<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norsk Titanium landet emisjon – til saftig rabatt

Norsk Titanium har gjort en rettet emisjon på 89 millioner kroner, til en kurs over 40 prosent under torsdagens sluttkurs.

Publisert 31. mars 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord
TEGNET SEG: John Andersen gjennom Scatec Innovation. Foto: Iván Kverme

 

Norsk Titanium har gjort en rettet emisjon på 89 millioner kroner til kurs 3 kroner, går det frem av en børsmelding torsdag.

Selskapet planlegger blant annet å bruke nettoprovenyet fra emisjonen til å finansiere løpende drift, styrke balansen og forlengelse av arbeidet med å vurdere enten ytterligere investeringer eller andre muligheter som gir strategisk mening.

Selskapet bruker for tiden rundt to millioner dollar pr. måned, og selskapets «runway» vil forlenges med en periode tilsvarende nettoprovenyet mottatt etter utstedelse av nye aksjer i den rettede emisjonen, heter det i meldingen.

Styreleder John Andersen har gjennom Scatec Innovation tegnet seg for om lag 8,7 millioner aksjer, mens styremedlem Shan Ashary har tegnet seg for om lag 3,5 millioner aksjer.

Norsk Titanium-aksjen stengte på 5,08 kroner pr aksje på Oslo Børs torsdag.

(TDN Direkt)