Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Vær klar, nå kommer drømmeboligen!

Tiden går ofte skremmende fort når drømmeboligen er til salgs. Med finansieringsbeviset på plass har du den viktigste forutsetningen for å kaste deg inn i budrunden. 

Vi i Nordea møter mennesker med mange ulike og nye behov for bolig. Ofte er valget av den første boligen – eller for den saks skyld familieboligen – litt tilfeldig og et spørsmål om hva man har råd til der og da. Etter hvert kan det oppstå mange forskjellige årsaker til at man tenker mer og mer på en ny bolig:

  • Plassbehov
  • Støy og solforhold
  • Søker seg mot et annet nabolag
  • Ønsker om hage og arkitektur
Dette er bare et lite utvalg av hvorfor man begynner å se seg om etter en ny bolig, som bedre oppfyller kravene og ønskene man har til egen bolig.Vær klar for drømmeboligen, søk finansieringbevis her!Hastverk og manglende økonomisk oversiktMange kan, på kort tid, gå fra å være sånn måtelig interessert i å kjøpe ny bolig til å bli skikkelig interessert når den rette boligen kommer ut på markedet. Når et smykke av en bolig kommer til salgs til en akseptabel pris, er det mange som raskt ønsker å kjøpe.   Andre ganger snakker vi med kunder som kunne tenke seg en dyrere bolig, men som feilaktig tror at de ikke har låneevne og råd til det. Det er dumt å gå glipp av en boligdrøm fordi du trodde det var for dyrt, når du faktisk har god sikkerhet. Finansieringsbevis med lang holdbarhetÅ ha et finansieringsbevis tilgjengelig før man starter en boligkjøpsprosess er veldig viktig. Spesielt fordi den som vurderer å kjøpe noe nytt vet hvilket økonomisk handlingsrom familien har i dag og vil få ved å kjøpe en annen bolig.I tillegg er det taktisk å ha et finansieringsbevis når drømmeboligen dukker opp. Jo mer attraktiv bolig, desto større sannsynlighet er det for at enkelte interessenter vil vurdere tiltak som bud etter private visninger. Med et finansieringsbevis i hånden kan du reagere raskere når boligselgeren er fristet til å selge før visning.Et finansieringsbevis fra Nordea har en varighet på seks måneder, i motsetning til flere andre banker som har en varighet på tre måneder. Det er uforpliktende for deg og det er kostnadsfritt å få finansieringsbeviset. Med finansieringsbeviset klart er du allerede langt på vei i en søknadsprosess og du er klar for å slå til når drømmeboligen plutselig dukker opp. Søk finansieringsbevis her! Priseksempel: Eff. rente 2,96% pa, kr 2 mill. o/25 år. Tot. kr 2 820 681Priseksempel Premium: Eff. rente 2,66% pa, kr 2 mill. o/25 år. Tot. kr 2 728 834

Annonsørinnhold