<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jekker opp bud

Navamedic jekker opp budet på svenske Sensidose fra 75 til 96 millioner svenske kroner. Samtidig inngås det avtale om kjøp av aksjer.

Publisert 22. apr. 2023 kl. 14.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 154 ord
ØKER: Adm. direktør Kathrine Gamborg Andreassen i Navamedic øker budet på svensk selskap. Foto: Iván Kverme

 

I slutten av mars la lanserte Navamedic et bud på alle aksjene i svenske Sensidose for om lag 75 millioner svenske kroner, hvor budet ble anbefalt av en uavhengig budkomité i selskapet.

Sensidose er farmasøytselskap som selger medisiner sammen med et aparat som muliggjør individuell dosering, og sikter seg inn på pasienter med Parkinsons.

«Budet representerer en mulighet for en bredere produktportefølje, og for å støtte pasienter som lider av sykdommer som Parkinsons. Vi er sikre på at Sensidoses produkter vil styrke vårt produkttilbud og raskt skape verdier ved lansering», sa adm. direktør Kathrine Gamborg Andreassen i Navamedic i forbindelse med budet.

Øker budet

Lørdag melder Navamedic at det har økt budet på Sensidose fra 75 millioner til 96 millioner svenske kroner. Det tilsvarer en pris pr. Sensidose-aksje på 8 svenske kroner.

Samtidig har selskapet inngått avtaler for kjøp av 6,8 millioner Sensidose-aksjer, som gir Navamedic en eierandel på 57,2 prosent av selskapet.