komme inn på standen der dette hyllesystemet ble vist frem! Dette var ikke uten grunn, for løsningen er både innovativ og lekker.
Inspirert av Italiensk finesse ble Designhyllene til Huseby utformet. De gir mellomrommet et eget løft og ikke minst funksjonalitet. Plutselig kan mellomrommet brukes til noe annet enn pynt!Hyllene monteres på veggen og finnes i forskjellige farger og modeller. De er designet med forskjellige funksjoner og kan skreddersys til din kjøkkenvegg for å passe resten av rammen og stilen.. Her utnyttes hele kjøkkenet til det fulle og gir en stilig og eksklusiv finish til kjøkkenet. Designhyllene leveres i størst grad i kombinasjon med Husebys 70 cm dype benkeskap.Løsningen kan også leveres med integrerte el- og USB-uttak.Ikke rart Italienerne gikk bananas!Se mer fra Huseby kjøkken 

Annonsørinnhold