<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Putin lover økonomisk fremgang

Den russiske økonomien vil bli en av de fjerde største i verden, lover president Vladimir Putin.

Publisert 29. feb.
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
FREMGANG: Det vil bli økonomisk fremgang i årene som kommer, lovte president Vladimir Putin da han torsdag talte til landets folkevalgte og militære ledelse. Foto: NTB

– Fornyelsen av vår industri er viktig for å beskytte vår suverenitet, sa Putin i den årlige talen om rikets tilstand, ifølge Sky News.

Han kom med mange lovnader om hvordan den russiske økonomien vil vokse i tiden fremover, og viste til at russisk økonomi har vokst med 19 prosent. Minstelønningene i landet vil øke, og han lovte også skattekutt for små og mellomstore bedrifter.

Putin oppfordret også forretningsdrivende til å investere mer i Russland, i tillegg til å snakke om økte investeringer i russisk KI-teknologi.

Han uttrykte også ønske om mer samarbeid i Eurasia, som er en betegnelse på de geografiske områdene mellom Europa og Asia. I tillegg ønsker Russland et økt samarbeid med land i Midtøsten og Sør-Amerika.

(NTB)