Ett aksjetips fra DNB Markets

Analytikerne kommenterer etter tallslipp.

KJØP: DNB Markets har før eventuelle justeringer på grunnlag av rapporten for 3. kvartal en kjøpsanbefaling på Otello. Her ved Pedro Ripper (t.v.), sjef for Otello-selskapet BeMobi, og Lars Boilesen, konsernsjef i Otello. Foto: Henrik Charlesen
Aksjeanalyse

Otello har lagt frem sin rapport for 3. kvartal onsdag. Omsetningen for kvartalet kom inn på  63,1 millioner dollar, og dermed rundt to prosent over både DNB Markets' estimat og konsensusforventningene. 

Justert EBITDA på seks millioner dollar var samtidig rundt seks prosent lavere enn tilsvarende estimater. 

«Etter vårt syn vil imidlertid markedet ved åpning i dag i første rekke legge vekt på at veksten både for AdColony og Bemobi bekreftes. I førstnevnte var veksten på 13 prosent fra 2. kvartal og ledelsen ser ytterligere vekst på 10 prosent fra 3. til 4. kvartal», skriver analytikerne i meglerhuset i en oppdatering. 

For Bemobi er i tillegg veksttakten ifølge DNB Markets på 21 prosent fra tilsvarende kvartal i fjor guidet å fortsette også gjennom 4. kvartal. 

Kursen stengte tirsdag på 16,78 kroner, og meglerhuset har før eventuelle justeringer på grunnlag av rapporten en kjøpsanbefaling på aksjen, med et kursmål på 25 kroner.