Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Derfor skal du ikke kaste de gamle skoene dine

ColliCare og Euro Sko vil sende dine gamle, men fullt brukbare sko, til mennesker i nød – istedenfor at du kaster dem. «Vi har gått sammen for å bidra til å beskytte miljøet ved å unngå å kaste fullt brukbare sko – samt hjelpe mennesker.» sier CSR Manager, Tone Cecilie Folven Lie i Euro Sko Group.

Fra 1. september kan du levere inn dine brukte, men brukbare sko, i utvalgte Euro Sko, DNA og Shoeday butikker. Alle skoene samles inn og sendes til Nord-Afrika. Eurosko leder prosjektet og ColliCare står for logistikken ved å hente inn og eksportere skoene. «Det gleder oss å presentere vårt nye samarbeide med Euro Sko og Soles4Souls,» sier Camilla Skjervold, CCO i ColliCare «et engasjement som både har et sosialt og et miljømessig aspekt, hjelpe mennesker i nød og spare miljøet!».Tenk deg om en gang til, før du kaster skoene dine!
Hver dag blir mennesker utsatt for livstruende sykdommer, barn er forhindret i å gå på skole og voksne kan ikke jobbe – alt dette fordi de mangler sko! Millioner av mennesker, har faktisk ikke sko! 900 millioner mennesker lever på under 16 kroner om dagen, blant disse er 400 millioner barn og alle trenger sko!«ColliCare er stolte av å få bidra i arbeidet til Soles4Souls. Euro Sko og ColliCare har hatt et godt samarbeid over en årrekke, og vi ser frem til sammen å ta fatt på prosjektet som vi håper kan hjelpe mange mennesker» sier Camilla Skjervold, CCO i ColliCare.I praksis blir skoene hentet fra butikkene i fulle esker og sendt via vårt distribusjonsnett  til ColliCare’s terminal på Brånås, her konsolideres og samlastes skoene og fraktes videre hovedsakelig sjøveien  – det grønne alternativet hele veienDe 3 bærebjelkene i Soles4Souls/Euro Sko og ColliCare-prosjektet • hjelper mennesker som trenger det • sparer miljøet for søppel - prosjektet er bærekraftig• bidrar til en sirkulærøkonomiLitt om Soles4Souls:Soles4Souls er en global non-profit organisasjon som ønsker å bekjempe fattigdom gjennom innsamling og distribusjon av bl.a. sko. Siden 2006 har Soles4Souls distribuert mer enn 30 millioner par nye og brukte sko i 127 land over hele verden.Soles4Souls organiserer og distribuerer sko til micro-enterprise, katastrofeområder, og andre hjelpeprogrammer.Soles4Souls micro-enterprise program gir mennesker som lever i fattigdom i utviklingsland muligheten til å starte og drive en liten bedrift der de selger sko, og dermed forsørge seg selv.Her kan du lese mer om Soles4Souls!
  
Annonsørinnhold