<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det er betydelig oppside i aksjen

John Andersen Jr., styreleder i Norsk Titanium sier det er «fullt mulig» å se for seg en fremtidig markedsverdi på godt over 10 milliarder kroner, fra dagens 1,5 milliarder.

Publisert 24. mai
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord

I Finansavisens aksjepodcast «Aksjepodden» har finansjournalist Christer Teigen fått besøk i studio av John Andersen Jr., styreleder i Norsk Titanium. Aksjekursen har steget over 300 prosent fra bunnen og er blant de «hotteste» aksjene blant småsparere om dagen. 

Norsk Titanium ble startet av Alf Bjørseth – mannen bak REC og Scatec. John Andersen Jr. er også sjef i Scatec Innovation, som er storeier i Norsk Titanium og Scatec. 

Norsk Titanium har funnet en måte å produsere titandeler til flyindustrien 40 prosent billigere enn konkurrentene ved bruk av 3D-printere.

I episoden spekuleres det i en årlig EBITDA på 1 milliard kroner når New York-fabrikken produserer for fullt, kanskje allerede i 2027-2028. Deretter får Andersen Jr. dette spørsmålet:

– Hvis alt går som dere håper og planlegger, så kan Norsk Titanium ha en fremtidig markedsverdi på godt over 10 milliarder kroner?

– Det er fullt mulig å se for seg. Så er spørsmålet på hvilket tidspunkt markedet er villig til å prise dette inn, sier Andersen Jr.