<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Lønnskaos i kafé-kjempe: Har 1.000 ansatte, fikk lønnsansvarlig først nå
Espresso House fikk massiv kritikk etter lønnsrot og uryddige arbeidsforhold. – Vi har tatt grep, sier Steffen Hekleberg Greff, som nylig ble sjef.
Tapt 500 millioner på pizzamareritt: – Prisene er for lave
Fjoråret smakte ikke godt for Domino’s Pizza. På ti år har pizzakjeden aldri tjent penger i Norge: – Engelskmennene kjørte dette i veggen, sier styrelederen. 
Skallebank for utelivskonsern
Rekom tjener stort på Heidi's Bier Bar, men andre konsepter tynger det danskeide utelivskonsernet. – Folk bruker mindre penger ute på byen, sier Frederik Mygind. 
Norske bryggerier fortviler: – Formuesskatten er helt krise
Nordmenn drikker øl som bare det, men hos bryggeriene er stemningen todelt. Norskeide bryggerier mener formuesskatten vrir konkurransesituasjonen.
Frekkere enn flatlusa
Beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet redder Sjøflyhavna Kro.
Ny stjerne i Champagne
Domaine Les Monts Fournois er en ny stjerne i Champagne-regionen. Nå er vinene deres tilgjengelige på Vinmonopolet. 
Omsatte for nesten 200 mill.: – Det er en jobb å bake de bollene
Grønvold-familiens bollekonsern luktet på 200 millioner kroner i omsetning i 2023. –Markedsføringen vår er å ha flotte disker og fine produkter.