<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Terapautisk å stå på kjøkkenet

Andreas Jul Røsjø og Roar Sandnes – hobbykokker og eiendomstopper – digger å være på kjøkkenet. Her viser de hvordan du kan lage en imponerende anderett til jul. 

Publisert 20. des.
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 95 ord
lead

Kapital har byttet ut høye kokkehatter og strikte restaurantkjøkken med en forbilledlig billedkunstner (Frank Brunner), to eiendommelige eiendomstopper (Andreas Jul Røsjø og Roar Sandnes) og deres respektive hjem. Tre nordmenn med kjente karrierer hvor de er helt sjef, men hvis karrierer er nokså langt unna det å være chef. 

Til felles har alle at de er ihuga hobbykokker. De bruker plenty med tid på kjøkkenet – deres fristed. Og de har vært villige til å diske opp med mat til Kapitals lesere på sine egne kjøkken. Her er årets julemeny.

Les hele saken her: