– Det er ikke vanskelig å tjene penger som gründer
29-åringen har allerede rukket å bygge opp flere selskaper. Selv ikke giganten Visma er han redd for å møte i kamp. – Jeg er ikke fornøyd hvis ikke vi bikker milliarden, sier Robin Røed.
– Markedet flyter over av penger
Lofotværingen ville bli fiskerbonde, men ble bankmann. Nå har han flere av Norges største bedrifter på kundelisten. Felles for dem er at de bruker hans plattform for å spre bankinnskuddene i bankene der rentene er høyest.
Satser internasjonalt: – Soulcakes blir en kakeversjon av Joe & The Juice
Jeg tenker stort. Soulcakes skal bli en kakeversjon av Joe & The Juice, sier gründer Ragnhild Gaarde.
– For å lykkes med bærekraft, må det ikke handle om planeten, men om kundenes bedrifter
Nå blir det lovpålagt rapportering av bærekraft for landets små og mellomstore bedrifter, men vil de skjønne hvordan? Det tror ikke Ecofric, som skal tjene penger på å hjelpe dem.
Askeladden & Co. utfordrer nok en bransje
– Jeg er overrasket over hvor mye nordmenn er villig til å betale uten å forhandle, sier den danske økonomen og seriegründeren Jarl Holst. Nå vil han fikse regnskapet for norske bedrifter.
Jason Eckhoff skapte suksess med Restplass.no. Nå har han fått et stjernelag med investorer med på Businessclass.com
Jason Eckhoff har skapt suksesser som Restplass.no, Solfaktor og Reisegiganten, hvor alt handlet om lave priser. Nå har han snudd trill rundt og satser på det betalingsvillige premiumsegmentet.
Har fått med seg matkjendiser: Jarle og Petter vil starte lomperevolusjon
Petter Trobe og Jarle Mindor Marøy har puttet chili, oregano og løk inn i lompene sine. De vil bli størst i landet og selge det norske tradisjonsproduktet til utlandet. Fattig student og Arne Hjeltnes er med på eiersiden.