<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cambi endrer retning

Cambi meldte onsdag kveld om en strategisk endring, og foreslår utbytte 60 øre per aksje.

Publisert 13. sep. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord
SKIFTER FOKUS: Cambi meldte onsdag kveld om en strategisk endring, og foreslår utbytte 60 øre per aksje. Avbildet er Cambi-styreleder Per Lillebø. Foto: NTB

 

Selskapet kaller inn til ekstraordinær generalforsamlig og melder om en større strategisk endring, kommer det frem i en børsmelding onsdag kveld. 

 I meldingen kommer det frem at selskapet ikke lenger vil prioritere satsningen innen Design-Build-Operate (DBO), til fordel for å rette fokuset inn mot kjernevirksomheten. 

Selv om DBO virksomheten ikke lenger vil være i fokus kommuniserer selskapet at dette ikke vil hindre de i å delta på prosjekter i fremtiden. 

I tillegg til fokusendringen melder selskapet om forslag til utbytte på 60 øre per aksje. Aksjen står i 13,8 kroner etter børsens stengetid onsdag ettermiddag. 

«I år kommer vi til å levere betydelig vekst sammenlignet med 2022. Vi har igjen god fremdrift på prosjektene som ble forsinket i fjor, i tillegg til at vi signerte rekordmange nye ordrer mot slutten av fjoråret», sa Cambi-sjef Eirik Fadnes til Finansavisen i juni.

Cambi-aksjen er en av årets vinnere med en oppgang på drøye 170 prosent.