KjøpLogg inn
Testet: Prisen trekker ned, men det meste andre trekker opp
Mange av dagens SUV-er setter rekorder på Nurburgring og sliter med å takle grove kjerreveier. Land Rover Defender PHEV er deres direkte motpart.
Kan bli svært populær i Norge: – Verdt å vente på
GROSSETTO, ITALIA: Skoda Enyaq Coupé leverer på de fleste områder, men med ukjent pris og leveringstid blir det mange ventepoeng.
Test av elbilen mange nordmenn drømmer om
En kjøretur i den nye elbilen Nissan Ariya bekrefter at den vil ta opp arven etter Leaf. Noen andre blindspor går utenom Norge, bokstavelig talt.
Eksklusiv test av nye Range Rover: Vil du bli en del av eliten, er det denne som gjelder
Nye Range Rover er pakket med teknologi og luksus, men har du tålmodighet til å vente på utgaven som passer oss nordmenn best?
Dette er den tøffeste i gata
En pickup skal være et effektivt arbeidsverktøy, men RAM er så mye mer enn det med V8, lekkert interiør og en størrelse som kan by på problemer.
Få en bedre sommer etter isbanekjøring
GOLSFJELLET: Sladding på isen med bensinslukende firehjulstrekkere er normalt, men elbilen Kia EV6 er morsom på isbane og gjør deg til en bedre sjåfør om sommeren.
Test av Porsche Cayenne mot BMW X5: Perfekt for dem som liker boblevest og Rolex Submariner
Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé med oppdatert batteri og BMW X5 xDrive45e egner seg både for livsnytere og utålmodige sjåfører, men slett ikke for de måteholdne.