Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Oslos stolthet skinner som aldri før!

Landets mest berømte hotell har vært gjennom et omfattende fornyelsesprosjekt og fremstår i ny-gammel drakt. Med et ben trygt plassert i sin ærverdige fortid, tar Grand nå et selvsikkert skritt inn i fremtiden. 

(ANNONSØRINNHOLD)Gjennom 142 år har hotellet fuktet Kristianiabohemens tørste struper, feiret vinnere av Nobels fredspris, og tatt imot verdensledere og internasjonale superstjerner som besøker hovedstaden. De ærverdige salene Rokokkosalen og Speilsalen har fått nytt liv med gjennom vakre kombinasjoner av klassisk og moderne stil. I Rokokkosalen har dekorasjonsmaler Axel Dahlgren latt seg inspirere av himlingen slik den var før brannen i 1957, mens farger og materialvalg skaper et magisk miljø som får salene til å henge sammen. I dette arbeidet har også skulptøren Peter van der Ent vært sentral. De fleste av rommene og lobbyen har også blitt fornyet, blant annet med lobbybaren Othilia, oppkalt etter maleren og bohemen Oda Krogh. «The Art of Grand»Hotelldirektør Fredrikke Næss vil gjerne trekke frem den nye kunsten, for anledningen utlånt av Christian Ringnes.– Både Elmgreen & Dragsets skulptur Powerless Structures, Tracy Emins neonverk The Scream og Andy Warhols portrett av Dronning Sonja er allerede på plass i salongen. I all beskjedenhet: Det ser fantastisk ut, sier en strålende fornøyd Næss.

Restaurant Palmen har i tillegg fått ny meny bestående av elegante retter med en moderne vri. Den uformelle restauranten er en avslappet og luksuriøs oase i gangavstand fra det rastløse tempoet ute på Karl Johansgate. Her får man snart muligheten til å lene seg tilbake og la øynene hvile på en lysekrone av Cerith Wyn Evans, mens man slapper av med nordiskinspirert mat til lunsj, middag og afternoon tea. Baren i toppetasjen med takterrasse er også ny etter renoveringen og gjenoppstår som Eight. – Jeg vil anbefale alle å ta heisen opp i åttende etasje for å nyte en forfriskning og Oslos beste utsikt, sier Næss.Avslutningsvis anbefaler Næss å følge med på Grand utover høsten. Mange nyheter står på programmet: Jazz Wednesdays, Grand Dinner & Dance, Christmas Cheer at Grand, spennende DJs på takterrasse-baren Eight, kunstutstillinger og mye mer.Oslos stolthet er tilbake i ny og flottere rustning enn noen gang!  Norges beste businesshotell
Nylig vant uavhengige og eksklusive Grand Hotel ”Norges beste suite” for tredje år på rad. I prestisjetunge World Travel Awards som er den internasjonale reiselivsbransjens Oscar, ble Grand også kåret til Norges beste businesshotell.

Annonsørinnhold