KjøpLogg inn
Solgte for tresifret millionbeløp, nå vil hun gjøre det igjen
– Nå er et nytt eventyr på vei. Bikeloop har de samme ingrediensene som Salto Ladestasjoner hadde, men med et større, internasjonalt potensial enn sist, sier gründer Hedda Heyerdahl.
Nå får Onepark, Apcoa Parking og Aimo Park en irriterende utfordrer
Parkly-gründer Ola Engvik er den irriterende myggen som skal utfordre parkeringsbransjen; spesielt det trehodede trollet Onepark, Apcoa Parking og Aimo Park.
Investorer strømmet til selskap som leier ut flytteesker i plast
Innovasjon Norge mente risikoen var for lav. Bankene mente risikoen var for høy. Løsningen ble folkefinansiering for å stable Norges første flytteløsning av denne typen på bena.
– Det er upraktisk med grønnsaker
Svein Bognar har en våt drøm om å eksportere fisk til Ungarn, men først skal han ta verdensmarkedet for brokkolispirer i kapselform. – For å få helsegevinst av brokkoli må du spise ti kilo hver dag.
Gründer? Dette MÅ du gjøre aller først for å lykkes
Hvis du skal lykkes i tidligfasen som gründer er du nødt til å jobbe systematisk og begynne med det viktigste. Valg av selskapsform og markedsføring kommer langt bak i leksen.
Fra Miss Universe og Playboy Mansion til gründer på Tjuvholmen
Athina Brox har solgt luksuseiendommer i Miami, skrevet en tale som har vært på Fox News og feiret bursdagen til Sir Richard Branson i Playboy Mansion. Nå renner kundene inn døren på Tjuvholmen.
Morgan Stanley: Dette er det neste store å investere i
Ifølge Morgan Stanley er metaverset det neste store å investere i, og de anslår markedsmuligheter i størrelsesorden 8.000 milliarder dollar. – Vi utvikler noe markedet og bransjen har bruk for, men de vet det ikke ennå, sier Ocean Visioneering-gründerne.