Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Vet du hvilket dyr som trives aller best i Australia? Luksusdyret

Spis frokost med utsikt mot Uluru, også kjent som Ayers Rock, og gå til sengs med kenguruer hoppende forbi vinduet ditt. Opplevelsene står i kø med disse fem håndplukkede elitehotellene som base.

Drømmereisen til Australia begynner gjerne som akkurat det; en drøm. Om eksotisk dyreliv, spektakulær natur og kulinariske opplevelser på et annet kontinent. Men hvordan i all verden skal man rekke å se alt, og ikke minst, hvor skal man bo? Her er reiseruta for deg som ønsker boutiquesøvn, kortreiste frokoster, sanselige spabehandlinger og komfort i særklasse.Melbourne - start i sør på en urban oaseDu lander i matmekkaet Melbourne på sørkysten, som er minst like spennende og pulserende som Sydney. Sjekk inn på Park Hyatt Melbourne, et femstjerners urbant hotell med egen high tea-salong og prisvinnende restaurant. Her bor du i gåavstand til byens kjente «laneways», som er små smug fulle av musikk, baristakunst og matkultur. Hvil av deg jetlagget, og still deg inn på Australiatid!

Great Ocean Road - privatsjåfør og helikopterperspektivHva kan være bedre enn å starte ferien med en dagstur langs Great Ocean Road, som er en av verdens vakreste kjøreruter? En privatsjåfør henter deg på hotellet i Melbourne, og tar deg med til surfekulturen i Bells Beach og videre til feriebyen Lorne. Herfra klamrer veien seg til klippene, og underveis stopper dere for fersk sjømat og lokale viner. Skipsvrakkysten opplever dere i helikopterperspektiv. Fly over kjente landemerker som 12 Apostles, Loch Ard Gorge og Cape Otway, som er Australias eldste fyrtårn og går under navnet «the Beacon of Hope». Full av intrykk vender du tilbake til den deilige hotellsengen din på Park Hyatt Melbourne, og uansett om du drømmer om perfekte surfebølger eller skipsvrak, så er Australiaferien offiselt innviet.Mornington Peninsula - sjekk inn på et ekte konsepthotellEn times kjøring utenfor Melbourne ligger Mornington Peninsula, der boutiquehotellet Jackalope oser livsstil. Alt fra den svarte, elegante fasaden til de nøye kuraterte kunstverkene gir deg førsteinntrykket at dette hotellet med bare 46 rom mener alvor. Du merker det allerede ved frokosten, når melken kommer fra Melbournes Saint David mikromeieri og kaffebønnene fra Morningtons Commonfolk Coffee Co. To netter her gjør underverker, og du tilgis nesten om du ikke forlater hotellet. Men Mornington Peninsula venter på deg utenfor hotelldøren. Halvøya er også kjent som Australias svar på The Hamptons, så uansett om det er golf, vinsmaking, seiling, gourmetmiddager eller idylliske fiskelandsbyer som er din greie, så finner du det her.La personalet tenne bål for deg, nipp til en nightcap og nyt nattens lyder og stemningerThe Outback - med bobler i glassetSkal du først til Australia, så bør du oppleve «det røde hjertet». I følge aborginernes religion, som har det poetiske navnet «Dreamtime», er dette stedet der verden startet. Fly til Uluru, også kjent som Ayers Rock, og sjekk inn på Longitude 131. Dette er en av verdens beste «wilderness camps», og her spares det ikke på finessene. Alle rommene har utsikt til Uluru, og fra sengen din kan du se hvordan solens gang over himmelen farger steinmonolitten i alt fra glødende rustoransje til gylden nøttebrun.
