<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Publisert 4. sep. 2019
Oppdatert 4. sep. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord
Foto: Investtech.com

Investtech anbefaler salg av aksjer i Thin Film Electronics og SpareBank 1 Østlandet.

«Investorene har over tid godtatt stadig lavere priser for å komme seg ut av Thin Film Electronics og aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling. Aksjen har motstand ved cirka 10 øre. Volumbalansen er negativ, og det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt negativt, med RSI under 30. Det indikerer økende pessimisme hos investorene og videre kursnedgang for aksjen. Vurdering: Salgskandidat», skriver Investtech.

«SpareBank 1 Østlandet har gitt flere salgssignaler de siste par månedene, og kursen har brutt den stigende trendkanalen. Negativ volumbalanse viser at volumet er høyere på nedgangsdager enn på oppgangsdager. Det indikerer at optimismen er avtagende hos investorene, og svekker aksjen ytterligere. Aksjen har støtte ved cirka 79.80 kroner og motstand ved cirka 81,70 kroner. Banken er negativ på innsidehandler. Vurdering: Salgskandidat», avslutter Investtech.

Enkelte meglerhus er ganske samstemte. 21 analytikere sier kjøp