<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Observe Medical har intensjonsavtaler verdt 1 mill. euro

Publisert 3. mars 2023 kl. 14.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 149 ord

 

Ordreverdien på intensjonsavtaler som er signert for Observe Medicals urinmålingssystem Unometer siden midten av februar 2023 utgjør rundt 1 millioner euro.

Det fremgår av en melding fredag.

Selskapet forventer at ytterligere volumer blir bekreftet i løpet av de kommende ukene.

«Selskapet opplever fortsatt sterk etterspørsel og forbrukerengasjement for Unometer-produktporteføljen og vil i lys av de signerte intensjonsavtalene igangsette kontraktdiskusjoner for å sikre volumforpliktelser for 2023 og 2024», heter det i meldingen.

– Vi er begeistret over nivået på engasjementet som vises av distributører av Unometer-porteføljen. Dette markerer starten på vårt arbeid for å sikre stabile inntektsstrømmer gjennom etablerte salgskanaler og tar oss nærmere vår ambisjon om å oppnå en omsetnings-run-rate på 200-250 millioner kroner innen utgangen av 2023. Fremover vil vi fortsette, som vi har gjort til nå, å bygge sterke relasjoner til distributører og arbeide for å bli den ledende urinmåleleverandøren i Europa, sier Rune Nystad, administrerende direktør i Observe Medical.

TDN Direkt