<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Scana-datter med nok en kontrakt

Scana datter sikrer sin fjerde kontrakt på en uke.

Publisert 15. juli
Oppdatert 15. juli
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 153 ord
NOK EN KONTRAKT: Scana-datter har sikret kontrakt av betydelig verdi. Foto: PSW

Sist uke meldte Scana-eide PSW Power & Automation tre betydelige kontrakter. I en børsmelding mandag morgen kunngjør selskapet at de har sikret enda en betydelig kontrakt.

Kontrakten knytter seg til levering et landstrømsystem med en total kapasitet på opptil 4,8 MVA til Havnekraft. Dette er det andre landstrømanlegget PSW Power & Automation leverer til Havnekraft.

Kontrakten omtales av selskapet som av «betydelig verdi», som innebærer en verdi på mellom 20 og 50 millioner kroner. Prosjektet starter umiddelbart og har planlagt levering i tredje kvartal av 2025.

– Vi er svært glade for fornyet tillit fra Havnekraft for utvidelse av deres landstrømtilbud, sier Eirik Sørensen, daglig leder i PSW Power & Automation.

Scana kjøpte opp PSW Group for 455 millioner kroner ved utgangen av 2021. Industriselskapet mer enn doblet seg på Oslo Børs i 2023, mens 2024 har vært roligere for aksjen, som er opp 8,0 prosent så langt i år.