Eiendomsmegler Ellen Onsum har solgt over 1.500 boliger. I denne episoden av Veien hit gir hun råd om alt hva hvordan du skal takle naboen fra helvete til hva som skal til for å sikre best pris for boligen. Redigering: Lotta Kirsebom

Dette bør du spørre megleren om (,men det er det ytterst få som gjør)

Eiendomsmegler Ellen Onsum har solgt over 1.500 boliger. I denne episoden av Veien hit gir hun råd om alt hva hvordan du skal takle naboen fra helvete til hva som skal til for å sikre best pris for boligen.

Hun har sett alt og hørt alt.

– Jeg kommer veldig tett på folk. Og jeg kommer inn når livet forandrer seg. Noen stifter ny familie, det er dødsfall og folk som skal skilles. Jeg har vært på visning hvor partene som skulle skilles begynte å slåss, sier Ellen Onsum, som legger til at det er ganske stor forskjell på markedet i Oslo vest og Bærum og resten av Østlandet.

Når hun er i selskap, møter ukjente og de får vite at hun er eiendomsmegler, er de alltid opptatt å fortelle hvorfor deres bolig er så mye verd.

– De smarte spør om noe helt annet, men det er det ytterst få som gjør, sier hun i denne episoden.

Du kan lytte til podcasten på Apple Podcast og Spotify hvor du kan abonnere så du får hver episode direkte inn når det dukker opp en ny.

Lørdag
Reportasje