<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Familieakevitten

Arvid Ystad startet produksjon av lakseakevitt, men drømmen om global eksport ble aldri til virkelighet. Fillenevøen Hallvard Ystad ser nye muligheter og har listet seg inn i det norske akevittmarkedet.

Publisert 7. aug. 2020
Oppdatert 10. aug. 2020
Lesetid: 8 minutter
Artikkellengde er 8 ord
Article lead
+ mer
lead
JOMFRUVISITTEN: Hallvard Ystad (t.v.) og søsteren Ingri kjøpte nylig agenturet på hans filleonkels 90-talls akevittprosjekt under familienavnet. Vi ble med da han for første gang skulle besøke brenneriet som nå lager akevitten hans. Svein Berfjord (i midten) er akevittbonden.  Foto: Nicolai Giil
JOMFRUVISITTEN: Hallvard Ystad (t.v.) og søsteren Ingri kjøpte nylig agenturet på hans filleonkels 90-talls akevittprosjekt under familienavnet. Vi ble med da han for første gang skulle besøke brenneriet som nå lager akevitten hans. Svein Berfjord (i midten) er akevittbonden.  Foto: Nicolai Giil