Vil du føle The Outback på kroppen, kan du sove på terrassen i komfortable «swags», som er en australsk oppfinnelse som fusjonerer sovepose og madrass. La personalet tenne bål for deg, nipp til en nightcap og nyt nattens lyder og stemninger. Du tilbringer hele fire netter her, i velgjørende omgivelser med spa, basseng og middagsservering under galaksene. For her - fjernt fra sivilisasjonen og lysforurensing - kan du skue langt inn i verdensrommet. På dagtid blir du kjent med Uluru og Kata Tjuta nasjonalpark, både i fugleperspektiv med helikopter og til fots. Dette er en opplevelse som skriver seg inn i livets dagbok med versaler, fete typer og utropstegn. Ren reisemagi!Adelaide - tilbake til sivilisasjonenAdelaide er hovedstad i delstaten South Australia, og en livlig festivalby med utmerkede restauranter. Når du sjekker inn på Mayfair Hotel, kan du glede deg over å være tilbake i sivilisasjonen på takterrassen HENNESSY, som er som skapt for noe kaldt i glasset i den tempererte kvelden. Men ikke bli sittende oppe altfor lenge. Allerede neste morgen kommer sjåføren og kjører dere til flyplassen, og neste etappe er like eksotisk som den er eksklusiv.
Kangaroo Island - kenguru- og kanapésafariDet er noe med ekte luksushotell. Du merker standarden med en gang du kommer inn døra. Ikke fordi du kalles sir og madam eller fordi du kan velge mellom 65 ulike typer juice til frokost, men fordi designet er helhetlig, personalet ser deg i øynene og alt er tilrettelagt. Sånn er det på Southern Ocean Lodge. Hotellet ble kåret til Australias beste i 2015, og er et magisk sted der himmelen smelter sammen med havet, og hvor både minibar og vinkjeller er inkludert i prisen. På dagtid kan du bli med på hotellets arrangementer, som for eksempel kenguru -og kanapésafari.- Denne utflukten kaller vi gjerne for 'roos & booze', sier John Hird, markedssjef på lodgen.Han røper også at forretningsmagnaten Bill Gates bodde her med familien under sitt forrige Australiabesøk. Men i tråd med det upretensiøse, australske lynnet, handler ikke luksuslodgen om å se og bli sett. Her handler det om å være akkurat den man er, og ønsker du å spise frokost i tøfler og morgenkåpe, ja så gjør du det!
Er du enig i at tøfler og morgenkåpe er den nye luksusen? Les mer om luksus på australsk her. Les mer om denne reisen og se hva som er inkludert her: Australia in style5 grunner til å velge Australiareiser - Opplev smidigheten i en pakkereise, uten å måtte reise i gruppeFagkunnskap om AustraliaAlle våre ansatte har enten bodd eller reist ekstensivt i Australia, og kjenner hver eneste by, øy og avkrok. Ekspertisen vår finner du ikke hos noen andre. Vi gir deg svar på alt du lurer på, som hvordan været er, hvilke hotell som passer ditt budsjett og mulige reiseruter.TrygghetBestiller du reisen din gjennom oss, er du beskyttet av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet. Det betyr blant annet at dersom et fly blir forsinket, hvis det blir uvær, streik eller kanselleringer, så hjelper vi deg. Du slipper å uroe deg på reisen, og det er ekstra komfortabelt i et så stort land som Australia der avstandene er enorme. Gjennom Reisegarantifondet er du også dekket dersom et hotell eller flyselskap går konkurs. Bestiller du direkte på nett selv, har du få eller ingen rettigheter, og kan tape store beløp.Vi er til å stole påVi har ingen interesse av å selge deg noe vi ikke tror du blir fornøyd med, og vi står for kvaliteten på det vi selger. I motsetning til et anonymt nettsted, er vi mennesker du kan snakke med - både før, under og etter reisen.Vi gjør reisen rimeligere og smidigereEtter mange år i bransjen, har vi gode prisavtaler med våre samarbeidspartnere, noe som kommer deg til gode når vi hjelper deg med reiseruten. Vi har også mulighet til å bestille internasjonale og innenlands-flybilletter samtidig, noe som gir en gunstigere totalpris.Du sparer tidDet er mange forberedelser før du legger ut på en stor reise. Visum, internasjonalt førerkort, transittider, og hvordan kommer du deg egentlig fra flyplassen til hotellet? Vi hjelper deg med alle forberedelser, sånn at du kan bruke tiden din på andre ting, som å glede deg til reisen Down Under!

Annonsørinnhold