<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Multiconsult sikret avtaler til over 1 milliard

Multiconsult bekrefter oppdrag knyttet til nye Rikshospitalet og Aker sykehus til 1,07 milliarder kroner.

Publisert 29. mars 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 143 ord
BISTÅR I SYKEHUSBYGGING: Multiconsult og konsernsjef Grethe Bergly. Foto: Multiconsult

 

Multiconsult er tildelt en call-off-opsjon av Helse Sør-Øst knyttet til bygging av to nye sykehus i Oslo, fremgår det av en melding onsdag.

Multiconsult skal gjøre detaljplanlegging og bistå i byggefasen av det nye Rikshospitalet. Multiconsult er tidligere blitt tildelt en kontrakt med opsjon for denne fasen av arbeidet, skriver selskapet, og viser til en børsmelding fra 13. juli 2020.

Parallelt har Helse Sør-Øst også tildelt en kontrakt for neste fase av nye Aker sykehus i Oslo til et ingeniørteam som inkluderer Multiconsult. Multiconsult vil bidra med konsulenttjenester innen VVS (varme, ventilasjon og klimaanlegg), bygningsautomasjon, brann og sikkerhet, bygningsfysikk, miljø og vann og kloakk.

Kontraktene har en samlet verdi på om lag 1.070 millioner kroner for Multiconsult og vil ha en umiddelbar effekt på Multiconsults konsoliderte ordrereserve. Arbeidet vil starte umiddelbart og vil vare i en periode på syv til åtte år.

(TDN Direkt)