<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Navamedic byr på svensk selskap

Navamedic byr 75 millioner svenske kroner for svensk selskap som selger legemidler rettet mot avanserte Parkinsons-pasienter.

Publisert 29. mars 2023 kl. 09.08
Oppdatert 30. mars 2023 klokken 15.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord
PÅ TOKT: Navamedic, ledet av Kathrine Gamborg Andreassen . Foto: Iván Kverme

 

Navamedic har lagt inn et bud på rundt 75 millioner svenske kroner for kjøp av alle aksjene i Sensidose AB. Budet er anbefalt av en uavhengig budkomité i Sensidose, går det frem av en børsmelding onsdag.

Sensidose er et Sverige-basert farmasiselskap som selger legemidler i kombinasjon med en innovativ enhet for individuell dosering, rettet mot pasienter med avansert Parkinsons sykdom. Selskapet hadde en omsetning på 7,9 millioner kroner i 2022, opplyses det.

– Denne mulige transaksjonen er et utmerket eksempel på Navamedics proaktive tilnærming til M&A. Det representerer også en mulighet for Navamedic til å utvide sin produktportefølje og for å støtte pasienter som lider av medisinske tilstander, som Parkinsons. Vi er trygge på at det potensielle tillegget av Sensidoses produkter vil betydelig styrke vårt samlede produkttilbud og raskt bli verdiskapende ved lansering, sier Navamedic-sjef Kathrine Gamborg Andreassen i en kommentar.

Sensidose-aksjen er notert på Spotlight Stock Market i Sverige.

(TDN Direkt)