KjøpLogg inn
– Kryptovaluta har ødelagt mye for blockchain
Metaverset skal også sikre oss mer av det gode, analoge livet, lover Bente Sollid Storehaug - Norges første internettstjerne. Det gode liv for henne er å finne blant høner, ekorn, skilpadder, en hund, tre katter, en enebolig midt i byen og et småbruk på Hvaler. 
Aksjen har tatt gondolen til topps
Rekordresultat, aksjeopptur og Fredriksen-døtrene inn på eiersiden. – Vi har bygget et helt nytt Skistar, sier konsernsjef Stefan Sjøstrand. Men det gikk ikke bra da han skulle gi full gass ned Åres bratteste heng.
Har sørget for én milliard i gevinst: Her er Espedals råd for å lykkes i aksjemarkedet
– Jeg møter sjelden eller aldri noen som har mer erfaring enn meg, sier Harald Espedal. Dette er de personlige egenskapene han mener må til for å lykkes i aksjemarkedet.
– Jeg tror at Instabank forsvinner
Forbrukslån ble sett på som skittent, og ble satt i bås med porno og narkotika. Likviditeten var lik null. I dette landskapet fikk Instabank-sjefen kniven på strupen. Nå er banken solgt for nesten 1,3 milliarder kroner.
Drømmer om helseeventyr fra silderogn
En lokal råvare rett fra havet skal bli til et legemiddel. – Aldri vært gjort før i verden, hevder sunnmøringen Hogne Hallaråker, som er med på sin andre børsferd ved bryggekanten i Ørsta.
– Vi trenger at folk er litt euforiske nå
En av de hardeste i Oslos restaurantverden ser tilbake på tre tiår med nye spisesteder. – Når du åpner døren til et nytt sted har du allerede brukt masse penger. Hvis du ikke treffer på konseptet er du kjørt, sier Stian Floer. 
Schibsted Ventures-sjefen: – Det ble rettssak og en trist sorti
Rune Røsten var strengt tatt for tidlig ute med både hjemmebrent og internett. Når styrer han en 1,5 milliarder kroners portefølje med startups han har tro på.