KjøpLogg inn
+ mer
HAR GJORT ALLE FEILENE I BOKEN: Anders Estes Jacobsen er seriegründer og forfatter av boken Gründ! - Slik finner du motet til å satse på deg selv og livet du drømmer om. Foto: Amodei Visual

Anders gikk fra en PowerPoint til 15.000 kunder på rekordtid

– Det er ikke alle som skal forfølge gründerdrømmen. Noen som ikke er grundere bør bli det, mens andre gründere heller bør finne på noe annet, sier seriegründer og forfatter Anders Estes Jacobsen.

Publisert 18. feb. 2021 kl. 10.34
Oppdatert 19. feb. 2021 klokken 15.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 200 ord

Selv har han gründet en rekke selskaper. Noen har fått litt fart, andre har gått på dunken.

– Mange kommende gründere tenker kanskje at de må ha en revolusjonerende idé, gå globalt eller hente inn milliarder fra venturefond for å starte bedrift. Men jeg heier på de små gründerne. Alle skal ikke bli kjempestore og få verdensherredømme. Det er lov å tenke smått! sier den tidligere salgsdirektøren og seriegründeren.

I denne episoden gir han konkrete råd til dem som drømmer om å starte for seg selv, men av en eller annen grunn ikke har tatt steget ennå. I tillegg dreper han noen myter om gründertilværelsen og viser lytteren den usminkede sannheten.

Anders Estes Jacobsen er også aktuell med boken «Gründ! - Slik finner du motet til å satse på deg selv og livet du drømmer om». Boken har også 30 tips fra gründere om hva du må tenke over før du eventuelt starter for deg selv og hvilke feil de ikke ville gjort igjen.

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.